- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
bende dalinin sıvı deterjanı ile yumuşatıcısından aldım çok hoş kokuyorrr ama daha başlamadım prensesimin kıyafetlerini yıkamaya karyolası daha gelmedi yatak gelmedi çarşamba günü gelecek yatak çarşafıydı kenarlarıydı vsss kıyafet falan hepsini önümüzdeki hafta sonu annem gelecek beraber yıkayıp ütüleyip yerleştireceğiz inşallah
daha doktorumla konuşmadık ama gerçekten çok korkuyorum .....doktorum daha erken diyor bu konular için..bakalım ne olacak...
slm arkadaşlar nasılsınız bakalım kızlar siz doğum hikayelerden kötü oluyosunuz ben normal doğum videolarını seyrediyorum :)))))))))))) dahada cesaret geliyo insana yani şahsen bana
betülcüm bende sezeryanı izleyemiyorum işte bi kere izlemek istedim ama devamı gelmedi :)))))) ama normal doğumu hiç gözümü ayırmadan izliyorum hele bi tane var suda doğum bebek doğduktan sonra sanki 40 yıllık yüzücüymüş gibi yüzüyo sonra doktorun elini görüyo onu tutmaya çalışıyo ben onu izledikçe varya müthiş duygulandım tabi annenin suratında ne bi acı kalıyo ne bişey allahım tüm hamilelere yardım etsin hangisi hayırlısıysa onu versin
tabi canım burdan göndersem olur mu acaba? ya korkan arkadaşlar var merak edip izlerlerse vicdan azabı duyarım
sarı kanarya hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına verir kızını inş. bende 32, haftamda rapor alcam ama çalışabilir değil komple işi bırakma :)))))))))))))))))
betülcüm bende sezeryanı izleyemiyorum işte bi kere izlemek istedim ama devamı gelmedi :)))))) ama normal doğumu hiç gözümü ayırmadan izliyorum hele bi tane var suda doğum bebek doğduktan sonra sanki 40 yıllık yüzücüymüş gibi yüzüyo sonra doktorun elini görüyo onu tutmaya çalışıyo ben onu izledikçe varya müthiş duygulandım tabi annenin suratında ne bi acı kalıyo ne bişey allahım tüm hamilelere yardım etsin hangisi hayırlısıysa onu versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?