2008 ekım annelerı tuvalet eğitimine basladınızmı

HAYALKIZ

ece cerenin annesi:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
767
127
628
40
kızlar kızım 2 bucuk yasında 2 gundur tuvalet eğitimine basladım çişini yapınca soyluyor bu durumda yapmıs oluyor nasıl yapoabılırım onerilerınız neler sız nasıl alıştırdınız ve ne kadar zaman alıyor lutfen yardımmmm

oo hayal kız hoşgeldin:)seni hatırladım sanki hamilelikte yazıyordun... 2008 ekim anneleri olarak başka bir sitede paylaşımlarımıza devam ediyoruz.çocularımıızn bir çoğu tuvalet olayını halletti tabi bezini çook seven çocuklarımız da var aramızda:)
http://www.kadinlarkulubu.com/tuvalet-aliskanligi-egitimi-f585/ bu bölümde senin işine yarıyacağını düşündüğüm tecribeler var keza geçen yaz kızımı tuvalete alıştırırken ben çok faydalanmıştım.kolay gelsin,unutma sabır ve sakin olmak bu işin anahtarı..bir de çocuğunun hazır olup olmadığını bilmelisin.

Merhaba Bende 2008 Eylül annesiyim Benim kızım da bezi Kasım 2010 da bıraktırdım önceleri yer gök çiş oluyordu dayanamadım beze çevirdim ama cok kısa yani 10 gün sonra dayanamadım geri çıkardım ilk başlarda çok korktu yapmayacagım diye feryat figan hatta buna bağı kabızlık geçiriyoruz nezaman bezi bıraktı kabızlık şikayetimiz ortaya cıktı.halenn devam ediyor.Gece Bezleniyordu Gece bezinide Tamamiyle Temmuz 2011 de attım.Şimdi gece kızım beni uyandırıyor anne tuvalete diye...Darısı başına inşallah ve umarım kolay atlatırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…