2008 Ağustosta İkiz Annesiyim İnşallah

seherb

Benim Küçük Beylerim.
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
1.915
4
116
İstanbul
doktora gittim doktorum ikiz var dedi şok oldu okadar kontrole gitmeme ragmen bide basen gebelik haftalarına bakıyodum netten bende mesela 7 hafta çıkıyo du o hafta doktorla randevum oluyodu doktor bana altı haftlık oldugunu sölüyodu şaşırıyodum yanlış galiba diyom meger bi o görünüyomuş bi o çünkü biri bebekelrimn 10 haftalıkmış digeri ise 9 haftalıkmış herşey şuan normalmiş inşallah bundan sonrada öle olur yavrularım inşallah saglıklı şekilde dogar allahım sen gül ebnim yüsüme ogluma iki kardeş daa gelicek evde 5 kişi olcas agustosa :dance:

slm canım.sağlıkla gelir umarım bebişlerin . senide ağustos anneleri listesine ekliyeyimmi canım...? orda birde 3 üz bekleyen annemiz var. :)

canım hayırlı olsun. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. ooh ne güzel iki bebiş bi arada doğcak.ayrı ayrı sıkıntı çekmeyeceksin.

ikiz annesi olmak çok güzel bi duygu olsa gerek allah hayırlısıyla doğumunu nasip etsin çok sevindim ailecek mutluluklar

Ayy ne güzel yaaa çok sevindim bende istiyorum böyle ikiz üçüz gebelik:) inşallah bir dahakine rabbim nasip eder..
Dikkat et kendine:)

Ayy esim cok istedi insalah ikiz olur dedi ama benim findigim anasinin karnini bolusmedi kimseyle.Tekizmis bizimki :))

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim gozunua aydin..

Ayy esim cok istedi insalah ikiz olur dedi ama benim findigim anasinin karnini bolusmedi kimseyle.Tekizmis bizimki :))

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim gozunua aydin..

allah razı olsun canım seninde bebişini allahım sana bagışlasın tekiz lafıda süperdi bu arada:))))a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…