20 yıl sonra..

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor:KK43:

Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.

Vay be erkeğim diye ortada geziyordur bir de 😀
Ya bana çok garip geliyor belki linclenirim ama..
Hani eşekle bile yapabilen bir cinsiyet , karısıyla yapmıyor soğudum istemiyorum diyor ne bileyim erkekliği kafada da bitmiş galiba.
Kolunuza takıpta gezdirmeyin insan biraz utanır ama pişkin bir de içim rahat diyor.

Kadınını istemeyen erkek mi olur ayol? Artık sizi kadını olarak değil bir kadın olarak gördüğü dahi şüpheli. Ancak bu yazdığımı başka yöne çekmeyin lütfen sorunun sizde olduğunu düşündüğüm için değil kocanızın sorunları olduğunu düşündüğüm için diyorum. Ayrılın gitsin. Yolunuza bakın. Sizi sevecek, istediğiniz ilgiyi verecek, sarıp sarmalayıp öpüp koklayıp baş tacı yapacak bir adam elbet çıkar karşınıza. Niye kahır çekesiniz ki? Bak bu adam iş ciddiye binince pişman da olabilir ha. Ama sen dönme sakın. Bu lafların altında kalırsan daha büyük bedeller ödetir böyle hırbolar.

Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor:KK43:

Yani siz de çok garip bir üyesiniz. Sorun kocalık görevini yapmaması mı yoksa şevkat göstermemesi mi? Adamın yaşı sizden büyük, cinsel isteği gerçekten bitmiş olabilir.

Bence psikiyatri doktorunuzu değiştirin.

Yani o da 20 verdi neticede bu tek taraflö değil. Yasanmis bitmis. Kolay mi değil ama önünüze bakın

Yahu adam yıllardır sözlü, davranış olarak bu evliliğin bittiğini söylüyor, ikinizde birileriyle en azından yazıştınız.
Artık dramatize edecek bir şey yok aranizda.
Herhangi bir şey yok, kalmamış, yıllar olmuş böyle olalı.
Eşiniz tek başına suçlu değil.
Siz konuşur konuşur yine adım atamazsınız gibi geliyor bana orasi da ayrı.

Aldatma yoksa bence bir evliligi bitirmek istemek ve bunu söylemek normal.İnsanlar değişiyor talepleri değişiyor evlilikten beklentileri değişiyor.20 yıl onceki halin ile şimdiki halin farklı hayata bakışın farklı.Bosanmayi sizde isteyebilirsiniz.Bu sizi kötü biri yapmaz.Sadece arkadaş gibi kalmak ve zorunluluktan dolayı aynı evde yanlızlik cekmektense dürüstçe artık seni istemiyorum bosanalim demek evcilik oyunundan çok daha iyi

Yahu adam yıllardır sözlü, davranış olarak bu evliliğin bittiğini söylüyor, ikinizde birileriyle en azından yazıştınız.
Artık dramatize edecek bir şey yok aranizda.
Herhangi bir şey yok, kalmamış, yıllar olmuş böyle olalı.
Eşiniz tek başına suçlu değil.
Siz konuşur konuşur yine adım atamazsınız gibi geliyor bana orasi da ayrı.
Sağol

Umarım bir gün böyle bir sancı ile karşılaşmazsın.

pff bayılıyorsunuz drama.
adam yüzyıldır boşanmak istiyor.
karşılıklı başkalarıyla yazıştınız karı koca.
ilişkiler bitebilir/biter. hayatın olağan akışı içinde olan şey.
karşılınca adama yapışıp yalvarmayacağım için sancı haline gelmez.merak etmeyin.

Back
X