2008 Kasım Anneleri

ayy bu kızan uyandı emdi ve geri uyudu çok sevindimmm
ve yine kimseler yok bugün hava desen mübarek bi türlü düzelemedi

valla maytap26 adult sitede var bi tane ama siteye erişim yasakmış allam yaa resmimi falan kullanmış olabilirlermi bu forumda rastlamıştım öyle bişey kızın resmini arkadaşlık sitesine koymuşlardı allah korusun yaa yuh

noluyo leyn kim adult siteye düşmüş ,ulen kötü yola mı düştünüz noldu ,ben size kartımı vereyim orda burda çıkacağınıza bana gelin şakkıdı

Kızlar bebişlere kullandığınız zeytinyağının asit seviyesi 0.3 olması gerekiyor.
Ben bir markanın buldum ama son kullanma tarihi yanaşmış geri verip yenisini alacağım.

he bende nohut ,pilav ,yoğurtlu kabak kızartma ve mercimek çorba var ...:1closedeyes:

yemeğe sendeyim:)

kızlar çok ilginç gerçekten..ne komik ya..benim adım yok ama bazılarımızın var...bu internet dünyası bazen çok tehlikeli oluyor..neyse

çilekçim benim bir çok yerde nickim çilekti..hani adım dilek yaa..çok seviyorum ama buraya üye olurken bu nick olduğu için ben de saçma bi nick olan di,loksu kullandım..ama hala bir çok yerde nickim çilek tabi sade değil kremalı:))delikafaduldenyani yanında eki varr

Back
X