Sen cinsiyetini öğrenmedin dimi?Bugün öğreneceksin yani....
Cansuu Maşallah Canimm Suan En önde Sen Gidiyon Yani Bebek Haziligi Olarakk Herşeyi Aliyon Valla Imreniyom Sana Ya Nasil Böyle Olabilion Kiiiiiiii.............
Ben Tam Bişey Beyeniyom Alayim Diyom Aklima Kötü şeyler Geliyo ( Allah Göstermesin) Heme Elimi Geri çekiyom....
Kizlarrrrrrr 16 Haftaliklarrrrrr Göbeğinizin 10 - 15 Cm Asagisinda Hafif şişlik Var Mi Hissediyormusunuz Yani.
evet canıııııııııım inşallah bugüüüüüüün öğrenicem emelciiim
bu arada resim için dedim az önce yazdıklarımı ,yazmayı unutmuşum resim sakıncalı diyeee şakkıdı
ekledim özlemcimmmmmmmm.......
ay kızlar zamanla ayrılacagızz valla ay ben özlerim sizi yaaaaaaaa(((((((((( ben temmuz 20 gibi aranızdan ayrılıyommmmmm evde pc yok bu yüzden sizi çokkkkkk özlerim ben yaaaaaaaa işte yok çalışmayacagım yaaaaa offfff offffffffff
canımm büyük korku yaşamışsın ama Allaha şükür iyisiniz işte..
vee oğluşunuda görmüş olmuşsunn:)))
çok sevindim canımmm
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin iyişallahhh
Cansuu Maşallah Canimm Suan En önde Sen Gidiyon Yani Bebek Haziligi Olarakk Herşeyi Aliyon Valla Imreniyom Sana Ya Nasil Böyle Olabilion Kiiiiiiii.............
Ben Tam Bişey Beyeniyom Alayim Diyom Aklima Kötü şeyler Geliyo ( Allah Göstermesin) Heme Elimi Geri çekiyom....
Kizlarrrrrrr 16 Haftaliklarrrrrr Göbeğinizin 10 - 15 Cm Asagisinda Hafif şişlik Var Mi Hissediyormusunuz Yani.
cnm yaaa geçmiş olsunnn .dediğin gibi
bebişin çok özlemiş seni herhalde annesi
aman kızlar biraz daha dikkart edelim kendimize ben duyunca çok
üzülüyorum bol bol balık ve sü tüketin eylül annişleria.s.
Slm.kızlar valla bende temizlik yaptım biraz çok yoruldum ama sanki bişey yapmamışım gibi geliyo şu halde temizlik yapıncada korkuyo insan yerimdede duramıyorum işte,emelcim benim şu aralar biraz çarpıntım var hele sabah epeyce bi oldu ama şuanda yok,hamişlikte herşey oluyo yeterki bebişler sağlıklı olsun,benimde haftaya kontrolüm kısmetse sonrada 3 lü testim olcak çok telaşlıyım ya inşallah iyi çıkar herşey...
Hayırlısı olsun canım.... bir erkek daha eklendi listemize... :teytey:
Bu arada fena korkutmuş oğlun seni... Aman maşallah bişi çıkmamış.. Allah nazarlardan saklasın hepimizi..
MERHABA kızlar çok yoğundum bugün katılamadım aranıza( ben akşam çok kötü rüya gördüm hatta kabus. bebişimle ilgili okadar etkilendimki uyandığımda ağlıyordum belki bi yarımsaatte duramadım ağladım.sanırım psikolojik kaybetme korkusundan. allah korusun allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin bize inş.
cansu valla beni gaza yetirecekk biri lazımmm sekil A yani SENNNNNNNNN
kız bakalım artık denk gelirse alırım yoksa temmuzda alırım allah izin ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?