20 yasindayim 21 ve 27 yasinda erkek

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Uzun surudir konustugum biri vardi ama daha genc yasta tanistigim icin yanlis secim yaptigimi dusunmeye basladim cunku yaninda mutlu degilim yazin bana sandalet bile giydirmiyor cunku sevmiyormus herseyimi kisitliyor arabada beraber giderken sıkılıyorum yaninda bir yere oturdugumuzda 2 laf edemiyoruz ona 6 aydir pese gidelim diyorum tamam diyip geciatiriyor tavla oynayalim bi kafede diyorum sacma buluyor kizlar tavlami oynarmis ama cok merhametli biri ve suan isi yok lise kpssine hazirlniyor yani daha askere gidicekte is bulacakta 27 yasinda olan erkek ise taide teknisyen maasi iyi askerlik filan hepsi bitmis evlenmek istiyor seneye yaza ve bu erkegin yaninda yuzum guluyor tavlada oynuyor benimle demek istedigim sey su istediklerimi yapiyor mutlu ediyor

Ilk iliskime emek verdim kac yil diye vazgecemiyorum ama 27 yasinda olan kiside ideal bi insan gibi ne yapmaliyim bilmiyorum

O
27 yaşında ki az evvel açtığınız konuda ki kişi ve orda sevgili oydu sonra başka konuya devretti sevgili adayı oluverdi birden hayırlı olsun ne deyim.
ondan uzak durmaya karar verdi
Ama
Bilemedi ya da yemedi

Aslında tüm bunlar onun rüyasıymış
Erdal bakkal tuzlukmuş

İkisinden de vazgec

27 yaşında olan kişinin sizi kandırma olasılığı, 21 yaşındakine göre daha fazla. Nitekim sizi evlilik vaadiyle kandırma olasılığı yüksek.

Genç kızlar belli bir yaştan sonra evliliği düşünmeye başlıyor ve ona göre davranmaya çalışıyor, fakat onları erkeklerin en tehlikeli yaş grubu bekliyor 25 - 35 yaş. Bu yaş grubu erkeklerin hepsi evlilik vaadi verir, kimisi gerçekten evlenir, kimisi de evlilik vaadiyle kandırır ve gider. Bu erkeği 25 yaş altında tecrübesiz veya kendini tecrübeli sanan kızın tanımasına imkan yoktur. Yani 25 35 yaş arası erkek piyangodur, ya tutar ya batar.

Eldeki 1 elma daldaki 2 elmadan iyidir. Fakat siz gözünüzü 2 elmaya dikmişsiniz.

21 yaşında olan erkek arkadaşınızı zaten aldatmışsınız, bu saatten sonra en iyi tercih 27 yaşında ki erkek olacaktır. Böylelikle 21 yaşında olan erkekte sizden kurtulmuş ve büyük bir hatadan dönmüş olacaktır. Lütfen o çocuğu kurtarın!

Diger konunda 27 yasindakine sevgilim demissin. Galiba 21 yasindakini birakip onu sectin. O zmn bu knu guncel degil artik. Mevzu bitti, konuyu kapattirin bence.

ilk ilişkine emek verdin diye Köle olma adam erkekler yapar kız yapamaz kafasında pencereden dışarı bile baktırmaz sana benden söylemesi diğerini de sırf onun yapmadıklarıni yapıyor diyo önemseme biraz farklı şeylere önem ver o açılardan bak iyi Bir yerde çalışıyor ama cimri mi değil mi? Aile ilişkileri nasıl oturup kalkması şu bu her şeyiyle izle

A mı diyim B mi diyim ne diyim bilemedim bi de C şıkkını göreydik ne bileyim arada kaldım

Tavla oynaması önemli değil de pese gidelim deyince tamam diyorsa 27 yi seç

Bu 27 banyoda 40 dakika kalan mı

Ay bilemedim şimdi

Okul falan yok mu sizin? Aynı yaşta sayılırız şuan benim tek derdim yabancı hocadan ders alabilmek,section boşalsın diye deli dana gibi geziyorum.

20 yaşındasınız seneye evlenmeyi düşünen birisi sizi korkutmuyor mu? Sürekli evlilik baskısı? Ha ama tavla önemliyse bilemiycem

Millet bir tanesiyle baş gelemezken siz 2 kişiyi mi idare ediyorsunuz
İkisine de yol verin..

Ikisini de sevmiyorsun. Ikisiyle de devam etme.
Kendin bir meslek edindin mi? Edinmediysen baskasinin 7 yilini atanmasini askerligini hesaplamak yerine kendi yasamini nasil surdurecegini hesapla.

Mantik evliligi yapacaksan da annen ac durumu yengeler halalar tanidiktan bildikleri ailelerden bulsun. Zira sevmedigin ve huyunu suyunu ailesini bilmedigin adamla teknisyen maasi icin hayat gecirilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…