merhaba canım evet fiyatlar çok pahalı gerçi aldığın zaman hamilelik boyunca giyebiliyorsun ayarlamalı. ama yinede pahalı en az 2 çeşit almak gerekiyor değişmeli giymek için :çok üzgünüm: allahtan uzun ve pileli tunikler modada ordan yırtıyoruzzzsırnaşık şey
evet oznurcum ust konusunda rahatız bu sene moda tunıklerde alt zor bıraz hamıle kotlarıda rahat oluyormu acaba?
Ben geldim...
Bebişime, bebişler için klasik müzik dinleteyim demiştim.. Ama 4. şarkıdan sonrasını hatırlamıyorum.. Uyumuşum.. Bebeğim dinlemiştir herhalde :roflol:
Uyanınca benim de canım acayip tatlı istiyor... Ben de bir bardak süt ile 2 3 bisküvi ile idare ediyorum..
Ben geldim...
Bebişime, bebişler için klasik müzik dinleteyim demiştim.. Ama 4. şarkıdan sonrasını hatırlamıyorum.. Uyumuşum.. Bebeğim dinlemiştir herhalde :roflol::roflol:
Uyanınca benim de canım acayip tatlı istiyor... Ben de bir bardak süt ile 2 3 bisküvi ile idare ediyorum..
bumu kıs 48 ytl diyo
bak fileyede gerek yokmuş eşim bulmuş
bunu alalım dedi bende tamam dedim bakacağız artık bir ara
canım benim dedigim yer ssk degil özel hastane burası sskda varmıydı bilmiyorum araştırmadım.ASLİCİM SSKDA da bir hayli pahalıymış ya birde erken kalkıp gidecek sıra bekleyeceksin ben ssk da 35 civarı sanıyordum sağol cnm.
bende bebişime bişi almadım aslı şimdilik bakıyorum sadece zaten annem bu hızla devam ederse birşey almamada gerek kalmayacak :))) sanırım detaylı ultrasondan sonra toplu bir alışverişe çıkarım tabii eksiği kaldıysa cnm annem sağolsun ya :)))))
ayşecimm hoşgelmişsinn sendemi gittin yoksaa. kimsecikler yokmuu. bugün kocişimin işyerinin yemegi varmış geç gelecekk sen keyfinee bak dedi :1rolleyes:sanırım kimse yokk bende kaçarr byssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?