Eşim şiddet uyguladı hem de ailesinin yanında site içinde

Eşim ve ailesi ile çok güzel bi akşam için dışarı çıkmıştık yemeğe gitmiştik yemekte sonra eşimle önemsiz bir konudan ufak bir tartışma yaşadık ben de ona küstüm ve hiç konuşmadım arabada da hiç konuşmadım ailesi de Zaza arka koltukta oturuyorlardı eşime satacağım bize böyle yapıyor bize surat asıyor bize Böyle kafa tutuyor bence yoksa başka ne olabilir gibisinden konuşmalar yaptı eşim de hayır alakası yok sizinle ilgili bir durum yok dedi ama kaynanam inanmadı görümcelerim de arabadaydı kaynanamgil evine bırakmak üzereyken sitenin girişinde onlar indi ben de ön koltukta oturuyordum eşim cama tıklattı ben de indim arabadan kaynanamgile sizlik bir durum yok siz niye üzerinize alınıyorsunuz arkada zazaca konuştunuz anlıyordum ama sizlik bir problem olsa ben zaten patır patır yüzünüze söylerim biliyorsunuz beni giderken güle oynaya gittik dönerken ne olmuş olabilir ki size tavrı alayım sizlik bir durum yok ben eşimle kavga ettim ona moralim bozulduğu için yüzüm asıktı dedim eşim de sen nasıl konuşuyorsun öyle yok patır patır söylerim bir şey olsa falan diye dedi arabaya bin gebertirim seni gibisinden konuştu ben de ne diyorsun sen falan diye ona cevap verince tam arabanın içine oturmuştum eşim bana saldırdı yumruk attı yüzüme defalarca sitenin içinde insanlar vardı ailesinin gözünün önünde yaptı bunu eşimi kaynanam geri çekti hemen benim kucağıma oturdu kapıyı kapattı şoför koltuğuna da görümcem oturdu kapıyı kapattı ben tabi haliyle bağırıyorum senin oğlun bana nasıl vurur diye arabanın içinde yumruklar atıyorum sağa sola bu sefer değişim şoför kapısını açtı oradan da biraz yumruklar salladı sitedeki insanlar geldi dahil oldu ben tabi sinir krizine girdim ister istemez evime götürün beni senin oğlun bana nasıl vurur diye haykırıyorum kaynanan da sus rezil ettin bizi akrabalarımız görüyor sağdan soldan sus sen niye öyle yaptın niye bağırıyorsun kocandır bir şey olmaz diye diye beni sakinleştirmeye çalıştı tabi o öyle söyledikçe ben daha da delirdim ne demekk kocandır bir şey olmaz diyor diye isterseniz haykıra haykıra ağlıyorum yani insanlar da duyuyor tabi çevreden beni kendi siteme evime getirdiler hala ağlıyorum hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra ağlıyorum elimden bir şey gelmediği için eşimin ilk defa böyle bir harekette bulunduğu için şoktayım yani kaynanamgil beni suçluyor onlara göre ben kaynanama bağırmışım orada çıkışmışım asla ne hakaret ettim ne küfretti onlara sesimi yükseltmediğimi düşünüyorum ama sesimi yükselttiğimi söylüyorlar tamam diyelim ki sesimi de yükselttim ama asla o yumrukları hak ettiğimi düşünmüyorum hiçbir şey yoktu hiçbir şey yapmadım hiçbir şey söylemedim eşim sadece annesine sesimi yükseltmişim diye bana böyle yaptı bu olay iki gün önce oldu ve iki gündür eşim benimle tek kelime konuşmuyor kaynanamgil görümcelerim kayınbaba hepsi beni suçluyor bizi rezil etti rezil olduk onun yüzünden dediler babama senin kızın deli demişler eşim tek bir özür bile dilemedi benden yani bu olayda günah keçisi ben oldum ben suçluymuşum susmuyormuşum kaşınmışım kocam sinirlimiş ben de onun üstüne gitmişim eşimin ailesi böyle şeyler söylüyor ben o günü sabahına direk boşanma davası açtım ama bir tane çocuğum var bir yaşında darp raporu da aldım şikayetçi olmadım ama şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum içimden boşanmak geliyorum ama pişman olurum korkusu yaşıyorum onu affedemiyorum içimde yaptığını yutamıyorum ilk defa böyle bir şey yapıyor asla ondan beklemezdim onun o an sinirleneceği kızacağı hiçbir durum yoktu sadece ailesine erkeklik taslamak için yaptı bunu erkekliğini kanıtlamak için yaptı akıl verin bana ne yapmam lazım
Boşanmazsan pişman olursun 🤷🏻‍♀️

Yaşadığın korkunçta anlamıyorum karı koca kavgası neden kaynana görümceye yansıdı neden suratı orda yapıp ortamı gerdin kadın sana siper olmuş üstüne oturmuş. Boşuna bir de kadına panik yaşattın 2 güne barışır öpüşür sosyal medyada aşk pozları atarsın
Neredeyse kaynanaya acıyacağım. Hiç mi empati yapacak birisini bulamadınız konuda anlamıyorum ki!

Back