2008 Aralık Hatunlarının Çarşamba Toplaşması

Selam güzel bebişlerin güzel anneleri.Karlı bir çamlıca'dan kucak dolusu sevgiler.Bizde bugün evdeyiz buralar çok soğuk.Umarım herkesi keyifleri iyidir.Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

oh oh çarşamlar da ne güzel oldu böyle ama arada unutmuyorumda degil hani..nasilsiniz bakalim güzel anneler..ya benim kızımın nezlesi hala geçmedi kızlar yaa bi bilgisi olan varmi..7 gün oldu..ateş falan hiç bişey yok ama anlamadim..bu arada liluputcum valla çok cesaretlisin anacim ben havalar soguk diye dışarı çıkamıyom sen çatlat bizikaydirigubbakcemile2bu arada kayfeler gökdenizdenmiş bana sütlüolsun canimcim:delphin:

oh oh çarşamlar da ne güzel oldu böyle ama arada unutmuyorumda degil hani..nasilsiniz bakalim güzel anneler..ya benim kızımın nezlesi hala geçmedi kızlar yaa bi bilgisi olan varmi..7 gün oldu..ateş falan hiç bişey yok ama anlamadim..bu arada liluputcum valla çok cesaretlisin anacim ben havalar soguk diye dışarı çıkamıyom sen çatlat bizikaydirigubbakcemile2bu arada kayfeler gökdenizdenmiş bana sütlüolsun canimcim:delphin:

geçmiş olsun canım, limonlu ıhlamur iyi gelir,bi de burnu tıkanıyorsa serum fizyolojik damlat...ani hava değişikliği nezleye sebep olyor.klimalı odadan çıkıp mutfağa geçsem burnum akmaya başlıyor.kışın maalesef çok hızlı olmalıyız,üstünü giydirirken,banyo yaptırırken çok bekletmemek gerekiyor.yaz ne güzeldi valla...boshayallersmile

günaydın aralık anneleri
nasılsınız
nasıl geciyo günününz ben oglumun nufus cüzdanını kaybetmişim sanırım
dün saglık ocagından kac defa aradılar
tc nosu lazımmış ama bulamadın nettende bakım bilgi eksik oldu için olmuyo ne yapacagımı şaşırdım
eee bugün sohbettimizi koyulaştırırız inş
mesela ben hepinizin gercek ismini merak ediyom özellikle liliput benim malum nurten sizin içinde bi sakncası yoksa paylaşalımmı ne dersiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar.Bugün bir arkadaşım kırk uçurmaya :))geldi bana.Dikkat ettim misafirlerim hep çarşambalara denk geliyor haa.

Son düzenleme:
günaydın aralık anneleri
nasılsınız
nasıl geciyo günününz ben oglumun nufus cüzdanını kaybetmişim sanırım
dün saglık ocagından kac defa aradılar
tc nosu lazımmış ama bulamadın nettende bakım bilgi eksik oldu için olmuyo ne yapacagımı şaşırdım
eee bugün sohbettimizi koyulaştırırız inş
mesela ben hepinizin gercek ismini merak ediyom özellikle liliput benim malum nurten sizin içinde bi sakncası yoksa paylaşalımmı ne dersiniz

selam canım,bende daha şimdi müsayit oldum..
netten bakabilirsin evet neden olmadıki acaba...
ayrıca adımı merak etmişsin özelden yazarım şimdi nurtencimm de neden özellikle liliput merak ettim şimdi:))

Selam aralık anneleri.Dünden yatıya misafirlerim vardı bugün gittiler.Artık kimse çarşamba toplantılarını hatırlamıyor herhalde.Neyse kendinize ve bebişlere iyi bakın.Sağlıcakla kalın

selam kızlar:lepi:
ya kızlar bi çarşambamız var onuda unutmayalım kaydirigubbakcemile5
biliyorum çok yoğun yorgun ve uykusuz günler geçiriyorsunz.guclubacismile
ne olur o eski çarşamba toplaşmasını kaldığımız yerden devam edelim:içelim:
.çok özeldim sizleri ve muhabbetlerinizivereliniortak

Back
X