2008 Kasım Anneleri

merhaba ecemim,
benim kızımda 19 aralıkta doğması beklenirken acele etti ve 10 kasımda doğdu...bu nedenle ek gıdaya biraz geç başlattı doktorumuz... listemizi geçen hafta verdi ve bir dolu da açıklama yaptı, bunlardan biri de portakalla ilgili, 8. aydan önce portakal suyu vermeyin dedi, bir yaşına kadarda kivi ve çilek yok dedi...ama bir iki damla vermişsin o kadardan bişi olmaz diye düşünüyorum.sevgiler...

34. haftada doğdu herhalde benimkide 19 kasımdı 10 ekimde doğduya neyse büyüdü

selam kızlar şu bisküvinin tarifi nerse sorması ayıp geçmişi okuyamııcam derken tarif için bütün geçmişi okudum ama bulamadım bu arada
asortim çok sevindim iyi olmanıza canım maşallah eylül hanımın havasından geçilmiyo artismidir nedir:))))))))
sengözlerimebaksanab

selamlar ben geldim
çok yorgunum sabahtan beri çay topluyorum çaylıkta imeci bulamadık herkes yayla şenliğine gitmiş iş başa düştü çay makası tutmaktan kollarım ağrıdı yağmurda diş çıkarıyor çok huysuz yarın nasıl işe gidicem ben ya:(((

oğluşu biraz gezdireyim dedim ama cesaret edemedim hava bayağı serin burda
kızlar hiç bebişlere portakal suyu verdinizmi benim oğluş çok seviyor bazen yerken denk gelirse bir iki damla emdiriyorum ama çok vermedim aranızda veren var mı

ben veriyordum mevsiminde canım, özelliklede pekmezle veriyordum denizde pek sorun yaratmadı, hatta kabızlığına iyi bile geldi:))

asorti hoşgeldin canım, ne iyi etmişsiniz tatil işini, ılıcayıda çok severim 4-5 yıl olmuştur gitmeyeli, denizin içindeki sıcak suya girdinizmi şifalıymış orası, birde oradaki taşlardan alsaydın saça ve cilde çok iyi geliyor, sıcak suda eriyip krem gibi sürülüyor. çok özledim oraları,
birşey sorucam neyle gittiniz yani arabamı uçakmı, arabayla gittiyseniz zor oldumu? deniz arabada çok huysuzlanmaya başladıda dün şişliye gidip gelene kadar canımı çıkardı arabada, birde gelirken köprü trafiği vardıki:((

mmf tarif kahvaltı ve bebe bisküvisi gibi bir başlık varya orada yazıyor, çok kolay bir tarif:) gerçi sen benim yazdıklarımı görmüyorsunya yinede yazayım dedim:)

zeyna nerde yine acaba hafta sonları mutlaka gelirdi, gezmelere gitti heralde yine, yarın fotoları patlatır:))

saphira artık ek gıda deyince aklıma sen geliyorsun, ama araştırmalarından bizde yararlanıyoruz işte bizimde işimize geliyor

ecemim sana ne çok yatılı misafir geliyor canım allah kolaylık versin

lavinyacım dinlen güzelce, stres atsaydın diyecem ama yağmur iyi değil diyorsun onlar iyi olmayınca bizde olmuyoruz tabii, kuzuyada geçmiş olsun

oğluşu biraz gezdireyim dedim ama cesaret edemedim hava bayağı serin burda
kızlar hiç bebişlere portakal suyu verdinizmi benim oğluş çok seviyor bazen yerken denk gelirse bir iki damla emdiriyorum ama çok vermedim aranızda veren var mı
canım ben verdim bizde bi sorun olmadı şükür ki
yarım çay bardağından biraz azdı zatenşakkıdı

asorti hoşgeldin canım, ne iyi etmişsiniz tatil işini, ılıcayıda çok severim 4-5 yıl olmuştur gitmeyeli, denizin içindeki sıcak suya girdinizmi şifalıymış orası, birde oradaki taşlardan alsaydın saça ve cilde çok iyi geliyor, sıcak suda eriyip krem gibi sürülüyor. çok özledim oraları,
birşey sorucam neyle gittiniz yani arabamı uçakmı, arabayla gittiyseniz zor oldumu? deniz arabada çok huysuzlanmaya başladıda dün şişliye gidip gelene kadar canımı çıkardı arabada, birde gelirken köprü trafiği vardıki:((

cnm denizin içinde ki sıcak suya girdim çok güzeldi yaaakaydirigubbakcemile4
ama taş fln almadım valla çünkü bilmiyordum öle bişe olduğunu
arabayla gittik canım biraz zor oldu sıkıldı falan ama sıkıldığı an durduk biraz zaman geçirdik dışarıda
zaten çok güzel yerler gördük yaa çok iyi geldi çook canım kocişim sefiom senüüü:utangac:
ama ne kadar olursa olsun sıkıntısı çok oluyo arabayla yaaa durmuyo bebeler doğru dürüst
normalde çok iyi duruyor ama uzun yol olduğunu anladı sanırsammm:ecrin_bebek:

eveeet millet hastaa oluyoruuumm uzun zamandan sonra çok sevgili düşmanım grip geliyorum dediii :(( eşim 2 gün nezle gibiydi hemen hasta olmayı 4 gözle bekleyen bünyem kaptı :(( umarım bende eşim kadra hafif atlatırım tabi daha önemlisi duru okyanusa geçerse bilmiyom artık.eşimin benden çekeceği var.daha çocuğu hiç hasta etmedik yaaa :nazar: valla koca kış geçti,tam yaz geldi derken hasta olursa çok üzülürüm yani!!

canım ben verdim bizde bi sorun olmadı şükür ki
yarım çay bardağından biraz azdı zatenşakkıdı

cnm denizin içinde ki sıcak suya girdim çok güzeldi yaaakaydirigubbakcemile4
ama taş fln almadım valla çünkü bilmiyordum öle bişe olduğunu
arabayla gittik canım biraz zor oldu sıkıldı falan ama sıkıldığı an durduk biraz zaman geçirdik dışarıda
zaten çok güzel yerler gördük yaa çok iyi geldi çook canım kocişim sefiom senüüü:utangac:
ama ne kadar olursa olsun sıkıntısı çok oluyo arabayla yaaa durmuyo bebeler doğru dürüst
normalde çok iyi duruyor ama uzun yol olduğunu anladı sanırsammm:ecrin_bebek:

hay allah neyse bir daha o taşlardanda alırsın:))

bende yazı düşünüyorum valla, ankara ya sonra yazlığa falan gidip gelicez, benimkide duruyordu arabada ama son zamanlarda cozuttu

saphira inşallah sende duruda hasta olmazsınız canım

saphiracım şimdiden geçmiş olsun valla bizde koca kış hiç hasta etmedik emme
mevsimlerin geçiş dönemlerinde hasta oluyorlar sanırım şimdide burnu akıyo ve tıkanıyo
pufffff die patlıcam artık gece desen en az 10 kere kalkıyooo emmek istiyoo
gece kalkıp bişe yemediğim için doğru dürüst süt olmuyo ne yapacağımı şaşırdım geçen ki ateşlenmesinden
sonnra huy mu edindi nedir anlamadım yaa çok sıkıldım artıkkkk

bu arada güneş kremi kaç faktörlü olması gerekiyor dedim ben lancester 50 faktörlü aldım tekin acardan dedim
76 TL bayıldım dedim iyi mi ettim bilmiom ama krem çok güzel ama faktörde takıldım benn

selam kızlar ne haber nasılsınız
uzun zamandır giremiyordum bu sayfaya
malum kısçem hastaydı....
iğneleri ilaçları yiyince azıcık kendine geldi
ama hırıltısı hala devam ediyor
şurupları tam bitmedi bitsin tekrar kontrole götüreceğim
inşallah o zaman kadar geçer hırıltısı
sizler neler yapıyorsunuz bu aralar
şöyle bi geçmişi okuyayım dedim ooooooo neler neler kaynatmışsınız valla yetişemedim bacular kusura kalmayın artıkın...hepinizi öpüyorum selam ve muhabbetle...

günaydın kızlkar
hoşgeldin gülbeşekercim
biz zorbi gece geçirdik
akşamdan hafif bi ateşi vardı 38 civarı popodan aldım ama
sabaha kadar mızmızlandı
kalktım su içirdim uyudu su içirdim uyudu
sabahta 7de uyanıktı bende zombi gibiyim

gunaydın hanımlar
ıyı haftalar dıleyerek baslayayım da herkesın haftası ıyı gecsın ınsa allah
cok yogun bır hafta sonu gecırdım
cumartesı gunu oglen ayrı aksam ayrı olmak uzere ıkı farklı yere davetlıydık cekırdek aıle olarak
aksam kı davetten cok gec geldık mercımek oglumun duzenı cok aksadı toplasan 1 saat ancak uyumustur tum gun boyunca
cumartesı aksamı gıttgıımız aıle bebeklı bızım gıbı ve kızlarının salıncagı vardı
oglumc ok sevdı tum aksam onunla oynadı uykusu gelınce ıcınde mayıstı falan
esım evımız kucuk dıye almak ıstememıstı ama artık alalım dıyor

pazar sabahı kahvaltıya mısafırım gelecegı ıcın 6 da kalktım
bır suru hazırlık falan sonucta 2 cocuklu mısafırım geldı
cok zor oldu 3 cocukla kahvaltı mısafırlerın cocukları daha buyuktu ama salon halımın uzerınde de yok yoktu yanı sayelerınde
ogleden sonra tatlı ıkramını yaparken bır telefonla 2 cocuklu bır aıle daha yolda olduklarını ve bıze geldıklerını soyleyınce kahvaltıdakı mısafırlerım gıttı
ben yıne yemek hazırlıgı sabah kı savastan cıkmıs evımın toplanması
neyse onları da agırlayıp gonderdıkten sonra temızlık oglusla ılgılenme vs derken gece oldu yıne
bu sekılde yogun bır haftaya basladım
herkese kolay gelsın gecmıse bakmaya calısıyorum ama okurken uykum gelıyor
umarım kımsede sorun yoktur

günyadınnn
dünün yorgunluğu hala devam ediyor yaaaa:(((
asortie hoşgeldinttalım resminiz çok güzel maşallahh
mmf canım sizede geçmiş olsun benim kızımda çok hasta cuma günü kontrole gittik iyyidi gezerken yine hasta oldu kuzum burnu akıyor fena halde ve sesi çok kısık yaaa:((

merhabalar, ben bugün kayıt oldum ve 2008 kasım annesiyim.bir kızım dünyaya geldi ömrüm o benim adı Elif herkesin evladını allahım bağışlasın benimkinide bana..
biz son aşımızdan sonra çok huzursz olmaya başladık acaba huymu değiştiriyoruz yoksa çok kaşındığı için diş çıkaracağındanmı yapıyor bunu anlamadım. bir de sizin bebişler akşamları kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyorlar?? lütfen cevaplarınızı bekliyorum

günaydın hanımlar
maalesef hastayım,off ya nefret ediyorum,daha fazla ağırkaşmasam bari.şimdilik ayaktayım.okyanusa geçecek diye ödüm patlıyo.eşim hasta olmaz olmaz,olacağı tuttu,iki günde nezleyle atlattı.inşallah benimde öyle olur.dün gece doktora filan sormdan bi ilaç içtim ben.aferin plus pediatrik şurup.okyanus için evde tuttuğum daha hiç kullanmadığımız bir ilaçtı.heralde çocuğa bir zararı olmaz dimi süt yoluyla.zaten ona verilmiş bir ilaçtı neticede.6-12 yaş arası için 2 ölçek içilir demiş ben 3 ölçek içtim heralde denk gelmiştir.sadece çocuklar içmiyor galiba bunu ama,çünkü laktasyon dönemimde kullanım diye yazmışlar kağıdına.

Back
X