Ben epidural normal doğum yapmak istiyorum..
Doktorumla henüz konuşmadık ama bakalım allahtan bir terslik
çıkmazsa normal doğum istiyorum inşallahh
serencimm çok güzel bilgiler paylaşmışsın bizimle ama bende bir yerde okudum hurmanın rahim açılmasına mı yanlış olmasın kasılmasına mı neden oluyormuş tam bilmiyorum ama araştırırım.
Selaam ben geri geldiim
ayy uyudum kalktım biraz saat 6.30 da da yürüyüşe gideceğim...
Aslıcım hoş geldin ,nerelerdeydiin bir selam atıp atıp çıktın kaç gündür.
ben epidural istemiyorummmmmmmmm ya normal ya da sezaryen bu arada ben artık çok yoğun oluyorum yaa kusura bakmayın kızlarrr
öptüm siziiiiii a.s.
gül canımm valla bravo sana kızz bütün gün okulda yorulmuyormusun güzelim bide üstüne yürüyüşe gidiyorsunn. ben bugünlerde uykudan dersten evdeki temizlikten pek ugrayamadım bugün normalde boş günüm ama ayın 15i malum ödemeleri yaptım koro çalışması yapıp geldim,aşımı vuruldumm çok iş yaptım anlayacagın canım. bide bugünn tam okuldaki bir arkadaşa bazı okulla kutlamayı başka gün yapıyorlarmış dedim başka birşey istesem olcakmışş sonra bir haber geldiki kutlamayı çarşamba yapıyoruz haberiniz olsun ayy 4 günn tatiliz yaşasınn. :dance:
Kız Sereeen aman tanrım one öyle...
Hassas olanlar resimlere bakmasıın,ben baktım pişman olduum...
Nasıl 46 yıl yaaa,olur mu öyle şeyy???
Nasıl zehirlenmemiş kadııın?Yani cehalet işte,bebk uyudu heralde demiş yaaa
ohaaaa,çüüüüüşşşşşşş,yuuuuuhhhhh......
Kızlarrr selam bişey sorucam ben maltofer kan şurubunu 1,5 aydır kullanıyorum fakat kan değerim hala düşük acaba x2 ye mi çıkarmak lazım siz ne kadar alıyosunuz kan ilacını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?