- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #30.801
yaa geçen bahçede otururken ayağımı bişi soktu anam şiştide şişti nooluyo loo ayağıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
len gitseydin ya doktora şiştiyse acep arı mı dadandı sana
Remedios, ben kayısı veriyorum artık bayağı da seviyor kızım. Tadına ben bi baktım ağzım yüzüm buruştu ekşi gibi geldi ama ufatklık bayıla bayıla yiyor, Görsen sanırsın hatun baklava götürüyor :)))
Asortie ne bilem kız tepesinde iki gıdım tel gördüm onu da saç sanmıştım ben canım :)
Kızlar sizinki de bişey mi. Banusuya geçen kapşonlu bişey giydirmiştim. Krem ve yeşil rengi. Markette geziyoruz. Adamın biri bak abi hiç ağlamıyor dedi. Yuuuuuh diyecektim Yani benim kızımı da erkeğe benzetiyorlarsa siz düşünün artık.
Mmmf sana da laf yetiştirmeden duramıcam. Seni sokan sokmuş anacım ayağını bacağını yılan soksa ne yazar((
selam ;
7. ayınızı kutlarız minikcim
lelal geçmiş olsun canım ,git evede dinlen biraz..
bizide malesef erkek sanıyolar..o kadar pembeler içinde geziyoruz ,hatta elbise giydirmiştim bi gün ortaköye gitmiştik ,arabasının içindeydi, ama ayağında fırfırlı ayakkabı ,külotlu çorap ,elbise ve o acı cümleler erkekmiiiii...kadına dedim gözlüğünüzü çıkarırsanız elbisesini görürsünüz ,takmış kafam kadar güneş gözlüğü burnunun ucunu görmüyo delimi nee..