• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Yıl Aradan Sonra

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.780
9.903
358
Hayatta güzel şeyler de oluyor!
Dün sosyal medyada gezerken aşağıdaki videoyu gördüm.... O kadar etkilendim ki.... Hatta bu akşam haberlere çıkmış kızlar... 20 yıl çocuk beklemiş. Sonunda isteği olmuş... Sonra dedim ki: “14,16,20 yıl bebeğini bekleyenler var... Sen bir başka dileğin için umutsuzluğa mı düştün? Nedir yani? Seninki de olmayacak birşey değil ki. Silkelen ve kendine gel. Allah nelere kadir.”

Asla üzülmeyin... İnşallah sizin de yüzünüz güler bekleyen adaylar...... 🥰

Bu video yu izlediğimde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım..
Sadece yaşayan anlar.. o kadar zor ki..
Ben 5 yılda yoruldum yıprandım.. hacer çoktan haketmiş çok şükür bin şükür.. Inşallah kucağına da alır inşallah yarabbim...

Bu video yu izlediğimde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım..
Sadece yaşayan anlar.. o kadar zor ki..
Ben 5 yılda yoruldum yıprandım.. hacer çoktan haketmiş çok şükür bin şükür.. Inşallah kucağına da alır inşallah yarabbim...
Aminn🥰
Ben de... hiç üzülmeyin. En umulmadık anda insan mutlu oluyor. Bu doktorun profiline girdiğim zaman bir sürü benzer video var. 12 sene,16 sene,20 sene... 6 kez deneyen bile var. Hepsini izlerken ağladım. Şuan daha duygusal davranıyorum... İnşallah size de en kısa zamanda🌈

Aminn🥰
Ben de... hiç üzülmeyin. En umulmadık anda insan mutlu oluyor. Bu doktorun profiline girdiğim zaman bir sürü benzer video var. 12 sene,16 sene,20 sene... 6 kez deneyen bile var. Hepsini izlerken ağladım. Şuan daha duygusal davranıyorum... İnşallah size de en kısa zamanda🌈

Inşallah canım allahım bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
2 ci tüp bebek tedavisine başlıyorum 10 haziran da .. bir yanımız umutlu bir yandan korkuyorum yine negatif olur diye.. zor bir sınav allahım hayırlı güzel sonuçlandırsın sınavımızı..

Inşallah canım allahım bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah..
2 ci tüp bebek tedavisine başlıyorum 10 haziran da .. bir yanımız umutlu bir yandan korkuyorum yine negatif olur diye.. zor bir sınav allahım hayırlı güzel sonuçlandırsın sınavımızı..
Amin. Tüm sınavlarımızı...
İnşallah pozitifi yakalarsın canım.. benim de etrafımda tüp bebekten,aşılamadan sonra kendiliğinden çocuğu olan çok tanıdığım var. Tüp bebekle muradına kavuşan da çok var... Her şey istediğiniz gibi olur umarım🌷💫

ya ben bu videoyu bahçecinin hesabında görmüştüm günler önce ve o kadar ağladım ki sonra dedim allaha şükret bak 20 yıl savaşanlar da var dilerim anne olmayı hak eden kimse o kadar uzun süre beklemeden anne olabilsin inşallah

Bende bahçecide tedavi oldum Allaha şükür bu güzel haberi bende almıştım okadar ağlıyorum ki böyle videolar izlerken Allah bahçeciden razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ya bu videoyu instagramda o kadar çok yerde izledim ki her izlediğimde aynı duygu seli aynı heyecan dilerim isteyen herkese nasip olur 20 yıl beklemek dile kolay hiç pes etmemiş helal olsun ona

Hayatta güzel şeyler de oluyor!
Dün sosyal medyada gezerken aşağıdaki videoyu gördüm.... O kadar etkilendim ki.... Hatta bu akşam haberlere çıkmış kızlar... 20 yıl çocuk beklemiş. Sonunda isteği olmuş... Sonra dedim ki: “14,16,20 yıl bebeğini bekleyenler var... Sen bir başka dileğin için umutsuzluğa mı düştün? Nedir yani? Seninki de olmayacak birşey değil ki. Silkelen ve kendine gel. Allah nelere kadir.”

Asla üzülmeyin... İnşallah sizin de yüzünüz güler bekleyen adaylar...... 🥰

Cok sukur 13 yil bekledim suan hamileyim .brnde bir gun olsun umitsizlige kapilmadim acaba olurmu diye bile dusunmedim cunku hissediyodum.ins tamamida gelir saglikla dogar.bu sureci sadece yasayanlar bilir kendi aciniz sorunlariniz yetmezmis gibi insanlarin soylediklerine ister istemez kulak asiyosunuz .insanlar cokk acimasiz ve merhametsiz olabiliyolar bu konuda

kızlar izlediniz mi bugünde magazin programına katıldı bu videodaki abla. allahım nasıl tatlı nasıl heycanlı ne güzel aile olmuşlar yine çok duygulandım valla 😞

Back
X