2008 Kasım Anneleri

Denizde hic sevmiyordu ama o kadar cok söylediki doktor cocuk bile alisti sonunda.

hattaa bana diyorduki,uyanik kaldigi her anda o sekilde yatir.ama kizlar farkettimde

yüz üstü yatinca daha rahat gazini atiyor..

benimki desteksiz oturamıyo
demekki daha tam olmadı
zaten hep geriden geliyo ya
otrttuğumda hep benimkide öne doğru yamulup gidiyo
çileğin dediği gibi kafa ağır geliyo galiba

bizde 15-20 gün oldu sanırım 4 numaraya geçeli ..
bu arada bende açıkcası yüzüstü koyuyorum Duru yu ..önceleri depresyona girmiş kız gibi davranıyordu kafayı gömüp ağlamaya başlıyordu ama artık o da alıştı duruma şimdi kafayı kaldırıp bize bakıp gülücükler atıyor oyuncaklarına itmeye çalısıyor kendini baya baya itmeye başladı bazen vitesi geri alıp geri geri kayıyor ama olsun bir yerde bırakıp diğer yerden alıyorum artık cimcimeyi :)

benimkide hacı yatmaz gbi sağa sola bazen eğilip geri kalkıyo:) oturuyo kendisi. etrafına yastıkları koyuyoruz arada yatıveriyo. benimkide sürekli karın üstü durmak istiyo.biz çeviriyoruz saniyesinde geri dönüyo.imkanı yok yatmaz sırt üstü.çook yorulursa belkii.kan ter içinde emekleme çalışıyo kumandaya ve oyuncaklara doğru.popoyu havaya dikiyo.bugun de kollarının üzerinde gövdesini şınav çeker gibi kaldırdığını gördümmm maşşallah yakında emekleyecek galiba oğluşumm alkisalkisalkis

ayrıca desteksiz oturuyo ve herkesin ki gibi ayı son devrilio
yüzüstüde bir süre sonra sıkılıyor kalkmak istediğini bağırarak ifade edio delüüü

slm kızlar
bebişi hasta olanlara geçmiş olsun benim kızımda da hep hırıltı var sürekli:((ama benimki hastalıktan değil ses telleri yumuşak olduğu içinmiş 1 - 2 yaşına kadar geçmesini bekliycekmişiz sağlık sorunu değilmiş doktorumuz öyle söyledi ama rahatsız edici bi durum bugünlerde daha fazla oluyo
bende 4 numara alıyırum bezi kızım çok kilolu olmamasına rağmen sıkıyo gibi sanki yanlarda iz yapıyo çok pişik gibi oluyo hafiften basenli benimki pantolonları zor giriyo oralardan:))yüzüstü yatıyo ama çok değil sıkılıyo bi süreden sonra dün akşam popoyu kaldırmış babasına doğru sürünmeye çalışıyodu,oturuyo da ama diğer bebişler gibi devriliyo soora

tatlı tarifini istemişsiniz kızlar buyrun bakem;
bildiğimiz cheese kek gibi bişey
2 paket eti burçağı rondoda parçalıyoruz ve erittiğimiz 125 gr margarinle karıştırıyoruz bu karışımı yağlanmış yuvarlak kalıba döküp üstünü düzlüyoruz ve buzdolabına koyuyoruz
hamuru içinde;
2 peket labne,
2 yumurta,
2 kaşık un,
1 su bardağına yakın yoğurt ve aynı ölçüde şeker
vanilya
bunların hepsini mikserle karıştırıyoruz ve soğumuş olan burçakların üstüne koyuyoruz ve üstünede 1 paket krem şantiyi sürüyoruz,en üstede hazır meyve soslarından koyuyoruz ben ahududu çilekli koymuştum dolapta bekletip yiyoruuuzzz afiyet olsuncokacimcoook

leloss bu sekilde belden yukari kaslari cok güclenirmis öyle demisti bana..

bi cocuk hicmi hareketsiz durmaz yahuuuuuu terletti beni

evet canım bizim doktorumuz söylemişti boyun ve sırt kaslarının gelişimi için ilerde çok yararını görürsünüz demişti. ki görüyoruzda şimdi cin gibi bir velet var karşımda :))

benim oğlumda sırt üstü çok nadir yatar.hemen yüz üstü dönüyor..yer değiştiriyor yüz üstü.sürüne sürüne ..bir de destekli oturacak..çok seviyor..bebekken yüz üstü hiç yatıramadım nefret ediyordu..şimdi çok seviyor..önüne de oyuncak koyuyorum..

uyudu da geldi hemen..ama şimdi gidip te dağıttığımız mutfağı tertipleyeceğim...

yaa kim hastaydı kalimero sendin değilm..canım geçmiş olsun..umarım hemen atlatırsın..

kızlar merhaba
bizde şuan 4 numara bez kullanıyoruz ve sanırım bizimde 5 numaraya geçme vaktimiz gelmiş..Altını açtığımda bacaklarında bezin izleri baya belirgin oluyor...
Yatma konusuna gelince bizimki sürekli ya oturmak istiyor yada ayakta durmak istiyor...Yüzükoyun yatırdığımda saniye sonra hoooppp sırtüstü dönüveriyor..ve kaldırın diye ağlıyor..Desteksiz oturabiliyor fakat sürekli etrafıyla ilgilendiği için heyecanlanıp sağa sola öne arkaya doğru sallanıp duruyor..Birinde devrilmezse birinde mutlaka devriliyor...Çok tatlılar yaaaaaaaaa:))

ay kıs piraye karışımı burçakların üstüne dökünce 35-40 dakika fırında pişiriyoz..çiğ yedircen millete valla :))) ben yaptım da dün :delphin:

Back
X