2008 Kasım Anneleri

bak sen piroşa büyüdü de bize mi takılmaya başladı..

piraye benim de bir ara öyle oldu..2 gün hiç ama hiç emmedi.yaklaşmadı bile..bitti deim kesildi artık yok..sonra gece 1 kere emdi sonra gündüzleri uykusu geldiğinde kucağımda pışpışlamaya başladım tam dalarken emziğini çıkarıp emzirmeye başladım..böyle yapa yapa geldi ama yarıyor mu yaramıyor m u artık orası mumma..aldığımız kiloya bakarsak yarmamaış ama ben hala aynı yöntemle gidiyorum..1 aya yakındır böyleyiz..hayırlısı artık

pisorun o köfte parmaklarini yerim ben..

pisorscum belki sIkIldigin icin gelmemistir sütün sen ver diloksun dedigi gibi gelir emdikce.

ayy çok yoruldum ben gene yaa bu kızçe çok yaramas çoook
böcekten neyim bahsetmişiniz bizimde arkad bi bahçe var maşallah
amazon gibi her türlü canlıyı barındırıyo yaaa geçen binanın yüzünde bir kertenkele
gördüm ama sadece akşamları çıkıyor bu şapşallar hergün de geliyo aynı yere kadar saf
bende adını kezban koydum arkadaş olduk ben hergün camda tüttürürkene bana arkadaşlık yapıo
canı açıomm aaa bizim kezban gelmiş diorm kocişe o kim dio çok komkk yaa

mmmf karusu burdayım dion ama hani şimdi nerdesin hadi bakiim
dizi başlasın bende gidecem size küsüp:dilcikar:ayy bu kısçem hiç bu kadaran uyumazdı ne iş

bu arada özet başladuuualkisalkisalkis
bir de şu dikkatimi çekti peyker hamileyim die üzülüyo sanki kendi bakıyor bebesine
gezmeden geri kalmıyo doğum kilosu desen eser yok giyim kuşam para herşey onda
daha da üzülüyo gıcık oluyorm zatenn

koca yokya kendime iki tane sucuklu kasarli tost yaptim simcik yiycem..benim lokum yine uyandi ya bugün toplasam iki saat uyumadi bu dana,hicmi uykusu olmaz bi cocugun heleki benim sipanin enaz bi uyudumu 3 saat uyumasi gerek cünkü o kadar hareketliki yorulmasi lazim ama nerdeeeeeeee

ben yatiriyorum kafayi kaldiriyor gülerek:) o zaman bende yiyveriyorum.

ciksss ben burdayim..ayy bu böcügüm moku bitmedi bugün disten dolayida azcik ishal

evi mok götürdü desem yeridir yani..keske corbasini icirmeyip pirinc ununu verseydim.

neyse yarin kahfaltiya kalsin artik oda.

ben geldim çok yorgunum yaaa bütün gün temzilik yaptım ama hala bitiremedik 1 odam daha kaldı miniğimi uyuttum şimdi size bi bakayım dedim off her yerim ağrıyor yaaaaa:(((

Back
X