ok.canım iyi olur eğer diyorsanki ağrıları azaltıyor benim çok ihtiyacım var inan en kısa zamanda alayım,dün bebişe aldım deterjanı,hacışakirinkini bide dalinin yumuşatıcısını,önceden düşünemedin dalinin deterjanını almayı başka seferede onu alırım yavaş yavaş başlasam çamaşırlara iyi olucak,senin göbek ne alemde merve benim göbiş maşallah acaip bişey oldu önümü göremiyorum
YA BENİM DOKTOR MEGADYN kullanıyordum onu kesti iştah açıyor kilo alıyorsun dedi ama başka bişii vermedi nedense demir hapımı kullanmaya devam ediyorum sadece magnezymu ne için veriyormuşki senin doktor calsiyum falan benim multi vitamindi şimdiye kadar yediğim ilacın içinde herbişey vardıı ama şimdi sıfıra imdi yediklerim yetermi bakalım ben zaten çok iyi yemek yiyen biri değilim çok sağlıklı besleniyorum denemez yanii ne kadar dikkat etsemde iyi denemez yani
kızlarrrrrrrrrr gün içersinde çok aranıza katılamıyorum
eve çıktım dedim ohhhhhhh rahat ederimmm
sormayı gitsinnnnnnnnn
görümceyi evlendirdikk şimdide kaynıma kız istemeye gidiyoruzzzzzzz bursaya
cumartesi istiycez allahın izniyle telaşlar başladı tabiiiiii evimde sıcak geceleri uyku hak
getire gündüzleride mümkün olduğunca uyumaya bakıyorummm valla.eve pc aldık interneti bağlattık
keyfini süremedik valla.
umarım herkescikler ve meleklerimiz iyidir .bende yarın dr gidicemm gelişnce gelirim siteye
herkesi çok çok öpüyor ve allahtan rahatlık ve huzur diliyorummm
kızlarrrrrrrrrr gün içersinde çok aranıza katılamıyorum
eve çıktım dedim ohhhhhhh rahat ederimmm
sormayı gitsinnnnnnnnn
görümceyi evlendirdikk şimdide kaynıma kız istemeye gidiyoruzzzzzzz bursaya
cumartesi istiycez allahın izniyle telaşlar başladı tabiiiiii evimde sıcak geceleri uyku hak
getire gündüzleride mümkün olduğunca uyumaya bakıyorummm valla.eve pc aldık interneti bağlattık
keyfini süremedik valla.
umarım herkescikler ve meleklerimiz iyidir .bende yarın dr gidicemm gelişnce gelirim siteye
herkesi çok çok öpüyor ve allahtan rahatlık ve huzur diliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?