ay başıma neler geldi akşam akşam ;
canımız sıkılmıştı hadi gezmeye gidelim dedik ,eşimin kuzenine gittik evimize çok yakın ben kızı aldım indim arabaya eşimde kapıyı çekti ama arkasında anahtar kalmış neyse dedik gidelim dönüşte bi şekilde açılır ,çelik kapı bu arada kredi kartıyla filan açılır diye düşündük ,neyse gittik eşimin içi rahat etmedi şimdi gideriz geç vakit açılmaz bide çocukla kalırız kapıda dedi iyisimi ben gidiyim zorlıyım açılır belki dedi kuzeniyle çıktılar bende eşiyle oturuyordum ,aradım açamamışlar seni alalım sen anlarsın dedi eşim bende kızı uyutmuştum 5 dakika gideyim dedim uyanırsa al kucağına gezdir ağlamaz dedim..neyse gittik olmadı açılmadı ,çilingir çağırsak akşam akşam 100 tl alacaktı bizde itfaiye çağırdık evet yalnış duymadınız itfaiye :)) burası küçük yer geliyolar öyle kapıda kaldıkça neyse itfaiye merdiveniyle 3. kata çıktılar çok komik mahalle yagın var sanmış herkes camda ;bu arada kuzenin eşini bi arıyım dedim aradımki melis uyanmış ağlamaktan helak olmuş yavrum hemen gittik ki susturmak ne mümkğn memeyi bile almıyo ; sesi kısılmış gözler kıpkırmızı olmuş içini nasıl çekiyo ,5 dakika filan susturamadım ..çok kötüydü yaaa ömrüm gitti valla ,hadi ben bişey değilde kızcağız çok korkmuş emanet çocuk bişey olur filan diye ..kötü bir akşamdı ,neyseki eve geldik uyuyo prensesim.bırakmam artık kimseye