2006 ocak anneleri varsa buyrun:)

fbetuly

kızlarım için..
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
1.032
4
116
38
Yalova
merhabalar benim kızım 18 0cak 2006 doğumlu ,varsa 2006 ocak anneleri tanışalım kaynaşalım ne dersiniz:ecrin_bebek:hihoyyyt

merhaba öncelikle.evet oğlak burcu yaramaz vede çok inatçı oluyolar herhalde:)adım betül memnun oldum adınızı öğrenebilirmiyim.oğlunuz kreşe falan gidiyomuhihoyyyt

bi ara gönderdim canım tuvaletini yapmamış,yemeğini yememiş öğretmende biraz bekle dedi.bende bu yıl kalsın dedim.önümüzdeki sezon inşallah göndereceğim.gittiğimizde benimde orda kalmamı istiyor.bu seferde öteki çocuklar bende annemi,babamı istiyorum diyor.ne yapacağımı şaşırdım.sen kreşe verdinmi?

bende henüz yollamıyorum aslında düşünmüyorum değil yarım günlüğüne falan ama burası küçük yer iyi bi kreş iyi bi öğretmen araştırıyorum henüz bulamadım,iyi bi kreş olmadıktan sonra evde otururuz daha iyi diye düşünüyorum.

nerede bu 2006 ocak annelerii çıkın ortaya ayolll :) birbirimize yardımcı olalım fikir alışverişi yapalım dimii amaaaa:))

en son ben yazmışım oda nerdeyse 3 sene olmuş:)yarın kuzumun doğum günü,okulda kutlayacağız inşallah.6 sene öncede böyle kar vardı.sizler neler yapıyosunuz okul nası gidiyo seneye artık ilkokullu oluyoruz allah kolaylık versin bizleree

oyyy canımmm allah uzun yaşlar nasip etsin inşallah benimkininde 21 ocak doğum günü bizde perşembe günü okulda kutlayacağız:) biraz erken olcak ama napalım okullar kapanmadan yapalım dedik :) evet seneye ilk okulluolucaz bizi zorluklar beklio valla bakıorumda çok ödev veriolar :)) benimkiyle işim zorr

Allah ömürlerini uzun etsin inşallah.evet sizinki sömestre denk gelmiş.bizimde öyle olsaydı bizde erkene alırdık heralde çünkü çok sabırsızlanıyooödev konusuna gelince pek vermiyolar sağolsunlar.çok severek gidiyo okula inşallah hep böyle devam eder.başka bebişiniz varmı?tekmi?

amin canımm cümlemizinkine inşallahh..
evet benimkinede çok ödev vermiolar birde bu ikinci seneyi geçen senede tam gün anaokuluna vermiştim aynı şeyleri yaptıkları için sıkılıo biraz bizimki:) ben seneye vericekleri ödevlerden bahsediodum :)) bizimkide 10 gündür anne pastam ne zaman nasıl olcak başımın etini yedi :) perşembe günü gelsede kurtulsam çenesinden :) benim bi tane oğlum var ikinci için çalışmalarda devam edio:)) senin durumlar nasıl başka varmı sende

doğum günümüzü yaptık geldik.şu çocuklar nasılda herşeyden mutlu oluyorlar.hediyeleri açtıkça yüzündede güller açtı:)
bu arada melikenin anaokulunda 3.senesi,bu sene okulumuzu değiştirdiik sıkılmasın diye.iyi gidiyoruz çok şükür.
melike tek şuan bizde 3 aydır başladık bebek çalışmalarına bakalım hayırlısı,aslında tamda

ters zaman seneye 1.sınıf falan

allah bidahaki yaş gününü göstermeyi nasip etsin inşalah canım...hmm sizde bizim gibisiniz yanii :) bende onu düşünüorum hem ders hemde ikinci çocuk çok zor ama bazende yapan nasl yapıo benim neyim eksik diorum :)) kısa sürüo tabi bu gaz olayı benim erkek çocuğu olduğu için felaket yaramaz :) kızlar sanki daha oturaklı laf dinler gibi gelio bana :) yada etrafımdaki kız çocukları öyle:) ikinci çocuğum olursa allh nasip ederse hep gönlüm kızda tabii allah sağlıklısını nasip etsinde nankörlük yapmıyayım dimi :) ben çok şıkır şıkır seven bi bayanım herşeyim şıkır şıkırdır...bi kızım olsa varyaa neler yaparım neler söylemesi ayıp kiloduna kadar taşlı olurum herhalde:) bayılıorum valla kız kıyafetlerine :)

ayy erkek çocukları eminim daha yaramazdır:)dün sınıfta gördüm kızlar hanım hanımcık oturdu erkekleri oturtmak ne mümkünbenim kızda dışarlarda hanımdır evde de fena değil ama mızmızlığı var biraz şimarıklıktanAllah sağlıklarını eksik etmesinde bunlar güzel dertler.inşallah bi kızın olur seninde.benimde bi kıızım daha olabilirbenimde eşim erkek delisi bi oğlu olsunçook istiyo.Allah hayırlı evlat versin.
3ay
oldu tık yok psikolojim bozuldu bu ay ovulasyon testi aldım bakalım nolucak:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…