2008 Kasım Anneleri

yok dilokscum yanlış anlamadım
malum hepimizde bi bebe var yada işteyiz
her zaman müsait olmayabiliyoruz

en kısa zamanda doktorda ne oldu yaz merak ettim bak şimdi

lavişş cicileriniz hayırlı olsun
nazlıcımm saçlarını güe güle kullan
seyra oyuncaklar çok güselmiş çoraptan bende istiyomm

aaa bu arada 6.ayları biten kuzuları kutlarııımmmm siteden dolayı çoğu kişiyi kutlayamadık
derin,piroşş,dark daha hatırlayamadım

diloks,minik kalimeroo çilek kafa seni kutlamıştım ama yine kutliim
EYLÜL SİZEDE 1 GÜN KALMIŞ SİZİDE KUTLARIM ŞEKERR

merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olucak sanısam çoğunuzun bebkleri 6 aylık oldu bebklerinizi gündfe kaç kere besliyorsunuz bunun kaçkeresi anne sütü ile oluyor cevaplarsanız sevinirim

nabersiniz kıslar
yorucu bir gün geçirdim
evimde su baskınıa yakın bir durum yaşadım
mutfakta bir kaçak vardı
neyseki yakalandı o kaçak :)
sonra da misafirim vardı
offf midem çok yanıyo,renie duo da bitmiş

inaysacım ben sabah kahvaltı veriyorum sonrasında emiyo,arada meyve suyu filan veriyorum öğlen çorba içiyo ve beni emiyo,arada yoğurt yiyo yine benide emiyo,akşam muhallebi veriyorum ve yatmadan önve de devam sütü veriyorum gece de beni emiyo

oh be nihayet açılmış site
herkesler iyidir inşallah
biz pek iyi değiliz
kız çook huysuz sürekli ağlıyor şu an bile
çıldırmak üzereyim bi taraftan da ev topla
öldüm ben yaa!!!

selam kızlar ceren durmuyo kalamıyorum.

6. ayımızı kutlayanlara teşekkürler.

bende 6. ayı dolanları kutluyor öpüyorum.nice senelere inşalah.

yeni ciciler,mama sandalyeleri vb. alanlara hayırlı olsun.

yeni saç yaptıranlar güle güle kullansın.sanırım nazlıcım yaptırmış.

hastalara geçmiş olsun.Saphiracım evde bulundur rennie mutlaka.

Asortie sağol tebriklerin için.

hepinizi öpüyorum akşam fırsat bulursam geleyim.

sitenin düzelmesine sevindim.

selam kızlar

uzak kaldım arıza nedeniyle

6. ayları dolan bebişleri kutluyorum,

nazlıcım, seraycım güle güle kullanın saçlarınızı, nazlıcım küsmekte haklısın, sen o kadar incesinki kimsenin bir şeyini atlamıyorsun haklı olarakta bekliyor insan:)a.s.

lelal maşallah duruya boyu uzun baya yeni evin hayırlı olsun, güle güle oturun

dilekcim neden üzüldünki canım kilomu alamamış tunacığım

kailmerocum geçmiş olsun canım

yeni cici alanlar güle güle kullansınlar

lelalcim sen söylemiştin galiba şu terfi meselesiyle ilgili hala kafam onda düşünüp duruyorum, aslına bakarsan işimi çoookkk seviyorum ayrıca mesleki olarak daha farklı ideallerim var, zaten uzun süre devam etmeyeceğim bu mesleğe tadınımı çıkarsam yoksa kabul edip bilgisayar başında olmanın ve iş dışında kalacak zamanımı başka şeyleri gerçekleştirmeyemi ayırsam daha iyi olur bilmiyorum, off çok karıştı kafam yine

bu arada bende oğluşuma çıngıraklı patik almıştım neredeyse eskidi çok seviyoruz linkte bulunan:))

merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olucak sanısam çoğunuzun bebkleri 6 aylık oldu bebklerinizi gündfe kaç kere besliyorsunuz bunun kaçkeresi anne sütü ile oluyor cevaplarsanız sevinirim

ben sabaha 8-9 gibi emziriyorum 10 da kahvaltı
12 de emziriyorum 1 de çorba 3de emziriyorum 4 de meyve 5 de yoğurt
7de emziriyorum 8de muhallebi 10 da emziriyorum ve uyku vakti
ay yoruldummmmm

kızlar benim oğlum tel sarar ve fış fış yapıyo kendi kendine yavrum benim yaa maşallah oğluma yakında çirkin ol sllar başını sallar ve tapçinde yapıcak çalışmalarım devam ediyorr:)))

eee şimdik neredesiniz bakiim
kızlar boğazım çokk fena şimdi ıhlamur zencerik ve çubuk tarçın karışımı çay
yaptım içiyorum öksürükte başladı inşallah çabuk atlatırımm

Nazlımelekcim sende güle güle kullan röfleni.
Atatanem benim saçlarım son 1 aydır aşırı dökülüyor röfle yaptıralı biraz durdu.Saç bakımının faydası olduğunu düşünmüyorum çünkü bizimki hormonlarla alakalı ama yinede bakım yaptırmakta fayda var.Kardeşimin yaptığı bir saç bakımı var saçları çok besliyormuş bende yapacağım sizlerlede paylaşıyım
Zeytinyağı
Soğan suyu
Limon suyu
Aspirin(Dövülmüş)
Yumurta sarısı
Elma sirkesi
Bunların hepsini karıştırıp saç köklerine sürüp biraz bekletip yıkıyor saç köklerini besliyor

6.ayı dolanları bende kutluyorum.Maşallah ya nereden nereye
Kızlar ya 2009 anneleri göbek şovuna başlamış bizlerde şimdiki göbeklerimizi çekip koysakmı korkudan konuyu kapatırlar :)) Benim akşamları özellikle karnım çok şişiyor ya aslında herkes eskisi gibi olmuşsun diyor ama daha 7 kilo fazlam var ve bu 7 kilo karnımda (( :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…