Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar esim ilk dogumumda da bunda da hastaneye 41 tane gul getirdi uzerinde balonlar olan.Birde hastanede dr ve hemsirelere bir tepsi baklava dagitti.Ilk dogumumda baska bisey gormemistim.ama bunda hastaneye cikartmaya geldiginde cep tel imi degistirmis onu getirdi birde sony nin cok istedigim ekrani dokunmatik olan fotograf makinasindan almis.bebisin bol bol resmini cekersin dedi....Ayyyyy birden ozledim kocami:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
kizlar esim ilk dogumumda da bunda da hastaneye 41 tane gul getirdi uzerinde balonlar olan.Birde hastanede dr ve hemsirelere bir tepsi baklava dagitti.Ilk dogumumda baska bisey gormemistim.ama bunda hastaneye cikartmaya geldiginde cep tel imi degistirmis onu getirdi birde sony nin cok istedigim ekrani dokunmatik olan fotograf makinasindan almis.bebisin bol bol resmini cekersin dedi....Ayyyyy birden ozledim kocami:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
iyi ve güzel günlerde tak takıştır gökçencim... biz de beklemedeyiz bakalım...oooooo ömrüm beklemekle geçiyor..tezkere bekle, 9 ay bebiş gelecek diye beklealtın bilezik aldı.hem doğum hem de doğum günü hediyesi oldu bu bana.
yüce rabbim sen ne kocalar yaratıyorsun....:1rolleyes: çeşit çeşit valla süpermiş güller filan. süper düşünmüş ama. benim kociş valla evlenmeden önce neler neler yapardı doğum günlerimde telefonlar altınlar hatta askere gideceği zaman bilgisayar almıştı canım sıkılmasın diye okadar düşünceliydi bi mağzanın vitrininde bişey beğenirdim ertesi gün elimdeydi ama şimdi peeeeeeh doğum günümde kuru bi pasta oda anamı ağlatarak bebkle bekle süpriz gelecek akşamın 11 inde ta ta ta tam süpriiiz ve sadece pasta. bende bi güzel bozmuştum onu küstük kaç gün. bende öcümü onun doğum gününde aldımjeyyar unuttumgündüz aklımdaydı kasıtlı bişey almadım yapmıcaktım akşama o söyledi mantı yapmıştım bende mantının üstüne mumları diktim (dalga geçercesine ödeştik diye)ta ta ta tam süpriiiiz:roflol:
inci seti istiyordum doğum hediyesi alırım demişti yok ortada hala bişey paralara kıyamadı unuttu yada. dün söyliyemedim geç geldi fırsatım olmadı bugün erkenden gelicek öğlene evde bi kulağını çekeyimklava: