• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

abooooooooooooooovvvvvvvvvvvvv beni dinlemiyonuzmu siz heeeeeeeeee hoşşikler
dün dedimya dr eğer çok güvendiğin biri varsa ve 10 dk kaynatmak koşuluyla inek sütü verebilirsin pastörize sütlerde hiçmikrop yok vicudun ihtiyacı olan mikroplarda yok bağışıklık sistemi için iyi değil dedi de onu soruyomm

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
mmmf27, brownie07, diloks+, elmalı turta, julianne+, LELAL, nazlımelek+, pinky_42, PirayeHira, seda_1983+, tuuce, yasmin.28, zeyna+
rekora koşuyozzz

he ben onu okudum len de aklımda kalmamış canım cıyo ya onun derdine düştüm
valla biz köyde oturuyoz arada aldığım bi komşi var güvenilir yani
göz önünde sağıp falan veriyo alabilirim hatta düşünüyorum bi dr da bana aynını demişti

hatırlamazmıyım dilekcim saçım sendne uzun olsun sevdiğim seninkinden güzel olsun puhahahahah bide cipskola özel vardı ilk konuşan ısmarlardı çocukluk iştee

ok mmmfcim
anladım şimcik
bu arada ben de rüye gördüm düngece
kocişi gördüm
ayıp seyler işte anlatamam:asigim:
işimiz anca rüyalara kaldı annicanız.
neyse bu da iyi
hamile kalma riski yok en azından:smiley-cool:

sedacım yeni gördüm valla
dişiniz hayırlı olsun
bol bol resmini cek pek tatlı olur simdi o lokum yaa
maşallah 41 kere..
daha belli değil cnmcım minnacık tşk ederiz

ay başıma neler geldi akşam akşam ;

canımız sıkılmıştı hadi gezmeye gidelim dedik ,eşimin kuzenine gittik evimize çok yakın ben kızı aldım indim arabaya eşimde kapıyı çekti ama arkasında anahtar kalmış neyse dedik gidelim dönüşte bi şekilde açılır ,çelik kapı bu arada kredi kartıyla filan açılır diye düşündük ,neyse gittik eşimin içi rahat etmedi şimdi gideriz geç vakit açılmaz bide çocukla kalırız kapıda dedi iyisimi ben gidiyim zorlıyım açılır belki dedi kuzeniyle çıktılar bende eşiyle oturuyordum ,aradım açamamışlar seni alalım sen anlarsın dedi eşim bende kızı uyutmuştum 5 dakika gideyim dedim uyanırsa al kucağına gezdir ağlamaz dedim..neyse gittik olmadı açılmadı ,çilingir çağırsak akşam akşam 100 tl alacaktı bizde itfaiye çağırdık evet yalnış duymadınız itfaiye :)) burası küçük yer geliyolar öyle kapıda kaldıkça neyse itfaiye merdiveniyle 3. kata çıktılar çok komik mahalle yagın var sanmış herkes camda ;bu arada kuzenin eşini bi arıyım dedim aradımki melis uyanmış ağlamaktan helak olmuş yavrum hemen gittik ki susturmak ne mümkğn memeyi bile almıyo ; sesi kısılmış gözler kıpkırmızı olmuş içini nasıl çekiyo ,5 dakika filan susturamadım ..çok kötüydü yaaa ömrüm gitti valla ,hadi ben bişey değilde kızcağız çok korkmuş emanet çocuk bişey olur filan diye ..kötü bir akşamdı ,neyseki eve geldik uyuyo prensesim.bırakmam artık kimseye

günaydın ; acayip rüyalar gördüm yaaa..en tuhafıda kocam kadın olmaya karar vermiş utancından yanıma gelemiyomuş kaydirigubbakcemile3
bide mmmf nin yazlığı varmış tarif etmiş bende geçerken uğramışım ama trabzondaymış :)))))
camdan girmişim bir sürü çocuk ve eltileri varmış beni sorguya çekiyolar kimsin nesin diye ..hey allahım bi yerim açıkta kalmış sanırım..
kızz eylül ne alemsin yaaa kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
sabah beri bi koştur bi koştur bide son koşturmada boynum tutulduki şu an çok kötüyüm.
sabah 9 'da sağlık ocağına gittim aşıları vurdurduk.yavrum nası ağladııı.ordan çıktım muhtara gittim seçim kağıtlarımızı aldım.ordan çıktım savcılığa gitttim bi evrak almam lazımdı oraya girdim çıktım ve tüm bunları yaparken yiğit kucağımdaydı onu arabaya koyarken boynum bi kırt etti ahanda kaldım ölece.şu an çok kötüyüm onu nasıl kaynanama bıraktım işe geldim bilmiyorum.nasıl geçecek bu ağrı bilmiyorum başımı oynatamıyorum.acaba doktora gitsem mi?yoksa akşam eve gidinbce krem var onu süresem geçermi çok kötü ya.
zeyna kız nedir bu başına gelenler kııııCADIARZU

arkadaşlar bende 16 sında test yaptım iki haftalık çıktı.çok heyecanlıyım ama daha doktora gitmedim biraz daha beklemek istiyorum.sormak istediğim şey sizde hamile olduğunuzu öğrendiğnizde evham yaptınızmı benim aklıma sürekli ya şöyle olursa ya böylew olursa bir sürü şey geliyor yaaaaaaaaa...........
hayırlı olsun cnm
slm kızlar herkese ben sizin topiğe yeni katılıyorum benim de bir oğlum var 3,5 aylık kasım 28 doğumlu.uzun süredir sizin yazıları okuyorum artık neredeyse akraba olmuşsunuz herkes herkesi tanıyor sanırım burada artık:))
neyse ben de size eşlık ederim artık.bebişleri yanında olanlar şanslı...benim gibi çalışmak zorunda olanlara allah sabırlar versin.hergün oğluşumu görmek için sabırsızlıkla öğleden sonrayı bekliyorum bugün de sıkıcı birgün umarım çabuk biter
herkese kolay gelsin...
hoşgeldin cnm

ok mmmfcim
anladım şimcik
bu arada ben de rüye gördüm düngece
kocişi gördüm
ayıp seyler işte anlatamam:asigim:
işimiz anca rüyalara kaldı annicanız.
neyse bu da iyi
hamile kalma riski yok en azından:smiley-cool:
herkesmi rüya gördü bu gece ben neler gördüm neler ama misafirim var eşimin ananesi benim ananem sorna anlatırım azcukun merak edün :lepi::icecream:
bi uğruyayım dedim hade görüşürük bu eşşekte görünmeyen dişiyle ısırmaya çalışıyo kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Back
X