HADİ YAAA :teytey: AYYYYYYYYYYYYYYYYYYY NEGÜZELLLLLLL KENDI BEBEKLIK ELBISELERINI GIYDIREBILECEK :dance: SUPER YAAAAA COK SEVINDIM VALLA BENDE HEP KIZ ISTERDIM NAPALIM IKINCI BEBIS INSALLAH KIZ OLUR:teytey:
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Evet Kizim Oluyoooo Ayyy çok Mutluyummmmm Beyza Cemrem Geliyoo Allahin Izniyle...
150 Grm 11,7 Cm Boyu.. çok Hareketli Dedi Dr Herşey Iyi şimdilik.ayin 16 Si 17 Si Gibi 3 Lü Test Yapacagiz.. %90 Kizz Dedi Dr..ama Ben Eşim Ve Hemşirede öyle Kiz Dedi çünkü Bende Gördümm Pipisi Yoktu Boştuuuu Yani Kesin Gibi Zaten Yanilma Payi Düşük 4 Buyotludada Bakti Ayyy çok Mutluyumm Kizlar Sizce Yanilma Olabilirmii Kiiii ......
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr Evet Kizim Oluyoooo Ayyy çok Mutluyummmmm Beyza Cemrem Geliyoo Allahin Izniyle...
150 Grm 11,7 Cm Boyu.. çok Hareketli Dedi Dr Herşey Iyi şimdilik.ayin 16 Si 17 Si Gibi 3 Lü Test Yapacagiz.. %90 Kizz Dedi Dr..ama Ben Eşim Ve Hemşirede öyle Kiz Dedi çünkü Bende Gördümm Pipisi Yoktu Boştuuuu Yani Kesin Gibi Zaten Yanilma Payi Düşük 4 Buyotludada Bakti Ayyy çok Mutluyumm Kizlar Sizce Yanilma Olabilirmii Kiiii ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?