- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
gunaydin hilarya ve butun arkadaslar :1hug:Canım yaa,sen ne diyorsun...:1no2:
Şu geçen 1 ay boyunca öyle stresliydim ki...
Bazen çok kafam bozuldu ve kaç kere sigara bile içtim.Ben sıkıntıya girmeyimde kim girsin.Tek tesellim eşimin bu ayın 24ünde geleceğini haberini duymak oldu.Şimdi sıra gün saymakta.Allah hiç kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın.Eşimin yokluğu,onun görevi,ondan günlerce haber alamamk,yalnızlık,bir de üstüne ya bebeğim etkileniyorsa düşünceleri beni mahvetti,çok hızlı kilo aldığımdan şikayet ediyordum,kilo alışım bile durdu,kuşumun hareketleri seyrekleşti,bunlara çok üzülüyorum çoook..:çok üzgünüm:
merhaba aramıza hoş geldina.s.
günaydin kizlar nasilsniz
hoşgeldin..nasılsın?yeni katıldın sanırım aramıza?neredesin?çalışıyor muusn?
Gelebildim en sonunda.. biraz evi süpüreyim dedim ama artık iş yapınca belim çok fazla ağrıyor... Buna da şükür..Allah başka acı vermesin...bebişlerimiz iyi olsunlarda herşeye katlanırız biz...
:enbuyukkk:
Geceleri aynı uyku derdi bende de var.. sırt üstü yattığımda belime çok fazla ağır geliyor oğluşum... Çok canım yanıyor... Bende bacak arasına bir yastıkla idare ediyorum.. Sol tarafa yatınca hep de uyuşuyor vucudum...
Allah yardımcımız olsun....
cansucum burada mısın?e bebek mağazasına gittim dün..çok güzelmiş ya..kendime mayo ,2 tane bluz aldım..hamilelik külodu emzirma atleti aldım..bebişime de senin aldığın travel sistemden aldım...baston buset ve ana kucağı..gerçi rengi mavi oldu kızıma maviş maviş :) kırmızıdan daha güzeldi valla...emzik aldım üzerinde Duru yazıyor :))
Merhaba,iyiyim tesekkür ederim.
Araniza yeni katildim sayilir,bende eylül annesiyim,kismetse 19 eylül. Muglaliyim,ama yurtdisinda yasiyorum. Simdi calismiyorum.Bol bol tembellik yapiyorum :dance:
aynen canım..çamaşır asıyorum mesela belim kopuyor sanki..yandık son aylarda valla :))
aynen valla bende de bel ağrısı başladı accık iş yapayım diyorum ayaklar zaten davul gibi ldu sızlıyorlar hep bide bel ağrısı eklenince kopuyom valla senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?