- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #30.421
selam benım oglum bı ılk banyosunda agladı bıdaha hıc aglamadı cok sevıy yıkanmayı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim ecemim verdiğin bilgiler için tatlım ..
bunları bende biliyorum tabiki bende okudum ama her anne çocuğu için mutlaka en verimli olanı ve en doğru olanı yapıyordur.
ben tv seyrettirirken saatlerce tv karşısında oturtmaktan bahsetmiyorum tabiki.
mesela ben salonda yere örtü sererek oyun oynamasını sağlıyorum o sırada da ister istemez tv açık oluyor sese karşı alışık olsun diye mesela o arada uyduruk bır kanal yerıne ona uygun tv kanalının açık durması bana daha mantıklı gelıyor. ayrıca ben tv ısleyen cocukların daha az kelıme kapasıtesıne sahıp olduklarına da pek ınanmıyorum. sonucta tv var dıye benım ona olan ılgım konusmam azalmıyor kı benım yanımda tv de ara destekcı gıbı bısey oluyor.
ayyy çok sıkıcıııııı
teşekkür ederim ecemim verdiğin bilgiler için tatlım ..
bunları bende biliyorum tabiki bende okudum ama her anne çocuğu için mutlaka en verimli olanı ve en doğru olanı yapıyordur.
ben tv seyrettirirken saatlerce tv karşısında oturtmaktan bahsetmiyorum tabiki.
mesela ben salonda yere örtü sererek oyun oynamasını sağlıyorum o sırada da ister istemez tv açık oluyor sese karşı alışık olsun diye mesela o arada uyduruk bır kanal yerıne ona uygun tv kanalının açık durması bana daha mantıklı gelıyor. ayrıca ben tv ısleyen cocukların daha az kelıme kapasıtesıne sahıp olduklarına da pek ınanmıyorum. sonucta tv var dıye benım ona olan ılgım konusmam azalmıyor kı benım yanımda tv de ara destekcı gıbı bısey oluyor.
çok yiyen sonra uykusu gelen arkadaşkaydirigubbakcemile3uyuyanları tahtaya yazıyorumkaydirigubbakcemile3
1-zeyna
2-lavinya
3-kalimero
oohh afiyet olsun kalımero ..
yalnız sen yıyorsun ben şişiyorum burada :)
canım acayip tatlı istiyor ama inatla yemiciiimm :))