betül memnun oldumm canımm bende ugur mumcu kartalda oturuyorumm. ben özelden msn adresimi göndereyim eger varsa msnden konuşalım olurmu..
bu arada diger betül arkadaşımm yeni olabilirsin canımm olsun kaynaşırız ne güzel.
canım buluşma zamanımız belli degil daha kimler gelecek bir bakalımm sonragününü ve yerini kararlaştırırız.bulusmayı ne zaman dusunuyorsunuz.. siz benı gelıcekmıs saymayında duruma göre bakalım..
betülcümm sanırım msj ayarlarını açmamışsın gönderemiyorumm özel mesaj açarsan ayarlardan.bende çok memnun oldum..konuşuruz tabii.hemde çok güzel olur ben 1 senedir uğurmumcudayım henüz kimseyi tanımıyorum.tanışırsak da çok sevinirim....a.s.
Sitedeki ilkresim nasıl ama...bebişine sarılmış anne....ahhhhh ne zaman gelecek o gün?
Kızlarr azcukk daha gayret etsem bütün sayfayı yanlız benim yazdıklarım dolduracak.... Ben mi çok sabırsızımm yoksa sizin işleriniz mi var da meydan bana kaldıı :dance:
bende çok memnun oldum..konuşuruz tabii.hemde çok güzel olur ben 1 senedir uğurmumcudayım henüz kimseyi tanımıyorum.tanışırsak da çok sevinirim....a.s.
bugün hava burda bulanık arkadaslar oralarda da öyle mi yaa :sm_confused:
fiyatını da ben sorsam çok olur mu??? Bana çok yakınmış çünkü orasııı yakında bize lazım olacakk
Ben giyinmeye gidiyorum....30-45 dk sonra falan işyerinde açarım...kopamadım bir türlü :) görüşmek üzere....
Canımmm bende kadıkoy deyim... Kadıköy e geldiğinizde bende sizleri görmek arkadaş olmak isterim.. Burda benimde çok arkadaşım yokk senağlama
tabiki benim testim ikili tarama testimde bebeğimin ense kalınlığı sınırda olduğundan istenmişti..2,düzey usl incelemesi..renkli görüntü ile ultrasonografi.ben 220 ytl ödeme yaptım.tel nosunu vereyim size belki işinize yarar.0216 360 85 85
ben çok memnun kaldım.allaha çok şükür gayet sağlıklı çıktı bebişim.bütün iç organları ve kemik boyları incelendi.
Seni gidi sapıkkk seniii naniknanik
Ne düşünücez kıjımmm Aynısını bizde yapıyoruz ne yapalım bebek yolunda herşey mübahhh Daha bebek yokken söyledik bunu dimi bebiş olsun diye jeyyarjeyyar anladın sen onu yerimseniben
:roflol: anlamazmıyımmmm hiiiiççç şatlak seniii:teytey:
bak kıs ogluslara bayramlık buldum cok tatlııııı:teytey:
AYYY BU NE ne çok yazmışsınız işim vardı biraz dönene kadar 10 sayfayı geçmiş bende buluşmak isterim ama kadıköy çok uzak olur gelene kadar yorulurum herhalde küçükçekmecedeyim ben(
b.tugann canım özel mesaj ayarlarını açtınmı.[/QUOTE
açtım aslıcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?