2008 Kasım Anneleri

teşekkür ederiz asortie teyzesi:)))
aşkı memnuya baktım bende biraz ama kociş geç geldi yemek yerken piroşa gece bahçesini açtık dursun diye tam bakamadım piraye şu tombili bu mudur nedir(nasıl yazılıyosa) bayılıyo onlara çıldırıyo görünce onlar sayesinde rahat yemek yiyoruz:)

gunaydınnnn

ecemım ve pıraye maasallah kuzularınıza
allah nazardan saklasın bebıslerımızı

dun aksam ıtıbarıyle oglumun sınırlenıp yuzume attıgı ımza ıle dolasıyorum
sacımı cekmek ıcın hırslandı kacarken yuzume bır ımza attı hemde gozumun hemen altına
canım cok yanıyor elı de agır zaten
bunlar neler yapacak bıze daha bılemıyorum

sızde ne var ne yok kasımın guzel annıslerı

günaydınnn :)
ecemim ve piraye maşallah kuzulara çok tatlı çıkmışlar
kalimercum geçmiş olsun tatlım arada o imzayı bende yıyorum benımkınden :)))

hee o çiziklerden bende de oluyo bazende saçıma yapışıyo gözlüğüme yapışıyo hırsla iki taraftan surarımı bi sıkıyo herhalde sevmeyemi çalışıyo anlamıyomki

günaydın hatunlar

nassınız bakem
ben Allaha şükür iyiyim normal bi gece geçirdim ama çok uykum var nedense sanırım geç dalabildim uykuya o yüzden
ben aşkı memnunun behlül eve döndükten sonrasını izleyemedim
beni seven anlatabilirmi kabaca bi de haftaya ne olcak onu sölerseniz çok sevinirim

piroş ececim maşallah subanallah bebelerinize :nazar:
yanlız piroşun mamaları dikkatii çektide ıslak mendili dahil hepsi bizimkilerin tıpkısı aynısı
ne kadar şanslı çocuklarımız Allahım bütün çocuklara bol rızık versin

günaydınnnnnn
ohh mis gibi bir uyku çektim işe de geç kaldım 9da kalktım da:utangac:
benim kızımda çok kötü çekiyo saçlarımı valla bazen kafamın derisini acıtıyo şımarık:mymeka:
zeynacım behlül eve döndü hep birlikte akşam yemeği yediler ve gece oldu herkes odalarına dağıldı bihter aşağıdakilere bişey öyleyecektim söyleyeyim diye behllülün odasına girdi behlül onu karşısında görünce şaşırdı ateşli bir öpüşme faslından sonra kapıyı kilitlemişlerdi o arada nihal geldi bihter balkona kaçtı behlülü öptü kapıdan ve odasına gitti behlül bihterin yanına geldi ve az daha öpüştüler balkonda beşir onları gördü ama nihal zannetti behlülle öpüşeni ağladı gariban beşirrrr

zeynacım gunaydın canım
senı sevıyorum ama bızde vadızedelerden oldugumuz ıcın bende ızleyemedım
dıger odaya gecıp ızlemekte ısıme gelmedı ama o kapı kılıtlendıkten sonra opusmekten ılerı gıttıklerını sanmıyorum

zeyna seviyom seni bak anlattım ben:DD
haftaya da sanırım beşir olayı anlatacak evdekilere behlül dövecek beşiri birde adnan hani behlülle bihter yurt dışına kaçacaktı ya hesabına bihter para geçirmişti sanırım ekstrede görecek öle canım işteee

günaydın kızlar

gunaydınnnn

ecemım ve pıraye maasallah kuzularınıza
allah nazardan saklasın bebıslerımızı

dun aksam ıtıbarıyle oglumun sınırlenıp yuzume attıgı ımza ıle dolasıyorum
sacımı cekmek ıcın hırslandı kacarken yuzume bır ımza attı hemde gozumun hemen altına
canım cok yanıyor elı de agır zaten
bunlar neler yapacak bıze daha bılemıyorum

sağol cnm ayrıca geçmiş olsun:)piroşta yapıyo aynısını saçımı çok çekiyo hemde en ince acıycak yerden çekiyo arada da eliyle savuruyo şöyle yüzüme çarpıyo benimki kız ama eli ağır valla...

sızde ne var ne yok kasımın guzel annıslerı

günaydın hatunlar

nassınız bakem
ben Allaha şükür iyiyim normal bi gece geçirdim ama çok uykum var nedense sanırım geç dalabildim uykuya o yüzden
ben aşkı memnunun behlül eve döndükten sonrasını izleyemedim
beni seven anlatabilirmi kabaca bi de haftaya ne olcak onu sölerseniz çok sevinirim

piroş ececim maşallah subanallah bebelerinize :nazar:
yanlız piroşun mamaları dikkatii çektide ıslak mendili dahil hepsi bizimkilerin tıpkısı aynısı
ne kadar şanslı çocuklarımız Allahım bütün çocuklara bol rızık versin

teşekkür ederiz teyzesi,demek yiğit beyde aynı mamaları yiyo dediğin gibi cnm allah bütün çocuklara bol rızk versin..........

günaydınnnn
uykusuz bir geceden sonra yine burdayız..
ecemim ve piroş benmi göremedim kuzuları az çok baktım geçmişe ama...
bizimkilerede açıyorum baze gece bahçesini..
piroşcum 7. ayınız kutlu olsun canım..

Back
X