günaydın kızlar
bende çarşamba günü gidecektim dr.a ama pazar ve p.tesi sabahları fenalaştığım için dün acilen dr.a gittik.sabahları gözlerim kararıyo başım dönüyordu,midem bulanıyordu ve ateş basıyordu.dün işten izin alıp dr.a gittik.biraz sancılarımın olduğunu ve akıntımında olduğunu söyleyince dr. iyi olmadığını söyledi ve beni nst.ye bağladılar.bebeğimin hareketlerini hissettiğimde düğmeye bastım.ama kalbimin gürültüsünden hiçbişey hissetmiyorum ki sanki kalbim karnımda atıyor.o kadar korktum ki.neyse 10-15 dk.sonra tekmelemeye başladı.sonra dr.ultrasonda baktı.allahıma binlerce kez şükürler olsun ki hiçbişey çıkmadı.sadece bi magnezyum ilacı verdi.bu seni rahatlatır dedi.kan ve vitamine devam dedi.
veee sonraaa ismini ne düşünüyorsunuz dedi.bende cinsiyetini öğrenirsek eğer aklımızda isimler var dedik.benimde OĞLUŞUM oluyormuş.açmış bize bacaklarını pipisini de gösterdi.dr. %100 erkek dedi.aksini kimse iddia edemez dedi.273 gr ve 21 cm.miş.bu arada bende 2 kilo almışım.
darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah.allah bizi onlardan ayırmasın.allah bebeklerimize uzun ömürler versin inşallah.
Canım günaydın nasılsın benimde aynı valla karnım geriliyo göbeğimin üstüne yatıyorum hemen ağrımaya başlıyo anlıyorum kendimi dönüyorum canım ayşecim ya senden bişey rica edicem ben siteye resim koyucam sizlere arkadaşa altın yastığı yaptık ama nasıl koyacağımı bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim canım öptm
Oyyyyyyyyyy Eylülll Erkekleriiiiiiiiiii Geliyooooooo Alacaklar Kizlarimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Geçmiş Olsun Arkadaşim Halimecimmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
sağol canım arkadaşım teşekkür ederim.ne kadar çok erkek var gerçekten.eee sizde naz yaparsınız artık.napalım artık bin kişi ister bi kişi alır kızlarınızı.allah onlara ömür versin de kız erkek farketmiyor hepimiz için.
sağol canım.haklısın galiba o da bizi özlemiş herhalde sabredemedi çarşambaya kadar.a.scanım hem geçmişler olsun hem gözün aydın bak minik kuşun annesine cinsiyet göstermek için oyun oynamış herhaldesırnaşık şey hadi kendine iyi bak yeğenimizi rahat tut emiii oh maşallah bizim eylül annelerinde erkek bebiş istilası var
günaydın kızlar
bende çarşamba günü gidecektim dr.a ama pazar ve p.tesi sabahları fenalaştığım için dün acilen dr.a gittik.sabahları gözlerim kararıyo başım dönüyordu,midem bulanıyordu ve ateş basıyordu.dün işten izin alıp dr.a gittik.biraz sancılarımın olduğunu ve akıntımında olduğunu söyleyince dr. iyi olmadığını söyledi ve beni nst.ye bağladılar.bebeğimin hareketlerini hissettiğimde düğmeye bastım.ama kalbimin gürültüsünden hiçbişey hissetmiyorum ki sanki kalbim karnımda atıyor.o kadar korktum ki.neyse 10-15 dk.sonra tekmelemeye başladı.sonra dr.ultrasonda baktı.allahıma binlerce kez şükürler olsun ki hiçbişey çıkmadı.sadece bi magnezyum ilacı verdi.bu seni rahatlatır dedi.kan ve vitamine devam dedi.
veee sonraaa ismini ne düşünüyorsunuz dedi.bende cinsiyetini öğrenirsek eğer aklımızda isimler var dedik.benimde OĞLUŞUM oluyormuş.açmış bize bacaklarını pipisini de gösterdi.dr. %100 erkek dedi.aksini kimse iddia edemez dedi.273 gr ve 21 cm.miş.bu arada bende 2 kilo almışım.
darısı öğrenemeyenlerin başına inşallah.allah bizi onlardan ayırmasın.allah bebeklerimize uzun ömürler versin inşallah.
sağol canım.haklısın galiba o da bizi özlemiş herhalde sabredemedi çarşambaya kadar.a.s
sende kendine ve bebişine iyi bak canım.
günaydın kızlar
Papatyam teşekkür ederim bakalım inşallah yapabilmişimdir arkadaşa altın yastığı yapmıştık onu payaşmak istedim eylül anneleriyle umarım olmuştur canm
Kızlar yaptığım yastığı ekleyebildim nihayet arkadaşın 4 hafta sonra doğumu var ona hediye olarak altın yastığı yaptım aldığı beşiğe falan çok güzel oldu umarım beğenirsiniz
Canım hani doğumdan sonra bebişe altın takıyolar ya altın getirdiklerinde bu yastığa takıyosun altınlarıçok güzel canımmmm
bu altın yastık olayıda ne yawwwwwwwwwwwww
Yapmış olduğum bu altın yastığı taş çatlasın 15 milyona çıkmıştır çokbasit kumaş pazarından saten kumaş aldım tuhafiyeden kenarındaki fırfır hazır satılıyo boncuk işlemeli onu aldım sonra nazan boncuğu kurdele falan onlar zaten ucuz 2 milyonada hazır yastıklar satılıyo kumaşı diktim onu koydum içine tamam ya ben böyle incik boncuklarla uğraşmayı seviyorum hoşuma gidiyor bebişimin cinsiyeti belli olsun benimkinede yapıcam ozaman onuda eklerim siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?