Kızlar benim göbiş çok kaşınıyo ya :sm_confused:genişlemeden falanmı kaynaklanıyo acaba,benim göbişte ayşenurunki gibi,bide benim hamiş kalmadan öncede hafif vardı zaten,aman ben zaten bi an önce büyüsün istiyorum kilo filanda umrumda değil a.s.benim yavrum iyi olsunda başka şeyi hiç dert etmem bizi beğenen böyle beğenmiş dimi ama..
kızlarrr sizin yazılarınız benim yazıların üstünde çıkmışş niyee site daha düzelmedimi.bende anadolu yakasında kartalda oturuyorumm.
papatyaacımmm iki gündürr yazıyorumm nasılsınızz diyorum hiç pas vermiyorsun.
Arkadaşlar tansiyonunuz kaç çıkıyorr
benim hep düşük çıkıyor ama dün burnum aniden kanadı çok korktum(
Valla Canimm Ben Folic Plus Ve Megady Kullaniyom Canim.
Bride - Seda
Minnik Anniş- Merve
Gamzeli- Kübra
Kumralim - Zeliha
Ayse&serkan - Ayşenur(ben Yani)
Yeni Yaşam - Esra
Asliii - Asli
Ee Diğerlerii
seren canımm sağoll biz çokk arsızz olcazz sanırım herseyimizz ortada ehhehehe
Kızlar benim göbiş çok kaşınıyo ya :sm_confused:genişlemeden falanmı kaynaklanıyo acaba,benim göbişte ayşenurunki gibi,bide benim hamiş kalmadan öncede hafif vardı zaten,aman ben zaten bi an önce büyüsün istiyorum kilo filanda umrumda değil a.s.benim yavrum iyi olsunda başka şeyi hiç dert etmem bizi beğenen böyle beğenmiş dimi ama..
aslıcım nasıl pas vermem ben sana canım aşkolsun görememişimdirr bacummm ben fazla giremiyom yazılara bakınca başım dönüyor biraz hızlı hızlı bakıp cevaplar yazıp çıkıyom siteden hemen kusura bakma okk
PAPATYAM-Hicran-17/01/1975
Asliii - Aslı 13/08/1976
gundogdus - selma - 1977
Şebek - Nevruz - 11/06/1978
wiski - Ebru - 1979
iletişim - naime 22/09/1980
Bride - Seda-1980
alin-emel-10.03.1981
Dream81 - Gülşah - 1981
hilarya - Cansu - 02/02/1982
Kıvılcımm - Nilay - 1982
Kumralim - Zeliha - 08/09/1983
öznur83-Öznur 1983
Ayse&serkan - Ayşenur 15/08/1985
Minnik Anniş- Merve
Gamzeli- Kübra
Yeni Yaşam - Esra
seren - Seren
ariazoni - Elif
anladım hicranımm sorma bende aynıyımm bende pek fazla kalamıyorum hatta okulda o kadar çok yoruluyorum eve gidince hemen uyuyacagım diyorum ama kksız duramıyorumm hemen gelince bir bakıyorum msjımı yazıyorumm sonrada uyku moduna geçiyorumm. siz nasılsınız bebişle iyisinizdir umarım.
EH bu akşam buraya kadar beni özleyin anacımmmm iyi geceler byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?