selam doktordan geldim şimdi...idrar tahlili yaptırdım tekrar yine bol miktada bakter çıktı ama bu sefer ilaç vermedi bol bol su iç dedi...kızımın büyümei çok iyiymiş...2443 gr olmuş teyzeleri....4 haft sonra doğum olacak galiba ...ödemlerii anlattırken doktor çok normal hem havalar çok sıcak dedi hem de artkl 4 haftan var doğuma dedi...aslında 6 hafta var...sezerya olacaka büyük ihtimalle....ben ağustos annesi olacağım yükek ihtimal...
selam doktordan geldim şimdi...idrar tahlili yaptırdım tekrar yine bol miktada bakter çıktı ama bu sefer ilaç vermedi bol bol su iç dedi...kızımın büyümei çok iyiymiş...2443 gr olmuş teyzeleri....4 haft sonra doğum olacak galiba ...ödemlerii anlattırken doktor çok normal hem havalar çok sıcak dedi hem de artkl 4 haftan var doğuma dedi...aslında 6 hafta var...sezerya olacaka büyük ihtimalle....ben ağustos annesi olacağım yükek ihtimal...
selam kızlar ben geldiiimmm.
herkese iyi akşamlar..
duygucum çok teşekkür ederim bugün yaptım yedimcoksekeriremsu.oğlumda sevdi:dance:.şimdi de eşim yiyo. ayy hevesimi aldım ya..çok sağolun hepiniz..ve bebişlerimiz..
kk bebişleri:teytey:a.s.
İyi akşamlar bayanlar ben chicco emzik ve biberon aldım, satıcı çocuk kauçuk alın dedi aldığım emzik komple dökme kauçuk başka hiç malzeme yok biberon ise gazı engellemeye yardımcı eğik bir biberondu sizler neler aldınız? Şampuan yada ıslak mendil olarak ne marka aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?