2008 Annelerine Eşlerinin Doğum Hediyesi

Benimde hiç beklediğim bişey değildi benim eşimde sana almam hele int. asla diyordu çok sıkıldığımın farkına vardı sanırım kendi çok meşgul gece 2 3 gibi geldiğinden iş dolayısıyla kıyamadı heralde bana

kizlar esim ilk dogumumda da bunda da hastaneye 41 tane gul getirdi uzerinde balonlar olan.Birde hastanede dr ve hemsirelere bir tepsi baklava dagitti.Ilk dogumumda baska bisey gormemistim.ama bunda hastaneye cikartmaya geldiginde cep tel imi degistirmis onu getirdi birde sony nin cok istedigim ekrani dokunmatik olan fotograf makinasindan almis.bebisin bol bol resmini cekersin dedi....Ayyyyy birden ozledim kocami:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

ah ne kocalar var ben 14 şubat artı evlilik yıldönümü (1.ciyıl) hiç hediye görmedim ve evlilik yıldönümümüzü annesine rezil ettirdi hediyeler evlenmeden önceydi

Arkadaşlar hepinizin yazdıklarını teker teker okudum.bazılarında gözlerimden yaşlar aktı. Ve sizlere okadar imrendim ki. Her gün Allahıma yalvarıyorum. Noolursun bizimde sağlıklı, hayırlı bir evladımız olsun diye. Ama olmuyor işte. Sizler ne kadar şanslı olduğunuzun, ve nekadar paha biçilmez bir hediyeye sahip olduğunuzun farkında değilsiniz galiba. Aslında mutlaka farkındasınızdır tabiki de, bunlarda biz bayanların sık sık yaptığı şımarıklıklardandır muhtemelen. Bizde sorun benden kaynaklanıyor ve eşim bana bugüne kadar bir kere bile bu konu hakkında kötü, beni kıracak bir şey söylemedi. Hep "hayırlısı bebeğim, sen üzülme" diyor. Ben ise eşime bir evlat veremediğim için okadar üzülüyürum ve eziliyorum ki anlatamam. Allahım birgün bu mutluluğu yaşamayı banada nasib ederse, eşim hiç birşey almasada razıyım. Yeterki bende birgün sizler gibi anne olayım.
Hepinize ömür boyu mutluluklar, evlatlarınıza da sağlıklı ömürler dilerim.

hayırlısı olsun güzelim. Allah en kısa zamanda sizede hayırlı sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah... senide böyle görürüz :CüvCüv: :nazar:

selam kızlar.
sohbetiniz şahane.benim eşim geçtiğimiz sevgililer gününde birşey almadı.bir gül bile getirmedi.tek bir gül bile kaç para sen biliyormusun dedi birde bana.şimdi 3.5 aylık hamileyim doğumda birşey alacağını sanmam.kayınvalidem bir bilezik yada bileklik alır ama eşim hiç sanmam.bakalım artık burdan yazarım sizlere.gerçi doğum günüm de doğacak belki belkide ondan önce doğacak bebeğim.hayırlısı artık.öpüyorum sizleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar yaa daha doğuma çok var ama şimdiden merak ettim.Benim eşim böyle şeylerden hiç anlamaz kesin aklına gelmiycek,sitem edincede böyle bişeymi vardı söyleseydin bilmiyodum diycek.Doğum günümde bile ne istersin sana ne alıyım der.Bu adamda süpriz yapma ve incelik sıfır malesef :(

Kuzu mesajını şimdi okudum ve yaptığım tüm şımarıklıklardan dolayı utandım.Çok doğru söylemişsin biz insanlar böyleyiz işte bişeyin değerini olmadığında çok daha iyi anlıyoruz.Allah inşallah tez zamanda yüzünü güldürür.Dualarını eksik etme,sen iste rabbim er yada geç verecektir.

eşim yanımda olmayacak büyük bir ihtimalle kızımın doğumunda...:çok üzgünüm:
o yanımda olsun da hediyesi eksik olsun...:çok üzgünüm:
böyle şeyleri dert etmeyin bence arkadaşlar..
hediye jesttir olsa da olur olmasa da...:a015::a015:

Kızlar yaa daha doğuma çok var ama şimdiden merak ettim.Benim eşim böyle şeylerden hiç anlamaz kesin aklına gelmiycek,sitem edincede böyle bişeymi vardı söyleseydin bilmiyodum diycek.Doğum günümde bile ne istersin sana ne alıyım der.Bu adamda süpriz yapma ve incelik sıfır malesef :(

En güzel hediye bebişlerimiz :ecrin_bebek: benim eşim özel günleri hatırlamada özürlü hatırlasada hediye alamaz böle bi adam ve ben hiç bişi demedim anem bide baktım doğumdan sonra şuan kullandığım laptopu almış karıcına bişe alamamış bari canı sıkılmasın internete girsin die düşünmüş.
Benimkide ince değildir süpriz nedir bilmez zaten erkeklerin bizim kadar ince düşümesini bekleyerek hata ediyoruz boşver buna takma kafanı belki bişe alır sanada süpriz olur

bende eşime doğumdan önce bana birşey alıp almayayacağını sorduğumda "burada zaten bir çelenk var ne gerek var çiçeğe hediyeye": gibi gerzek laflar etti benim gibi balık burcu bir romantiğin tüm hayallerini de yıktı.Sağolsun kocacım yine de iyi insandır hakkını yemeyim kaydirigubbakcemile4

Benim eşim hamile kaldığımda bilezik alıp gelmişti birde doğumdan sonra telefonumu değiştirmişti..
Ama doğuma giderken garibim kendi zor geldi:(
Tahmini doğum 15 eylül ben doğurdum 9 eylül:)
Eşim işteydi ve ev ile işin arası 90 km:))
Nasıl çıktı nasıl geldi kıyamam kan ter içinde hastaneye gittik...
Ne planlarım vardı hiç biri olmadı ne doğum fotoğrafçısı ne de diğerleri...:50:

Bilemiyorum kizlar magmalarda inecek varrr!!!!!Benimki Ihale toplantisinda cikdi hastaneye yanima oyle geldi dogumda basimda annem ve iki arkadasim vardi onuda zaten doguruyom nede kaldin diye arattim ancak oyle geldi cicek bile almadi hicccc bisey yokkk.Gerci turkiyeye gidelim istedigi alicam diyoda hadi bakalim.Savunmaya bakarmisiniz elinde en guzel hediye bebisin demezmi???Napsin adam habire doguran bi kadina hepmi hediye alcekkk:52:

benim eşimde pırlana bir yüzük aldı 5 taş. güya doğum hediyesi çoçuk 6 aylık olmuştu yüzük geldiğinde:)

Kızlar,benim kocam odun mu? yoksa saf mı? bir deyin bana:)Bu sabah bir uyandım sehpanın üzerinde bi hediye kutusu,üzerine "Canım karıma,bebeklerin en güzeli için diye not düşmüş.(bu arada geçen hafta bir erkek çocuk dünyaya getirdim)Kutunun altınada para sıkıştırılmış.Hediyeyi açtım gerçekten çok güzel nazar boncuklu bir kolye(bayılırım nazar boncuğuna).Ve benim kocamın öyle bir hediyeyi çıkıp,bulup,beğenmesine imkan yok.Sabah pantolonuna gömlek uydurmaktan aciz bir adamdır.Salona gittim sordum bu hediyeyi kim beğendi diye.Beni Stilimo da takılara bakarken görmüş.Ordan nazar boncuğu sevdiğim için onu bulmuş.İyi,güzel dedim öptüm sarıldım.E peki dedim bu para ne kutunun altındaki? Bizimki kredi kartı kullanmadığı için benim kartımla almışmış.Hediyenin parasınıda paketin altına sıkıştırmışmış.:D millet aldığı hediyenin etiketini söker öyle verir benimkisi parası ile veriyor Allahım yarappim:) Gerçi buna da şükür en azından düşünüyor canım benim:)

Kızlar,benim kocam odun mu? yoksa saf mı? bir deyin bana:)Bu sabah bir uyandım sehpanın üzerinde bi hediye kutusu,üzerine "Canım karıma,bebeklerin en güzeli için diye not düşmüş.(bu arada geçen hafta bir erkek çocuk dünyaya getirdim)Kutunun altınada para sıkıştırılmış.Hediyeyi açtım gerçekten çok güzel nazar boncuklu bir kolye(bayılırım nazar boncuğuna).Ve benim kocamın öyle bir hediyeyi çıkıp,bulup,beğenmesine imkan yok.Sabah pantolonuna gömlek uydurmaktan aciz bir adamdır.Salona gittim sordum bu hediyeyi kim beğendi diye.Beni Stilimo da takılara bakarken görmüş.Ordan nazar boncuğu sevdiğim için onu bulmuş.İyi,güzel dedim öptüm sarıldım.E peki dedim bu para ne kutunun altındaki? Bizimki kredi kartı kullanmadığı için benim kartımla almışmış.Hediyenin parasınıda paketin altına sıkıştırmışmış.:D millet aldığı hediyenin etiketini söker öyle verir benimkisi parası ile veriyor Allahım yarappim:) Gerçi buna da şükür en azından düşünüyor canım benim:)

ayy tatlim cok güldüm,ama düsünmüs olmasini da gözardi etmemek lazim :nazar::nazar:

Aussiye aen olme emi gozumden yas geldi vala :52: :52: :52:

ne güzel bencede en azından düşünmüş :)
bende 5,5 aylık hamileyim aslında beklediğim sadece bir çiçek eşime sordum ne alacaksın diye?
ki ilk çocuğum. sen tek başınamı yaptın sen bana ne alacaksın dedi?
şok oldum sonra konu tüm yükün erkeklerde olduğuna herşeyin erkekten beklendiğine geldi.
iyice sinirim bozuldu 2 saat ağladım. yani hediyeyi bırak şu anda yanımda olmasını bile istemiyorum.

ne güzel bencede en azından düşünmüş :)
bende 5,5 aylık hamileyim aslında beklediğim sadece bir çiçek eşime sordum ne alacaksın diye?
ki ilk çocuğum. sen tek başınamı yaptın sen bana ne alacaksın dedi?
şok oldum sonra konu tüm yükün erkeklerde olduğuna herşeyin erkekten beklendiğine geldi.
iyice sinirim bozuldu 2 saat ağladım. yani hediyeyi bırak şu anda yanımda olmasını bile istemiyorum.

bence bazi hanimlar cok fazla beklentiye giriyorlar sonra da beklemedikleri cevap gelince hayal kirikligina ugruyorlar. en iyisi hic birsey bekleme, belki cevresinden, annesinden kardesinden birinden etkilenir veya onlar kanina girer esine birsey al diye, maddi imkani da varsa dogumda zaten alir diye düsünüyorum. öncesinden bana ne alacaksin diye sormak bence mantiksiz belkide birsey alacaktir sürpriz yapacaktir ve önceden sorulmasina gicik kapmistir böyle cevap vermekle :)

sunu kabul edelim ki bizim türk erkekleri cok fazla romantik degiller, düsünceli olan birseyler planlayan bence istisna. erkegin yapisina bagli birazda. :nazar:

Back
X