2008 Eylül bebekleri beslenmesi

duygucum
bende çok uzun süre aventin suluğunu kullanmıştım
benimkinin ucu beyazdı , biliyosun incecik bi ucu var yıkarken dikkat ediyordum içi siyah siyah kirleniyordu ve ince olduğu için bişeyde girmiyo çok zor temizleniyordu , incecik bi fırça bulmuştum onunla temizliyodum herseferinde ama çok huylandım değiştirdim
3-4 aydır nuby nin silikon başlıklı bardaklarından kullanıyorum daha geniş ağzı su, meyve suyu falan çok rahat geliyor
deniz oyuncaklarını sokup delmediği müddetçe de akıtmıyor :)
aventte meyve suyu içerken meyvenin posası deliklerini tıkardı mesela bunda öyle problemde yok memnunun ben

Gözdecim nuby de güzelmiş doğru söylüyorsun ama ben aventte hiç öyle bir sorun yaşamadım 6 aylıktan beri kullanıyoruz aynı suluk siyahlaşma olmadı..
Ama şöyle birşey var ben sadece su içmek için kullanıyorum onu başka şey koymadım hiç belkide ondandır..
Bizimki su içme delisi olduğu için zaten onu enik gibi yanında taşıyor bitincede koşa koşa damacanaya gidip altına tutuyor sanki öyle dolcakmış gibikaydirigubbakcemile3

Ne zamandır ıssız kalmış burası yine bari ben yazayım bugünki menümüzü:)

Sabah:200 cc süt
1 yumurta 1 kaşık mısır unu maydanoz ve peynirle yapılmış omlet
1 kaşık bal
100 cc portakal suyu
ara:1 küçük muz
Şimdi uyuyor
Öğlen:Yeşil mercimek yemeği vericem
Birde tatlı yapmıştım sütlü cevizli irmik ondan vericem
Akşamada yetişirse enginar yapmayı planlıyorum
..

Nubynin biberon şekliinde olanını aldım ama hiç akmıyor,hatta ben denedim nasıl diye emiyosunda emiyosun çıkmıyorbilmiyorumkismile deliğide büyük halbuki ..

slm kızlar
ya benim oğlum çorbadan başka birşey yemiyorr :( sabahları omlet vermek istiyorumm nasıl yapıcaz bu işi

Günaydın kızlar pütürlere yavaş yavaş alıştırabilirsiniz mesela en sevdiği şey neyse onu pütürlü vermeye başlayın..Tadından hoşlandığı için yemek isteyebilir...

Back
X