benziin işte olim lülülülülülüolm eltine benzitip durma yaaa
he valllaa karı yatmış kakmış kendini seeretmiş herhal aynı anasına benzii bu köfte dudak kaydirigubbakcemile3 şşşşş celen len herüfün o kadar da hödük durmii yav :roflol:
ay dur gaza geldim bende bebeklik fotomu koyicimmmmkaydirigubbakcemile3
benziin işte olim lülülülülülü
benim herüf doğan görünümlü şahin kaydirigubbakcemile3
:1shok: hakkat dahada benzedi şindik :lepi:
bebeklik fotosu ? hani nerde nerdeeee delikafadulden len iki dakka kuaföre gittim yine neler kaynatmışınız heee :1no2:
celenimmmm ben de seni çok sevdiğim için takıldım kız delikafadulden biblo gibisin maşallah
he az bozuluo ama :dilcikar: benim bebeklik fotomu görünce daha ikna oldu aynı sen dii lülülülülülü
allahtan cakılımı coook sevim yoğsam dışın dışın dışıııınn kötükedihüso
ay tutamiycim kendimi gülüyom :roflol::roflol::roflol:
içinden gül olummm karıştırma ortalığı :jeyyar:
alın len bu da bizim çekirdek ailesi.valla kimse bana benzetmiyo ama bi bakın bakalım
bu arada efenin baboşunu gördüm.terkeninkini hala görmedim[/QUOTE
şekerim ikinizede benzio ama sana daha çok benzettim bentatlım benim yaaa maşallah..
1-gamze oğluşunun gülüşü aynı sen,kaş yapısı babaya benziyo.çok tatlısınız ana oğul maşallah
2-terken babasının kopyası.çok tatlı,sende çok hoşsun bu arada
3-iboşum ben ikinizede benzeyen yanlarını gördüm tatlım.sizinki ortaya karışık olmuşcokacimcoookmaşallah çok tatlısınızkız iboş sen celenin eltisine değil benim lise arkadaşıma benziyosun bi keree:lepi:
4-cemre tıpkı annesi..güzel ve sevimli sengözlerimebaksanab
5-eylülde hem anne hem baba gibi sanki..ben göz kısmını sana daha çok benzettim tatlım..maşallah çok tatlısınız sizde
bende bi ara koyiim foto.güzel bi topic olmuşyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?