slm kızlar günaydın hepinize nasılsınsınız bebişleriniz nasıl okudum yazdıklarını herkez ne güzel cinsiyet ögrenmiş allah kucagımıza almamızıda nasip etsin.kızlar sabah sabah patronla kavga ettik morlim çok bozukkk yaaa :çok üzgünüm:senağlama
hayırdır kıs noldu nıye tartıstnız:çok üzgünüm:
Canım seni şimdi çok iyi anlıyorum.
Bugün yaşadıklarımdan sonra, kaybetme korkusunun nasıl birşey olduğunu daha iyi anladım.Ona o kadar bağlanmışım ki..Hele dün cinsiyetini öğrendikten sonra daha farklı oldum, daha bir somutlaştı kafamda.Bugün de böyle birşey olunca resmen yalvardım allaha.Çok şükür ki rahimden gelmiyor kanama.Bende senin için dua edicem arkadaşım zaten bu forum da 2-3 kişinin hamilelliği zordu yalnış hatırlamıyorsam 1 tanesi ben taneside sendin yanılmıyorsam?Dua ettiğin için çok teşekkür ederim gülşah...
Günaydınnn KK 'NIN güzel Hamişleeriiiiiii:teytey:
c.tesı doktoruma gittim ense kalınlıgını olcuk cok sukur birsey cıkmadı ense olcumu 1,6 cıktı 2'li teste gerek yok hersey cok normal dedıcok sukur bunuda atlattık valla,
nerdeyse 40 dk bebeğimi inceledik oyy nasılda buyumus yaa burnu aynı babası patates burunlu:roflol: cinsiyetınıde ogrendık doktorum %70 erkek diyor sanki kucucuk huni gibi koymuslar oraya:roflol: ama yanılma payımda olabılır dedı yanı bazen bebek kordonuda karısıyormus o nedenle kesın olarak 29 nısanda cınsıyetını soyleyebılırım dedı:))) otekı randevum 29 nısana arkadaslar hadı hayırlısı bakalım annemde erkek dıyor ama bakalım ozaman daha net bellı olurmus:teytey:
Günaydınnn KK 'NIN güzel Hamişleeriiiiiii:teytey:
c.tesı doktoruma gittim ense kalınlıgını olcuk cok sukur birsey cıkmadı ense olcumu 1,6 cıktı 2'li teste gerek yok hersey cok normal dedıcok sukur bunuda atlattık valla,
nerdeyse 40 dk bebeğimi inceledik oyy nasılda buyumus yaa burnu aynı babası patates burunlu:roflol: cinsiyetınıde ogrendık doktorum %70 erkek diyor sanki kucucuk huni gibi koymuslar oraya:roflol: ama yanılma payımda olabılır dedı yanı bazen bebek kordonuda karısıyormus o nedenle kesın olarak 29 nısanda cınsıyetını soyleyebılırım dedı:))) otekı randevum 29 nısana arkadaslar hadı hayırlısı bakalım annemde erkek dıyor ama bakalım ozaman daha net bellı olurmus:teytey:
yaaa cnm sorma yaa dediki ben hep bebegimi düşünüyomusum evimi düşünüuyomusum zaten istemiyorum sevmiyorum burda çalışmayıı saatleri çok izin alamm sorun oluyooo hamile oldugumdna beri bne degişmişim bunun gibi laflar dedi bende karşısında güldüm:dance:ama morlim çok bozuldu dedigi laflara ona neyse salak
yaaa cnm sorma yaa dediki ben hep bebegimi düşünüyomusum evimi düşünüuyomusum zaten istemiyorum sevmiyorum burda çalışmayıı saatleri çok izin alamm sorun oluyooo hamile oldugumdna beri bne degişmişim bunun gibi laflar dedi bende karşısında güldüm:dance:ama morlim çok bozuldu dedigi laflara ona neyse salak
Canım senin patron erkek galiba... Anlamıyor hamiş psikolojisinden.... Tabi ki bebeğini düşüneceksin... Şu anda ondan önemli bişey mi var hayatında...
a.s.
allah allah rahatsızmı sızın patron tabıkıde bebegını evını dusuneceksın delımıne aaa, bosver sıkma canını rahatsız de gec kendı yapamadı dıye kıskanıyordur:roflol:
he de gec yanı az kaldı 3-4 ay sonra cıkıcaksın zaten kendı morelını bozukpta bebegını uzme sakın okiş bunlar geliiiip gecıcı cnmma.s.
buarada evet dedıgın gıbı% desı onemlı dgl ama kordonda olabılır dedı hayırlısı artık erkek kız farketmez hayırlı evlat olsun saglıklı olsun gerısı onemlı dgl a.s.
canımm hadi gözün aydınnn Çok sevindim....
Allah bebişlerimize sağlık versin inşallahhhh
oğluşun olacak desene %70 :teytey:
Cansu ben kendimi eklemiştim senin listende yok anlaşılan, %80 kız dedi dr.Ama net değil falan da dedi sen genede yazarmısın KIZ diye?
anacım hadi hiç çoçugu olmadı desem 2 çoçuk sahibi ama işte öel bi insan yaa bozmayım dedim ama morlimi çok bozdu aslında öle insanlar için ne bozmaya gerek var ama işte bırakıcam ama görecek o hemen nasıl arayacak ama gelmem bu sefer
Cansu ben kendimi eklemiştim senin listende yok anlaşılan, %80 kız dedi dr.Ama net değil falan da dedi sen genede yazarmısın KIZ diye?
:teytey: he valla kıs oğlus oluyor kısmetse annemde gordu hunı var orda dıyo :roflol: yaymıs kendını kerata utanmada yok kıs:sm_cool:
1 ay sonra doktor ınsallah o kordon bagıymıs dıyıpte kız demez:roflol: ama kımseye soleme dedı otekı ayın 29unda gel ozaman iicene netlestırelım ole herkese sole dedı
bızımkılerden bır benım annem ve kardesım bılıyor bırde esım veee tabıkı sızlerde okadar:roflol:senın bellı oldumu cınsıyet cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?