2008 Kasım Anneleri

realdeki şeyler güzelmiş yaa özellikle nivealar oldukça ucuz ben niveanın pişik önleyici kremini kullanıyorum bitmek üzere burada en ucuzu 13 civarı orada 7 küsur yazıyordu, ıslak mendili de öyle burada 6.95 falandı, orada 4,99 sanırım burada kipa yapıyor bazen böle indirim o zaman yakalamaya çalışıyorum.

bir de ilk arabam güzelmiş netten bakmşıtım 70in üstündeydi fiyatı orada 65 civarı iyiymiş yaa

oğlum farenjit olmuş.:( doktor ilaç verdi bi sürü.boğazı gıdıklanıyo galiba hiçbişey yemiyo ve acayip kusuyo.öyle bi kusmak kki nefessiz kalıyo bende ne yapacağımı şaşırıyorum o anda çok kötü yaa:( ateşlendi gibi biraz halsiz böyle öff çok canım sıkkınsenağlama.gerçekten kilo bilmem ne bunlar boş önemli olan sağlıkkk

hehhh şöle beyazmelekçim takma ya sağlıklı olsunlar gerisi boş
remedios hoşgeldiin cnm böle aramıza girenler çok oluyor ama ben dorum ki kimler geldi kimler geçtiiiii kalıcı olun anam sohbetlerimiz çok güzel içimizi döküoruz burda ohhhhh rahatlıoruzzzzz valla

sağol canımcım valla öle içimizi döküyoruz rahatlıyoruz

hoşbulduk beyazmelek, hoşbulduk seda,
ben inatçıyımdır anacım güzel sohbeti bulunca kaçıp gitmek olur mu özellikle sohbet konumuz tatlı bebişlerimiz olunca nereye gidelim
artık bütün dünyamız onlar üzerine kurulu

derinxby cnmcım çok çok geçmiş olsun insan gerçekten bebişler hasta olunca çok kötü oluyor konuşamadıkları için onlar içinde bir okadar zordur inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur küçük meleğin

heeyyttttt ...nölüyo leyn burda ..

bende kuzuya tarhana içirdim şimcik oturdum tatlu yiyom ..seda bacım sen anladın o tatlıyı kaydirigubbakcemile5

ne yapayım yeyıp yeyıp canımızı cektıryorsun
olan var olmayan var demıyorsun canım allaalla
ısteyız kardesım hazır tatlıya talım edıyoruz senın gıbı kendın pısır kendın ye yok kı bızde

makarna verme bence seda.Öyle bişey demedi doktor bize ayrıca bana da biraz garip geldi makarna fikri ama bilmiyorum tabi yine de.

Back
X