2008 anneler nerdesiniz

aaa canım ne güzel.bende bulancakda oturuyorum.eşin asker falan mı ki tayininiz çıkdı?

evet canım eşim asker. eşyam oraya geldi daha yerleştirmek için gelmedim

eylül ortası ya da sonu gelicem İnşallah. sahile çok yakınmış evimiz belki de tanışıp

görüşürüz yerimseniben

evet canım eşim asker. eşyam oraya geldi daha yerleştirmek için gelmedim

eylül ortası ya da sonu gelicem İnşallah. sahile çok yakınmış evimiz belki de tanışıp

görüşürüz yerimseniben

inşallah canım ben de merkezde oturuyorum.inşallah beğenirsin buraları.benim bulancakda çok asker eşi vardı arkadaşım ama onlarında hep tayinleri çıkdı gittiler.:çok üzgünüm:

ısılıkten bende cekıyorum havalar serınlesede rahatlasak cok sukur ıyıyız
ogluma tuvalet egıtımını halledemedık en buyuk sıkıntı bu

ben başladım kakasını yapınca kokrtu bır daha tuvalete gırmıyor bıraktım canım

aynen bizimki de kakasını yapınca korktu.bana sarıldı.bugünde bi kaç kez tuvalete otutturdum konuştum yapmadı kakasını.tuvaletten çıkdı altına yaptı.bilmiyorum nasıl olacak ya....

merhaba arkadaslar benim kizim 28 aylik gunduzleri 2 saat uyuyor sizde uyutuyormusunuz gunduzleri...benim kizim gunduz uyudugu icin aksamda 9 bucuk 10 gibi uyuyor...sabah da 8 de uyaniyor.sizde nasil durumlar..:)tuvalet problemimiz yok sadece zayif daha 11 bucuk bile degil...saglikli olsunda

merhaba arkadaslar benim kizim 28 aylik gunduzleri 2 saat uyuyor sizde uyutuyormusunuz gunduzleri...benim kizim gunduz uyudugu icin aksamda 9 bucuk 10 gibi uyuyor...sabah da 8 de uyaniyor.sizde nasil durumlar..:)tuvalet problemimiz yok sadece zayif daha 11 bucuk bile degil...saglikli olsunda

benim oğlum da 29 aylık. gündüzleri bazen 2 bazen 3 bazen se 4 saat uyuyor.

mesela bugün uyuyor ve 3 şu an saat oldu. akşamları da erken yatıyor 9 ya da 10 gibi.

sabah 6 deyince uyanıyor ve beni uyutmuyor. offf biraz daha geç uyansa sabahları ......

tuvalet eğitimine başlamadık henüz. 2 ay sonra başlayacağım şartlarım öyle gerektiriyor.

hafta sonu alıştırma kilodu aldım dedim ki " artık bunu giyeceksin bez takmayacağız "

kilodu yere attı ağladı bezi çıkarmam diyor. bakalım ne olcak halimiz , bu konuda

hem titiz hem de sinirli olurum ben yaaaa üffff kafamçokkarıştı düşünüyorum kara kara ..

benim oğlum 26 aylık.aynen senin bbeğin gibi canım.gündüz 2 saat uyur.akşam en geç 10 da uyumuş olur.sabah da 8 gibi kalkar.uykusundan yana çok şükür bi sıkıntımız yok da şu tuvalet eğitimini de bi halletsek....çiş diye götürüyorum yapmıyo.tuvalette sularla oynamak istiyo tek derdi bu...

ay ne guzel benim kizimda en az iki saat unurdu ama ramazan girdiginden beri uyumuyorki..onceden aksamlari 9 9.30 arasi uyurdu ama simdi nerdeee..saat 11 gibi uyuyor ve sabahlarida ayni 10 11 gibi kalkiyoruz..bu yuzden gunduz uykusunu birakti...uyumadigi icinde cok hircin oluyor sormayin yaaa...simdi de turkiyeye gidicem bakalim donunce uykusunu yine duzenlemeye calisicam artik..

benim oğlumda 27 aylık sabahları 7 de kalkıyo..öğleden sonra 3 saat uyuyo..ama akşam olunca yatmak bilmiyo..ben uyuyorum o geziniyo evin içinde..bende erken kalkmaktan şikayetçiyim..ramazanda çok zor oluyo eltim 3 çocuk büyüttüm benle bereber uyurlardı diyo hiç erken kalkmamış ne bekarlığında ne evliliğinde 12 ye kadar yatıyo çok değil 9 ,9 buçuğa kadar yatsalar yeter

nasilsiniz anneler..turkiyeye gidenler ucakta sorun yasadilarmi..biz haftaya gidicez kizimla ikimiz...korkuyorum ya ucakta durmaz hircinlasirsa diyeee...

nasilsiniz anneler..turkiyeye gidenler ucakta sorun yasadilarmi..biz haftaya gidicez kizimla ikimiz...korkuyorum ya ucakta durmaz hircinlasirsa diyeee...

çocukla yolculuk gerçekten zor.ben uçakla gitmedim.ama otobüsle de zor oluyo.annem samsunda oturuyo giresunla samsun arası 3 saat.ama çocukla sanki 12 saat yolculuk yapıyormuşum gibi geliyo.otobüsün içinde gezinmek istiyo :)))

ama daha uzak bi yere gitsem gece yolculuğu yapardım.uyurken daha kolay olur herhalde...

Back
X