2008 Kasım Anneleri

kızlarr nasıl yorgun ve uykusuzum anlatamam .. şuanda bir ağırlık çöktü olduğum yere yığılıcam resmen.. son saatlerdeyim ama zaman geçmiyor :(

saol maytabım hele şükür yavv kimse güle güle kullan dememiş kendi kendime konuşuyorum pardon yazıyorum gibi oldum...
zaten güne sinir harbiyle başladım tv de görüntü yok oğlanlar mama kasesini devirdi kkya giremedim felan birde yine malum günlere gelioz alınganlaştım iyice...
her zamanki rengim ama ne bileyim işde ..:()
resim yarın koyarım belkim bugün makinenin pillerinin şarj edilmesi gerkiyor oğlanın dönmüş halini çekeyim dedim pil bitmiş.. ilk defa döndü kaan bugünnn..:))

insl.dahada iyi olursun minigim,biraz daha dikkat et ama sende kendine..

nazlicim güle güle kullan hayatim saclarini,kimbilir ne güzel olmusundur..

ya o coraplar cok güzelmiss bende alayim bari,birde emekleme arkadasina bayildim..

ondanda alayimda benim koca bebegi kurtarayim bu görevden.

sanirim benim lokum midesini üsüttü cünkü kusmugu kokuyor:( nane kaynattim icirdim hemen insl.gecer.

ecemim benimkisi öglen bir kaseyi bitiriyor.hic kepceyle koymadim ben

bir kaselik yapiyorum cünkü.du bidahaki verdigimde bi deneyim bakalim bir kepce varmi diye ama

bence birden fazla bizimkisi.

ben o çorapları çok önceden aldım ama inan benimkini ayağına olmadı:) tombik ayaklar biraz da bizde.hem onun topuğu flan da yok kumaşıda jarse gibi bişey esnemiyo biz hiç beğenmedik onu boşuna para vermişim bi kere giymedi ayağına ağzına sokuyo ama:)

minik kalimero sendede kansızlık çıkmış canım bol bol siyah kuru üzüm ye çekireklisinden alıp çekirdeğiyle ye bende aynı şurubu kullanıyorum ama oda pek bir iştah açıyor sendede iştah açtı mı canım

nazlıcım güle güle iyi günlerde kullan saçlarını darısı artık bu hafta benim kafama ..
artık bu hafta kesin saçlarımı boyatıp kestirmem lazım. ctesi günü çok çok samimi arkadaşım can dostumun nikahı ve yemeği var süslenmem lazım artık :)

nazlıcım güle güle kullan saçını bi ben boyatamadım yaaa
lavişçim yağmur güle güle giysin cicilerini
ecemim cnm ben 1 kepçeden fazla koyuyorum ama herzaman bitiremiyo bugün bitirdi ama yedi hepsini
seyracım oyuncaklarınız güzelmiş cnm çıngıraklı patik bizdede var kraftınkinden ama pek giydirmedim ben nedense aklıma gelmiyo hi

kalimero sana da geçmiş olsun cnm ben çok uğraştım kansızlıkla benimki demir eksikliğine baplı kansızlıktı hep yorgun olurdum ve çok üşürdüm 2 sene önce doktor bana 15 ta ne iğne verdi onları oldum çok iyi geldi değerlerim hala çok iyi ama iğneler kilo aldırdı o kötü:(inş geçer seninde

minik kalimero sendede kansızlık çıkmış canım bol bol siyah kuru üzüm ye çekireklisinden alıp çekirdeğiyle ye bende aynı şurubu kullanıyorum ama oda pek bir iştah açıyor sendede iştah açtı mı canım

yok hayır aksıne mıde daha da cok bulanıyor
zor ıcıyorum zaten onu da
canım sadece tatlı yemek ıstıyor o kadar o da ac karnına daha cok mıde bulandırıyor
sıyah uzumu de hıc sevmem ama annem de zorluyor ye dıye

sağolun kızlar sonunda boyadım işde..seyracım sende güle güle kullan röfleni..
kalimerocum geçmiş olsun bende hamile iken çok kansızlık çektim çok yedim kuru üzüm kan hapları herkesinkinden fazla dozda idi.. ama seninki farklı sanırım kendine çok dikkat et güzelim..
ecemim bende 1,5 kepçe koyuyorum ikisi yiyor.. sende tam doldurmadan verebilirsin ama bebeğin yemesiylede alakalı bişey çok yiyorsa bir kepçe bile az yani...
ben kaçıyorum oğluşları uyuttum yemek yapacağım daha...
yarın misafirimde var akşamdan hazırlıyacağım birkaç şeyi..

Son düzenleme:
genelde doğum sonrası kansızlık hep oluyo.bende ezelden demir eksikliği var yani kansızlık.ne yaparsan yap düzelmez benimki.bende zamanında iğne oldum iyi geldi ama dediği gibi kiloyaptı maalseff ama senin galiba kilo sorunun yoktuı dimi.

benımde cok oncesınden zaten hep var olan bır kansızlıgım vardı
bundan 3,5 yıl once bır rahatsızlıgım olustu kanda ve hamılelık oncesı ve sonrasında da ıalc kullanıyordum zaten
sımdı de bu kansızlık farklı ferrıtın ve bırsey daha dedı ama hatırlamıyorum cok dusuk dedı ve kansızlık hat safhaya ulasmıs ve kendı bunyenden tuketıyorsun dedı
oncekı ılaclarıma ılaveten bır ılac daha ekledı ama bu sadece 3 ay kullanılacak

oyle tuhaf bır durum benımkı

Back
X