Arkadaşlar doğum kilolarınızı verebildiniz mi?Ben 20 kilo aldım( bir rekor sanırım :kedi: )17 kilosunu verdim ama bu 3 kilo yapıştı kaldı.Diyet yapmak istiyorum,emzirdiğim için sütüm kesilir diye korkuyorum.Ne önerirsiniz?Aranızda rejim yapanlar var mı?Teşekkürler...
bende 24 kilo aldım şu an eski kilomdayım hepsi gitti ama emzirdiğim için rejim veya egzersizde yapmadım halada yapmıyorum biraz vücut yapısı ile de alakalı olduğunu düşünüyorum zaten çok kilo almaya müsait bir yapımda çok ama düzenli ve dengeli beslenmeye çok dikkat eden biriyim
Arkadaşlar doğum kilolarınızı verebildiniz mi?Ben 20 kilo aldım( bir rekor sanırım :kedi: )17 kilosunu verdim ama bu 3 kilo yapıştı kaldı.Diyet yapmak istiyorum,emzirdiğim için sütüm kesilir diye korkuyorum.Ne önerirsiniz?Aranızda rejim yapanlar var mı?Teşekkürler...
Sağol canım.Aman ne bileyim hala eski kıyafetlerimi gönül rahatlığıyla giyemiyorum.Buna taktım galiba.Yine de teşekkür ederim arkadaşım,moral oldu :1hug:
merhaba,benim çok sütüm olmadı.6 ay emzirebildim.hani süt için kilo alınıyodu.süt kiloları bana yapıştı mı şimdi?onları nasıl vericem?bilen var mı?:gitme: