2008 Kasım Anneleri

zeynacım vallahi benim sıpa akşam muhallebiyi yiyince arkasından imkanı yok bir şey almaz ağzına..bu arda durmuş canım sevindim..olabilir aşıdan..şeftalili danino mu?şu bildiğimiz daninılardan mı..

ben de denemek için babymiks(doğrumu yazdım bilmiyorum) alacağım kaç gündür ama hava da inadına rüzgarlı burada..çıkamadık bir türlü..

10 mayıstada bizim kontrol var...Söyleyimde o zaman tahlilmi yapacaklar ne yapacaklarsa baksınlar...Zeynanın dediği gibi bide hasta edersem gör bak sen..Allah korusun...

benim büyük oğlumun kafasıda terliyodu bebekliğinden itibaren drumuz şüphelendi 3-4 yaş döneminde ayaklarıda ağıryodu neyse dr şüphelendi bi sürü test yaptırdı romatizmadan şüphelendi ama yoktu çok şükür neyse bu terleme devam edince kulak burun boğaza yönlendirdi bizi film sonucu geniz eti çıktı meydana 2007 martında ameliyat oldu ve o oldu daha terlemiyo terleme ayrıca demir eksikliğininde belirtisi kızlar doktorunuza sorarak kan testi yaptırabilirsiniz eskiden 6 aylıkken kan tahlilleri yapılırdı sanırım artık yaşında yapılıyo neyse isterseniz doktorunuzdan yaptırabilirsiniz felaket tellallığı yapmak istemem kızlar ama erkenden önüne geçilebilir

bu arada dün bebelacın kavanoz sebzeli maması ile meyve püresini aldım. Benim kız suratını bi ekşitti bidahada ağzını açmadı...Hiç sevmedi. Evde hazırladığım meyve pürelerini çok severek yiyordu...Demekki bunlar damak tadına uygun değilmiş....:)))))

valla ben büyük oğluma nerdeyse hiç yoğurt mayalamadımdı 4.5 aylık ek gıdaya başlamıştık 6 aylıkken falan daninolara geçmiştik 2 yaşına kadar falan kullanmıştık ama şu dönemde danone hakkında çıkan şeyler midemibulandırdı açıkcası ben kullanmayı düşünmüyorum belki baby mix büyümix kullanabilirim onlar sütaşın

bu arada dün bebelacın kavanoz sebzeli maması ile meyve püresini aldım. Benim kız suratını bi ekşitti bidahada ağzını açmadı...Hiç sevmedi. Evde hazırladığım meyve pürelerini çok severek yiyordu...Demekki bunlar damak tadına uygun değilmiş....:)))))

bende heronun meyve püresinialıştım deneme amaçlı benim kızan yedi ama ben tadına baktım iğrençti benim evde hazırladığım elma armut püresi mis gibi oluyobenneyaptımki

mmf bır kısıden daha duymustum burada hatırlamıyorum ama basın asırı terlemesı demır eksıklıgı belırtısı dıye
bılmıyorum suphelenıyorum aslında ama doktorum su an ıcın kan tahlılıne gerek yok dedı
saglık ocagına asıya gıttgıımde de konusucam belkı orada yaparlar

ben danınoyu bırak hazır mama bıle yedıremıyorum kı
hos danınoyu hıc denemedım emınım onu severdı ama ben bu tur seylrere alısmasını ıstemıyorum
kendım evde yogurt yapıyorum bıskuvıyle daha ıyı oluyor

mmmf27 felaket tellallığı yapmak ne demek...Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim...Kan tahlili yapmalarını mutlaka söyleyeceğim kontrolünde...

zeynam cay yenı mahsul olunca guzel oturmuyor
ılla kı gecen yılın mahsulunu kullanacaksın ben anlamam daha ıyı dem verıyor

gel bır fıncan da sana ıkram edeyım
alayım canım valla sıcak sıcak nedense bugün üşüdüm
zeynacım vallahi benim sıpa akşam muhallebiyi yiyince arkasından imkanı yok bir şey almaz ağzına..bu arda durmuş canım sevindim..olabilir aşıdan..şeftalili danino mu?şu bildiğimiz daninılardan mı..

ben de denemek için babymiks(doğrumu yazdım bilmiyorum) alacağım kaç gündür ama hava da inadına rüzgarlı burada..çıkamadık bir türlü..
evet canım geçti neyseki ben baybmix yediriyorum elmalısını çokda seviyo içine de bisküvi atıyorum mis mis
valla ben büyük oğluma nerdeyse hiç yoğurt mayalamadımdı 4.5 aylık ek gıdaya başlamıştık 6 aylıkken falan daninolara geçmiştik 2 yaşına kadar falan kullanmıştık ama şu dönemde danone hakkında çıkan şeyler midemibulandırdı açıkcası ben kullanmayı düşünmüyorum belki baby mix büyümix kullanabilirim onlar sütaşın
canım ben danino yazmışım ama büyümixti benimki genel olarak nedense aklımda danino kalıyo hep sütaşın ürünlerini kullanıyorum bende
şey gibi bu peçeteye hep selpak deriz ya selpak versene aslında her aldığımız peçete selpakmıki

evet zeynacım hatta bu konuda benim komik biranım var hehe anlatiimde gülün
camları plastik doğramalar varya genel adı pimapen olan:))) ege pene gittim ölçülerimle fiyat çıkarıcam adam fiyatı çıkarıyo bende sorular soruyorum işte gri contamı çift cammı cartmı curtmu
neyse ağzımdan çıkıverdi pimapenmi diye
adam bana anlatmaya başladı bunlara genel olrak pimapen denir yoksa pimapende bi marka ilk çıktığı için genelde pimapen denir diye selpak gibi mesela dedi ben ne desem beğenirsiniz
evet doğru orkid gibi
ve doğru magmaya
:utangac:

kafamçokkarıştı :roflol:
ay mmmf kafa orkitten daha iyi bi örnek bulamazdın :roflol:
işte insan oğlu ilk çıkanı kabulleniyo sonradan çıkanları kullanıyo ama ilk çıkanın adını ezbere alıyo
benimde danino demem o yüzden yaneee

evet zeynacım hatta bu konuda benim komik biranım var hehe anlatiimde gülün
camları plastik doğramalar varya genel adı pimapen olan:))) ege pene gittim ölçülerimle fiyat çıkarıcam adam fiyatı çıkarıyo bende sorular soruyorum işte gri contamı çift cammı cartmı curtmu
neyse ağzımdan çıkıverdi pimapenmi diye
adam bana anlatmaya başladı bunlara genel olrak pimapen denir yoksa pimapende bi marka ilk çıktığı için genelde pimapen denir diye selpak gibi mesela dedi ben ne desem beğenirsiniz
evet doğru orkid gibi
ve doğru magmaya
:utangac:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X