Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de Antalya'ya gittik ve ben uzun kollu mayo tercih ettim kızım süt beyazı teninde o yüzden biraz korktum açıkçası ve çok şükür aynı şekilde döndük hiç yanmadı. Decathlondan da 50f korumalı şapka da aldım. Güneş kremi, kaydırmaz deniz ayakkabısı, hava çok sıcak olduğu için klimasız uyunmuyordu o yüzden uzun kollu pijamada alın bence. Kum için kova kürek düşünmüşsünüzdür zaten en çok kumla oynadı kızım. Bu arada benim kızım 15 aylıkken gittik biz. Bir de eğer bebek dostu otelse mini disco için şık kıyafetler de götürebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar, iyi tatillerMerhabalar 18 aylık kızım için Antalyaya giderken ne almam gerekir ? Uzun kollu mayo mu düz mayo mu vs tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz![]()
Ayy tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim benim kızım da bembeyaz yanar diye korkuyorum bir yandan da çok mu sıcak olur mu gereksiz mi uzun kollu mayo ile diye endişe ettim tecrübeniz olduğu için demek ki gerekli uzun kollu mayoBiz de Antalya'ya gittik ve ben uzun kollu mayo tercih ettim kızım süt beyazı teninde o yüzden biraz korktum açıkçası ve çok şükür aynı şekilde döndük hiç yanmadı. Decathlondan da 50f korumalı şapka da aldım. Güneş kremi, kaydırmaz deniz ayakkabısı, hava çok sıcak olduğu için klimasız uyunmuyordu o yüzden uzun kollu pijamada alın bence. Kum için kova kürek düşünmüşsünüzdür zaten en çok kumla oynadı kızım. Bu arada benim kızım 15 aylıkken gittik biz. Bir de eğer bebek dostu otelse mini disco için şık kıyafetler de götürebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar, iyi tatiller![]()
Mayoyu nerden aldınız peki uzun kollu trendyoldan baktım ama içime sinen bulamadım ama kısa kollu mu uzun kolluk mu almıştınız altı külot şeklinde miydi yoksa şort muBiz de Antalya'ya gittik ve ben uzun kollu mayo tercih ettim kızım süt beyazı teninde o yüzden biraz korktum açıkçası ve çok şükür aynı şekilde döndük hiç yanmadı. Decathlondan da 50f korumalı şapka da aldım. Güneş kremi, kaydırmaz deniz ayakkabısı, hava çok sıcak olduğu için klimasız uyunmuyordu o yüzden uzun kollu pijamada alın bence. Kum için kova kürek düşünmüşsünüzdür zaten en çok kumla oynadı kızım. Bu arada benim kızım 15 aylıkken gittik biz. Bir de eğer bebek dostu otelse mini disco için şık kıyafetler de götürebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar, iyi tatiller![]()
Girdirdiğiniz saatler de önemli zaten kendiniz de çıktığınızda güneşin yakıcılığını hissediyorsunuz kendinize göre ayarlarsınız öğle sıcağında sokmazsınız. Yok sıcak olmaz güneşin direkt teması daha çok yakıyor bence. Ben sudan çıkınca şezlongda hemen üzerini çıkarıp panço havlu giydiriyordum o ince ve genel olarak kapatıyor vücudunu. Görünen yerlerine de devamlı da güneş kremi tazeledik çok şükür sıkıntı olmadı çok güzel geçti umarım sizin için de çok güzel geçer.Ayy tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim benim kızım da bembeyaz yanar diye korkuyorum bir yandan da çok mu sıcak olur mu gereksiz mi uzun kollu mayo ile diye endişe ettim tecrübeniz olduğu için demek ki gerekli uzun kollu mayo![]()
Mayo - LC WAIKIKI - 649,99 TLMayoyu nerden aldınız peki uzun kollu trendyoldan baktım ama içime sinen bulamadım ama kısa kollu mu uzun kolluk mu almıştınız altı külot şeklinde miydi yoksa şort mu![]()
Ahh bunu görmüştüm çok teşekkür ederim beden olarak tam beden mi aldınız peki çok soru sordum ama kusura bakmayın
Hem uzun kollu hem yarim kollu 2 mayo aldim ben. 4 gibi girerse uzun kollu 6 dan sonra girerse yarim kollu giydiriyorum. Ates olcer ve ates dusuruculer aliyorum. Yuruyorsa sizinki kaydirmaz ayakkabilar oluyor ince kumastan onu almaniz iyi olur. Muslin kumaslar birde.Merhabalar 18 aylık kızım için Antalyaya giderken ne almam gerekir ? Uzun kollu mayo mu düz mayo mu vs tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz![]()
1-2 yaş aldım 15 aylıkken ama tam oldu bence siz 2-3 yaş alın kızınız daha büyükAhh bunu görmüştüm çok teşekkür ederim beden olarak tam beden mi aldınız peki çok soru sordum ama kusura bakmayın![]()