ya okumiyim diyorum sıcaklar fena evdeyim bişide yapasım yok okuyorum kötü şeyler okuyunca çıldırasım geliyo..bebeklerde kordona bağlı ölümmler..allah verme yarabbiim...9 aylık hamile kadın bı sabah kalkıyo bebek ölmüş vbgibi..pisikopat oldum..allah cümlemizi miyadına erdirsin sağlıkla işaallah..buarada eşim ilahiyatçı,takılıyo bazen bana benden daha çok hoca oldun diye..neyapayım elden ne gelir allaha sığınmak onu anmak ihtiyacındayım kimsem yokki başka..yani onu diyorum eskidende inanan kendi halinde biriydim ama gebelikten sonra huulara karıştım,maçamız sıkışmaya görsün...tüm eylülcülere sevgiler...
mrb kızlar umarım hepiiz iyisinizdir,bugün dr.kontrolümüz vardı,kızım bugün 27+6 günlük, kilosuda 1000grmış,sanki düşük gibi geldi,sağlığı yerinde olsunda yeter bana,miyomda fazla büyümemiş,bunada çok sevindim,Yalnız ben 12 kilo almışım,son dört kilosu son bir ayda,dr.biraz yemeni azalt,bak sen ne kadar yersen ye bebek alacağı kadar alıyor dedi,bol bol meyve ye dedi.iştahım çok açık ben ne yapim.
Ayrıca Nunuucum ilgin için sağol güzelim,güzel kızın ne de güzel balerin olur eminim...
Kizlar Slm.hepinize Iyi Akşamlar Dilerim,bugün Oğluşumu Gördüm,şükürler Olsun Herşey çok Iyi Dedi Dr.umuz:teytey::sm_cool:,960 Gr.olmuş Benim Minik Kuzum,sizlerle Sevincimi Paylaşmak Istedim :sm_cool:Yarinda şeker Yüklemesine Gidicem Inşallah Onun Sonuçlarida Iyi çikar:icecream:
Kizlar Slm.hepinize Iyi Akşamlar Dilerim,bugün Oğluşumu Gördüm,şükürler Olsun Herşey çok Iyi Dedi Dr.umuz:teytey::sm_cool:,960 Gr.olmuş Benim Minik Kuzum,sizlerle Sevincimi Paylaşmak Istedim :sm_cool:Yarinda şeker Yüklemesine Gidicem Inşallah Onun Sonuçlarida Iyi çikar:icecream:
Hilarya selam;
Canım nerden kıyafet aldın, bende bakıyorum da bu ararlar.... Nereden bakayım. Bende topuklu olayını hep düşünüyorum nasıl olacak diye.. Ne güzel atlatmışsın sen, çok sevindim.
Kızlar bide benim geçen cumartesi muayenemde doktor, bebeğin kafasının sol kasık tarafımda olduğunu söyledi. Yerine geliyo artık dedi. Fakat karnımın sağ tarafına ayaklarımı var nedir, sağ tarafı bi kabarıyo karnım acaip şekil değiştiriyo ve geriliyo...Oturduğum yerde rahatsız oluyorum bide acaba otururken onu rahatsız mı ediyorum diye düşünmeye başlıyorum.Bu aralar neresi geliyo ise sağ tarafına karnımın çok itiriyo kerata ya...
Kızlar ben hiç rahatsızlık duymuyorum sadece tekmelerini duyuyorum.Onun dışında ağrım sızım olmuyo ama hissedemiyorum oğlumun neresi başı neresi ayakları siz hissediyormusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?