selam kızlarrr herkes iyidir umarımm
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnalkisalkisalkis hoşgeldin bacım nasılsın bebiş nasıl kardeş kıskançlığı bşladımı ki inşallah başlamazda rahat edersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrr herkes iyidir umarımm
Sevgili "gnydn64" arkadaşım,
"Milyon Kere Ayten" şiiri annemle babamın şiiridir.Annemin adı da "Ayten" ve nişanlıyken babam hep bu şiiri okurmuş anneme.Bu arada yine memleketçilik yapacağım;ama "Ümit Yaşar Oğuzcan" da hemşehrimdir,Tarsuslu'dur ve de gururumuzdur...Hatta çok yakın aile dostumuzun da akrabasıdır.Akrabalarının birçoğunu da tanırım;hatta halasının kızı bizim lisede öğretmendi.
off kalkayım artık şu bilgisayarın başından...
bi sürü iş var yaa..
soba kovaları dolacak, bulaşıklar yıkanacak, , yatak odam yine mustafanın istilasına uğramış orayı temizlicem... ya neden bitmiyo bu işler... zaten günler kısa.. sonrada yemek yaparım daha yılbaşı hediye mi de hazırlayamadım.. bir kaç model buldum onları örmeyi düşünüyorum yetiştiremezsem kociş çarşıya götürecek hazır alacağım mecbur.. eh anlayışla karşılayacağını düşünüyorum arkadaşımın..
iki bebişin elinde yetişemiyorum ki herşeye...
canım mantı istiyo zaten geçen günden aklımda kaldı...yarına iş bırakmayayım da yapayım olmazsa...
DUYGUCUM ÇOK ÇOK geçmiş olsun Allah kimseyi dişçi koltuğuna oturtmasın yaa![]()
herkese merhaba ben ilk defa giriyorum
selam kızlarr
kaç gündür giremiyordum,mertin rahatsızlığı,benim kontrollerim derken vakit bulamadım
mert tam bir afacan oldu ,sadece gece bahçesi başladığı zaman ..çı yer görüyor.
yürümeyi bilmiyor sıpa sadece koşuyor kafamçokkarıştısol ayağıda dışa doğru hafifCADIARZU
hasta olan çocuklarımız varsa çok geçmiş olsun.
sonuçlarımı aldım hepsi iyi çıktı reaktif romatizma dedi dr,bir iğne verdi bide ilaç,3 hafta snra kontrolüm var,durumuma göre ilaçları değiştirecek..
edaa seni arıycaktım bugün süprizle karşılaştım,faturalarımız otomatık ödemede ama turkcelle geçtiğim için eşim otomatik ödemeye almayı unutmuş,telefonum kapanmışş(
en kısa zamanda açılır,ilk işim seni aramak olacak,merak ettim seni,hastaydınız ne oldu??