- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
herkese tünaydınlar
ay sabahtan beri okuyorum anca bitirdim geçmişi okumayı.sıra geldi yazmaya.dün oğluşumu görmeye gittim teyzeleri.2.164 gr boyu da 43,5 cm.olmuş.maşallah oğluşuma benim.ama dr.amcası çok aceleci niye bu kadar acele ediyor dünyaya gelmek için dedi.niye dedim bende? çünkü kafasını sokmuş iyice dedi.gerçektende yüzünü doğru düzgün göremedim.fırsatını bulsa çıkcak dedi.erken doğum tahliken var demiyorum dedim ama dikkat edeceksin dedi.suyum gayet iyiymiş artık bu saatten sonra azalmaması gerekiyor dedi.üstüne basa basa söyledi nolur çok sıvı almanı istiyorum dedi.yorulmayacaksın dedi.haftaya tatile çıkacağımı söyledim iyice telaş yaptı adamacağız ben onun kadar telaşlanmadım.:)) bu zamana kadra ağrı ve sancım pek olmamıştı ama dünden beri artık hissediyorum.
rapor işine gelince bana dr.um 31.haftamda verdi raporu.26 haziranda 5 hafta çalışabilir raporu aldım.şimdide 31 temmuzda bir daha gidip artık çalışamaz raporumu alıcam.valla gerçekten karışık işler.inş.bi sorun çıkmaz raporlarımızda.
bizim oğluşumuzun ismi de EMİR olucak inş.son anda daha güzel bi isim bulmazsak eğer.
deryaaaaaaaaaa duymuyomusssuuunnnnnnnn beniiiiiii
canim diyorumki bu işi deevir aldin hiç sohbet edmez oldun.:uhm:
:roflol::roflol: Deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duy sesiniiiiii :icecream:
Dur bende yazim eklesin sonra senle muhabbet eder şeker:))))
deryacim dogum tarihim yaziyo 29 eylul kendi d. Tarihimi soruyorsan 1983sırnaşık şey evet bu yil erkek yili ve ege yili sanirsam herkez ege koyuyo ben tuan ege dedim kimse tuan ismini begenmedi:dilcikar:
KIZ SEN BU İŞTE USTASIN VALLA GUZEL AYDINLATTIN BİZİ AMA 32. HAFTADA CALISABILIR RAPORU ALDIM DIYELIM BEN 35.İ HAFTADA BIRAKICAM İŞİ YA OZAMANDA YINE SSKYA BAGLI HASTANEDEN 37. HAFTA RAPORU ALAMAMMI YANİ DOTORUMLA KONUSSAM O BANA YAZI YAZSA DİCEM AMA UYANIK HEKIMLER SON SAT TARIHIME BAKIPTA ANLARSA REZIL OLURUM:roflol: GERCİ TOPU TOPU 2 HAFTACIK EKSIGIM OLACAK NOLCEK YANİİ RAPORUMU PARAMI VERSELERlaelaelaelaelae AY NEYSE CNM BIKTIN SENDE BENDEN VALLA HEE:)))
:sm_cool::sm_cool:
seni uyanık seniiiii:dance:
canım olsa keşke tükkan senin ama
şimdi 32.hafta raporunu aldığında tarih yazacakya raporda yani 37 olmadan 37 alamazsın:))
tuan ne demekmiş?.......
herkese tünaydınlar
ay sabahtan beri okuyorum anca bitirdim geçmişi okumayı.sıra geldi yazmaya.dün oğluşumu görmeye gittim teyzeleri.2.164 gr boyu da 43,5 cm.olmuş.maşallah oğluşuma benim.ama dr.amcası çok aceleci niye bu kadar acele ediyor dünyaya gelmek için dedi.niye dedim bende? çünkü kafasını sokmuş iyice dedi.gerçektende yüzünü doğru düzgün göremedim.fırsatını bulsa çıkcak dedi.erken doğum tahliken var demiyorum dedim ama dikkat edeceksin dedi.suyum gayet iyiymiş artık bu saatten sonra azalmaması gerekiyor dedi.üstüne basa basa söyledi nolur çok sıvı almanı istiyorum dedi.yorulmayacaksın dedi.haftaya tatile çıkacağımı söyledim iyice telaş yaptı adamacağız ben onun kadar telaşlanmadım.:)) bu zamana kadra ağrı ve sancım pek olmamıştı ama dünden beri artık hissediyorum.
rapor işine gelince bana dr.um 31.haftamda verdi raporu.26 haziranda 5 hafta çalışabilir raporu aldım.şimdide 31 temmuzda bir daha gidip artık çalışamaz raporumu alıcam.valla gerçekten karışık işler.inş.bi sorun çıkmaz raporlarımızda.
bizim oğluşumuzun ismi de EMİR olucak inş.son anda daha güzel bi isim bulmazsak eğer.
Seda Nazlı olur kızın bakknaniknanik
İsmine çekermiş derler..
Çok hoş bir isim..Biz Ayça diyeceğiz kızımaa.s.
Sereeeeeeeeeeeeeen
ben de ne yapacağimi söyleyeyim sana sen sorarsin şimdi bana dasırnaşık şey
BEN DE 32.HAFTA DOLDUĞUNDA çalışabilir raporu alıcam ama sonra ağustos 15 da gidip çalışamaz raporu alıp çalıştığım 3 haftayı doğum sonrası izne ekleticem yıllık iznimi de o zaman kullanıcam ama işten ayrılınca para alanır mı bilmiyorum tatlımmmmmmmmmmm
cnm tuan ( cennetten dusen yagmur tanesi) tuana onunda anlami ayni yani kiz bebege tuana erkek bebegede tuan koyuyo kimisi
bende hep derdim oglum olursa tuan koyim diye ama benim taraf begenmedi nedenseEşimde ege tuan yazdiririm belki kimligine diyo bakalim ama ege ismi kesin:icecream:
bence güzel olur ege tuan.....
serencimm sende bir görünüyorsun bir kaçıyorsun niye arkadaş yaa. Birde tatile çıkacak başka kimler var arkaadaşlar.
serencimm sende bir görünüyorsun bir kaçıyorsun niye arkadaş yaa. birde tatile çıkacak başka kimler var arkaadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?