2008 Eylülde Anne Olacaklar/arşiv

benide listenize eklerseniz memnun olurum erkek olacak benimki ismi de ege olacak inşallah:))

ANTALYADA çok sıcakk ama çok şükür işyerimizde klima var serviste klima var o yüzden çalışırken zorlanmıyorum, değilse ne olurdu halim bilemiyorum. antalyanın sıcaklarıda sıcak yani gelen varsa bilir nemle birlikte mahvediyor insanı. ama benimki planlı bir hamileik oldu işim dolaysıyla son günlerimin doğumumun yaza gelmesi gerekiyordu çünkü işim yaz aylarında hafifliyor. diğer zamanlrda yoğun oluyor.

havalar biraz serinledi sanki dünden beri.. Ben daha rahat hissediyorum kendimi...
Ağrısız sızısız günlerimiz olsun inşalalhh a.s.

Sen nasılsın?? Bebişin nasıl??

tesekkür ederim canım.iyi olmaya calışyorum sıcaklardan dolayı 2-3 gün blkonda yattım ev üstüme üstüme geliyordu.ama dedigin gibi bikaç gündür sıcaklar azaldı gibi inşallah böyle devam eder.
ağrı olarak bel ağrısı ve aak ağrılarım var.bunu dışında iyiyim cok şükür sen nasılsın bu inşallah iyisindir

herkese günaydınlarrrrrr:1hug:

umarım herkes iyidir.bizde uğraşıyoruz işte sıcaklarla.ay biz oğluşumla bi kutucuk daha atlamışız:teytey:.maşallah oğluşuma.

herkese iyi,sağlıklı,serin bir gün diliyorum.a.s.

hoşgeldin aramıza güzelim iyi paylasımlar.sağsaglim bebişini kucagını almayı nasip etsin allah

çok teşekür ederim. burada olup bişeyleri paylaşabilmek çok güselmişş:)) şimdiye kadar hep okudum. işlerden dolayı vakit bulup üyelikte alalmamıştım. neyse nasip bu güneymiş. bişey sorabilirmiyim bu hepinizin yazdığı mesaajların altında kaç haftalık olduğunuzu belirten takvim ver ben de yapsam diyorum ama nasıl yapılır bilmiyorum zormu?gamyoncuiremsu

benide listenize eklerseniz memnun olurum erkek olacak benimki ismi de ege olacak inşallah:))

liste olayını uzun zamandır güncellemedik canım.. İlk güncelleme de seni de ekleriz.. Burda genelde muhabbette oluyoruz hepimiz.. Sende Aramıza Hoşgeldin...
a.s.

ismi de çok güzel oğlunun maşallah EGE lerimiz çok olacak eylül ayında :teytey:

Saol cnm.. Bende iyiyim.. Allaha şükür..
Benim de sadece ayakta fazla kalırsam bel ağrım oluyor.. bir de sabahları uyandığımda avuçlarım şiş oluyor.. bir de ayaklarımın altı... gün içinde pek bir sızım olmuyor.. Hala full hareketliyim ondan hissetmiyorum herhalde :1hug:

aytege hoşgeldin aramıza canım..
halime 8. aya girmişsinizz ne güzel yaaa maşaAllah..hepimiz 9. ayımıza da sağlıcakla ulaşırız inşAllah..

hoşgeldin sweet.. Maşallahh yaa son 2 kutucuktasın... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh

Canım ben senin için yapayım..
Sen kontrol panelinde Detay bilgilerinizi düzenleyin kısmında en altta kilo ve doğum çizelgesi yazan yere yapıştır..

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev251pb___.png bunu yapıştır cnm..

gerçekten ege ismi çok mu var.:teytey:yaknız dikkatimi çeken bişey var sanki kız bebek daha çok gibi bu yazz. doktor banada 3. ayımda kız ddemişti ismini hemen koymuştum eylüll demiştim hemen:sm_cool:ama sonra ki ay gittiğimde piipisini gösterdi bana :sm_coollsn dedim hiç fark etmezz sağlıklı olsundaaa demiştim. ama şu bir gerçek babalar erkek olsun istiyor anneler kız:roflol:

Biz de tam tersiydi canım.. eşim kız olsun diyordu hamile kalmadan önce... Ben de kız düşünüyordum.. Ama hamile kalınca eşim bu bebek erkek dedi.. Rüyasında görmüştü..
Herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları tabi...

hilayra çok teşekür ederim ama ben o dedğin yeri bulamiyorum nereye yapıştıracağımı anladım ama yerini bulamıyorum kontrol paneli nerde ki

ay teşekkür ederim merve ve cansu.allah hepimize inş.sağsalim göstersin 9.aylarımızı.
aytege hoşgeldin aramıza canım.allah senin bebişinide tamamına erdirsin inş.

Selam herkese kızlar;
Aramıza yeni gelenler , hoşgeldiniz kızlar... a.s.
Bride canım , sen nasıl oldun? doktora gidecektin galiba, su kesem mi falan yazmışsın? Ne oldu, doktor ne dedi?
Duygucum işlerini halletmişsin ama biraz dinlen yahu, bide ev taşınacak şimdi ..Onunda stresi yeter zaten.. İyice ağırlaştık çünkü dikkat et kendine...
Ben artık çok sıkıldım işten. eşim dün onların iş yerindeki muhasebede birine sormuş ,kanun değişti artık 36. haftada falan demiş ama anlamadım nasıl yani. Tekrar soracağım bi dedi. Yine Allaha şükür gidip geliyorum ama çalıştığım bölümde rahatım ama sıkılmaya başladım. Serviste falan sıkışık oluyo, ayaklarım uyuşuyo, 1 saat yolum ortalama sürüyo zaten. Bide bu sıcaklarda serviste uyuyorum ve inerken öyle halsiz hissediyorum ki kendimi.. Dünde kendi ailemle ilgili çok canım sıkkındı. biraz sorunlar var, bide ağbimin düğün hazırlıkları kız tarafı ev için hiç yardıma gelmiyo. annem uğraşmış ve tansiyonu çok yüksekti. Biraz babamla tartıştım. Ve sonrasında inanılmaz miğde ağrısı çektim akşama kadar. Hiç bu kadar miğdem ağrımamıştı, mahfoldum. Bide ayyy şimdi erken doğum falan da olmasın yada bebeğime zarar verecem diye çok korktum.
Bide kızlar akşam oldumu yatamıyorum ben artık ya...soluma dönüyom hep ,yastıklar dört bi yanımda... SAğıma dönsem sanki bebeğimde içimde dönüyo yada dönmemi istemiyo, sağ tarafım kabarıyo... Rahatsız olup yine soluma dönüyom.kafamçokkarıştı
Ayaklar şiş.. Bide dün akşam aynada çok baktım kendime.. Bacaklarım iyice kalınlaşmış ve selülitlerim çok var. Çok üzülüyorum ya, vücudum iyice bozuldu.. Eşim yok bişeyin , verirsin diyo da...benim çok canım sıkılıyo... Çevremdeki arkadaşlarda çok kilo almıştı , verdiler ama ... Ya veremezsem .. Allah yardımcımız olsun kızlar, Allah hayırlısı ile hayırlı doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Bebeğimizde bizde hayırlısı ile kurtulalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…