- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #2.681
nayse kafanzı şişirdim kendi sıkıntımla sağolun tavsiyeleriniz için
aslında normali hepsinden iyide olmayıncada olmuyo işte arkadaşlarımın çoğu sezeryanla doğum yaptılar hepside memnun ama en ufak bir üşütmede dikiş yerlerinin battığını sızlama yaptığını söylüyorlar epudurel sezeryan olan arkadımda hala bel ağrısı çekiyor 4 sene olmasına rağmen
bende sezeryan olacak bari epudurel olsunda doğum anını izleyim bebeğimi ilk gören ben olyum diyorum ama sonraki bel ağrısından çok korkuyorm
Nazlıcığım bende artık Sakurayla ilgili olumlu düşünmek için kendimi zorluyorum.
İnşallah bebekleri de kendi de iyidir.Belkide eşinin yanına gitmeye karar vermşiştir son anda.Ve çok meşgul olduğundan yazamıyordur.En iyisi böyle düşünmek.
Gözüşürüzkızlarrrrr
kasım anneleri
20 haziranda Aydına gitmemiz gerekiyor.Ankara-Aydın arasıda baya uzak.Enaz 10 saat sürüyor.Kendi arabamızla gideceğiz.Henüz doktora danışmadım fakat aranızda uzun yolculuğa çıkan yada çıkacak olan varmı.Nasip olursa 20 haziranda bebegim 19+3 haftalık olacak.
kızlar selam 1 haftadır yoktum gene hastalıklar beni buldu nazar mı değiyo nedir?pazar havuza gitçektim ya ben gittik çok da eğlendik ama gece sen ben bir istifraya başladım sabaha kadar durmadan ishal istifra .sabah kalktım kolum kalkmıyo halim yok ruh gibiyim doktoru aradık hemen hastaneye geliyosun dedi.yatırdı beni hastaneye 3 koca şişe serum yedim öğlen 3 e kadar yattım hastanede.bundan sonra dışardan su bile içmek yasak dedi doktorum.annemdeydim 1 hafta giremedim nete.yeni bir haber varmı geri dönüp okuyamıycam çok uzun üşeniyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?