2008 anneler nerdesiniz

Evet önemli olan sagliklari gerisi hic önemli diil.

canim günde bir defa uyur yada uyumaz hepsi bu.aksam 11 gibi bi ton uyutur babasi

ama sabaha kadar hala yeni dogmus bebek miseli 2-3 saatte bi uyanir etrafi yoklar.

artik alistim..

anladım.inşallah düzelir canım.zamanla herşey rayına oturur.bunu alışkanlık haline getirmiş galiba...

sela kızlar...hihoyyyt
nasılsınız. bende idare e gec der işte. Çilekkcim aynı kaderi paylasıyoruz benim oğlumda gece 11 gibi uyur 2 satte bir uyanır. sabah 7de ayaktadır. seni iyi anlıyorum. leyla oldum leyla.... bide bizim babamız bi var bi yok yalnız büyütüyorum. ama bu günlerde geçecek napalım. sağlıklı olsunlarda. biz 1 ay önce hastaneye yatırmıstık kuzumu çok hastalanmıştı. uykusuz yapamayan ben 1 hafta boyunca uyumadım desem yeridir.Annelerimizin kıymetini anlıyoruz bunları yasadıkça. allah kolaylık versin hepimize bütün 2008 annelerine...:içelim:

gamzeliyavrum nerdesin kaç gündür yoksun?

canım ben giriyorumda saatleri tututramıyoz.benim bebiş iyice huysuzlandı.elimden geldigince dısarı çıkarıyom onu. bide eşimle ilgili yeni gelişmeler oldu onlarıda anlatayım istersen. siz nasılsınız.bide sen benim nette olduğumu nasıl görüyosun kız zilliolumunekankayizsmile

Anliyorum canim uykusuzluk cok zor evet,biz cok uzun arastirma yapti kdoktorumuzla es zamanli olarak oglum üzerinde.neden uyumuyor,acaba hiperaktiv falanmi diye.her test temiz ve gayet saglikli cikti cok sükür.hicbir problem yok,fazla zeki ve uykuyu sevmeyen bi bebeniz var dedi doktor yapicak bisi yok.zaten her ortamda belli eder yasitlarindan önce oldugunu.Allahim saglik versinde uyumazsa uyumasin diyip kendimizi rahatlatiyoruz artik.ama cok zor dönemler atlattim 5 ay ailemin yaninda kaldim tamamen vücut dengem bozuldu benim.neyse gecti gitti artik dedigim gibi Allahim saglikli hayirli uzun ömürler versin kuzularimiza.

aaa evet saatler uymuyo fazla ya.ben de fazla girmedim 2 gündür rahatsızdım.neler oldu aranız düzeldi mi eşinle?
senin olduğun altta yazıyo canım.sayfanın en altına bak.konuyu kimlerin okuduğunu görürsün:ecrin_bebek:

kızlar ben kaçıyom.keremim uyandı.akşama girerim yine.öpüldünüzzz.....
ayrıca herkesin KADİR GECESİ MÜBAREK OLSUN.dualarınızda bizleride unutmayın....

merhaba ben de 2008 ekim 10da dünyaya getirdim kızımı sohbetinize dahil olmak istedim :)

sizizn yazdıklarınızı okuyunca meraklandım iyice bizim burda doğru bildiğimiz ve orda uygulanmayan hatta yasaklanan konula var mı aklınıza gelen
ben bebe bisküvisini vermedim zaten hiç
süt içiriyorum günde 2 su bardağı kadar almanyada yaşayan bi arkadaş söylemişti orda da dr.lar süt içilmesine çook önem veriyolarmış 1lt ye kadar içirebilisiniz diyen bile varmış

NİLMISRA artık profilindeki yaşadığınız yeri değiştirsen iyi olacak....:))))))

Canım benim özellikle Ankara diye yazıyorum çünkü şu an bizim evde PC yok ancak

annemlere geldiğim zaman yazabiliyorum a.s

Ama oraya geldiğimizde almayı düşünüyoruz artık bilgisayarı...

Bebek dogdugundan itibaren tr deki öyle bi korumacilik üstlenmiyor..mesela bana hemen cikarin temiz havada uyusun demisti.ve biz kasim bilmem kac derece sogugunda iyice giydirip disarda uyutuyorduk.ne hastalandik nede bisi oldu.

hmm anakucagi deniliyorya hani bebegi koyup salliyorsun icinde yarim ay seklinde oturuyor oda yasak burda kesinlikle oturtmuyorlar bebeleri.

suan bunlar aklima geldi,birde süt o kadar önemli diil yogurt yap en besleyici olan o demisti doktorum.yani süt icip icmemesine cok takilmiyorum ben ama günlük bi kase yogurt illaki yediriyorum.

merhaba sevgili 2008 anneleri:))
bende 2008 annesiyim, 10 kasım 2008 de dünyaya geldi cimcime kızım...bu topicteki paylaşımlarınız hoşuma gitti...umarım benide alırsınız aranıza:)
sevgiler...

merhaba sevgili 2008 anneleri:))
bende 2008 annesiyim, 10 kasım 2008 de dünyaya geldi cimcime kızım...bu topicteki paylaşımlarınız hoşuma gitti...umarım benide alırsınız aranıza:)
sevgiler...

selam canım hoşgeldin.bende yeniyim burda. paylaşıyoruz sorunlarımızı rahatlıyoruz işte. resimdeki senin kızın galiba maşallah onaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…