merhaba kizlar nasilsiniz,hamilelik nasil gidiyor, ben 2 haftadir hastanedeyim,erken dogum sancilari yüzünden dr um beni apar topar hastaneye kaldirdi.daha yeni geldim eve.2 hafta boyunca yataktan kaldirmadilar. allahim cok kötü sürekli yatmak.yanimda yatan bayan 3 aydir yatiyormus.bende öyle yatarim diye cok korktum. Allahtan simdi hersey normallesti,ama dikkat etmem lazim.
sizlerden naber bebisler nasil,umarim herkezde hersey yolundadir.
Herkese günaydınnn kızlar ya ben gün sayıyorum tam 7 ay dolunca alışveriş yapıcam.Böyle bir takıntı oluştu bende sizde de var mı bu? 7 ayı bitirmeme 20 gün kaldı inşallah...
Herkese günaydınnn kızlar ya ben gün sayıyorum tam 7 ay dolunca alışveriş yapıcam.Böyle bir takıntı oluştu bende sizde de var mı bu? 7 ayı bitirmeme 20 gün kaldı inşallah...
valla ne zaman doğum yapacağımız belli olmaz kızlar.mesela ben eylül derken dr.bana 15 ağustostan sonra potaya giriyorsun dedi.bence yavaş yavaş hazırlamak lazım.
arkadaslar ya 2-3 hafta oldu ben bı ruya gördüm.. acil hast. gitmiştik ben doğum yapıyordum etrafım cok kalabalıktı bır suru hemsıre..
o kargasanın arasında hemsırelere sordum bugun ayın kacı ?? gunlerden ne diye ?..
hepsi bir ağızdan bana '' 6 ağustos! '' dediler..
şaşırdım.. doğum tarıhım 23 eylül.. ama ıçımde bır hıs var sankı daha önce doğum yapıcakmısım dıye..
sizde böyle hissedıyormusunuz.. çok tuhaf ama içimde hep bu var... fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?