2008 Kasım Anneleri

len gitseydin ya doktora şiştiyse acep arı mı dadandı sana

yok yaa akşamdı 10 falan
arı diil eve gelince baktım kenemi diye yok kene diil umursamadım fazla dün şişti akşam merhem sürdüm ama inmemiş çok ta kaşınıyo tatlı tatlı
doktora gitsen noolcak benim sürdüğümmerhemi verip yollucak işte

Remedios, ben kayısı veriyorum artık bayağı da seviyor kızım. Tadına ben bi baktım ağzım yüzüm buruştu ekşi gibi geldi ama ufatklık bayıla bayıla yiyor, Görsen sanırsın hatun baklava götürüyor :)))

Asortie ne bilem kız tepesinde iki gıdım tel gördüm onu da saç sanmıştım ben canım :)

Kızlar sizinki de bişey mi. Banusuya geçen kapşonlu bişey giydirmiştim. Krem ve yeşil rengi. Markette geziyoruz. Adamın biri bak abi hiç ağlamıyor dedi. Yuuuuuh diyecektim Yani benim kızımı da erkeğe benzetiyorlarsa siz düşünün artık.

Mmmf sana da laf yetiştirmeden duramıcam. Seni sokan sokmuş anacım ayağını bacağını yılan soksa ne yazar :(((

sizlere hala iş yerinden bildiriyorum azimle oturduğum yerde savaşıyorum.kafam öne düşüyor gözüm kapanıyor ama kalkamadım bir türlü :((
asorticim aynı dertten muzdaribiz bizimde saçımız yok ve herkes erkek mi diye soruyor
geçenlerde pembeler içinde sortlu falan giydirmişim fırfırlı kolları var bluzunun erkek mı dıye sorma gafletınde bulundu bırısı .. bende artık o kadar kızdım kı eee pes dedim bu halde erkek olmaz olsa olsa top olur o çocuk diyiverdim :))) annemler nasıl gülüyor arkamdan .. ama ne yapayım çıldırdım o halde de erkek mi diye sorulmaz ki belli ki kız saçı yok alla alla :)))))
ecemim bu arada iyi olmanıza sevindim
ve kalimerocum benden de bir geç kalmış 7. ay kutlaması gelsin. öpüyoruz kuzuyu.

selam ;

7. ayınızı kutlarız minikcim
lelal geçmiş olsun canım ,git evede dinlen biraz..

bizide malesef erkek sanıyolar..o kadar pembeler içinde geziyoruz ,hatta elbise giydirmiştim bi gün ortaköye gitmiştik ,arabasının içindeydi, ama ayağında fırfırlı ayakkabı ,külotlu çorap ,elbise ve o acı cümleler erkekmiiiii...kadına dedim gözlüğünüzü çıkarırsanız elbisesini görürsünüz ,takmış kafam kadar güneş gözlüğü burnunun ucunu görmüyo delimi nee..

Remedios, ben kayısı veriyorum artık bayağı da seviyor kızım. Tadına ben bi baktım ağzım yüzüm buruştu ekşi gibi geldi ama ufatklık bayıla bayıla yiyor, Görsen sanırsın hatun baklava götürüyor :)))

Asortie ne bilem kız tepesinde iki gıdım tel gördüm onu da saç sanmıştım ben canım :)

Kızlar sizinki de bişey mi. Banusuya geçen kapşonlu bişey giydirmiştim. Krem ve yeşil rengi. Markette geziyoruz. Adamın biri bak abi hiç ağlamıyor dedi. Yuuuuuh diyecektim Yani benim kızımı da erkeğe benzetiyorlarsa siz düşünün artık.

Mmmf sana da laf yetiştirmeden duramıcam. Seni sokan sokmuş anacım ayağını bacağını yılan soksa ne yazar :(((

valla ne güzel dedin dünürümturkbayragi

selam ;

7. ayınızı kutlarız minikcim
lelal geçmiş olsun canım ,git evede dinlen biraz..

bizide malesef erkek sanıyolar..o kadar pembeler içinde geziyoruz ,hatta elbise giydirmiştim bi gün ortaköye gitmiştik ,arabasının içindeydi, ama ayağında fırfırlı ayakkabı ,külotlu çorap ,elbise ve o acı cümleler erkekmiiiii...kadına dedim gözlüğünüzü çıkarırsanız elbisesini görürsünüz ,takmış kafam kadar güneş gözlüğü burnunun ucunu görmüyo delimi nee..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi demişsin cnm
ya şu insanlar amma konuşuyoya annemle pazara gittiğimde piroş oturuyodu arabada yüzünede güneş geliyodu bikaç adımda bir birisii ayy çocuğun yüzüne güneş geliyo diyo en sonunda kadının tekine patladım ben kendi çocuğumu düşünmüyomuyum sizene dedim sanki çocuk güneşte eriycek 2 dk da hemen,dünde bi adam piroş babasındayken gelmiş diyo bebeği belinden tutçaksın yoksa acır beli allah allahhh ne çok konuşuyolar:dilcikar:

ya ewet ya dışarı çıkınca o kadar kişi karışıyo ki sanki kendi bebeleri ya yok sırtından tut
yok bu çocuk nereden hava alıyor üstünü kapatınca arabasının
ayy bu sıcakta bu çoraplar kalın değil mi ayakkabılarını çıkarın ayakları hava alsın
güneşe çıkarın çocuğu gölgede ne tutuyonuz..... bunun arkası kesilmiyo deli ediyo millet beni yaa
hangi birine laf yetiştirecen anlamadım

ya kızlar bişe sorucam size
1.gluten içerir ya da içermez die yazıo ya mamalar da o ne?
2.saçını evde boyayan kızanlar ben saçımı boyucam ama iki boyayı karıştırcam nasıl karıştırcam yaa
her boyayı normal şekilde hazırlayıp ikisini mi karıştırcam
bu ikisini istiyorum

cnm gluten bugdayda bulunan bir madde.gluten alerjisi yani diger bir adi colyak hastaligi bu illetin.bu nedenle bazi mamalarda var bazisinda yok bebisinde buna karsi allerjisiolanlar kullanmamali.hatta bazi mamalrda glutenli hatlarda uretilmistir diye de yazar yani glutensiz ama ayni hatta uretilmis olsa dahi belirtirler.google da bak colyak hastaligina istersen.

selam kızlar,
sondan başlayım asorticim, gluten bir protein çeşididir, tahıllarda bulunur özel beslenmesi gereken bazı hastalıklar var onların kullanmamaları gerekiyor (çölyak haslarıydı sanırım) ama sağlıklı bireyler için bir sakıncası yok diye biliyorum

boya işini ise ben karıştırırken iki boyadanda eşit miktarda oksidasyon kreminin içne koyup karıştırıyorum,

bugün bebe bisküvisinin üzerinde gördüm de gluten içerir die kavanoz mamalarında içermez die yazıyordu içerir ibaresi görünce soriim dedim

hasta olan herkese geçmiş olsun isim yazmıyacam unuttuklarım olabilir diye

kalimero sanada geçmiş olsun 30 kişi misafir düşünemiyorum:(( ve 7. ayınızı kutlarım,

juli banusuya maşallah çokk güzel bir kız olmuş annesi, göz rengi değişmemiş onunda denizinkide aynı:))

başkaaa ha mmf takma akrepleri bu kadar canım senden uzak olsunlarda nereye yakın olacaklarını kendileri bilirler, bu arada bende alerjiğimdir, bir yerimi bişii soksa hemen şişerim, ama şişlik artarsa mutlaka git dr a, geçmiş olsun

benim denizede kız diyen çıkmadı şimdiye kadar, çocuğu görenler gözünü alamadan bakıyorlar valla yorum yapmak akıllarına bile gelmiyor, maşallah sen güzelsinden başka bişii duymuyorum, yalnız birkez birisi ay ne güzelsin kız diyecem ama bu tam erkek giyimiyle oturuşuyla diye yorum yaptı, birde şimdiye kadar bana yada eşime hiç müdahalede bulunan olmadı, dışardan sert dururmuşum cesaret edemiyorlar heralde:)) allahtan

seraycım üye olmuşsun diğer tarafa :)) bulabildinmi başlıkları

inşallah bişii kalmamıştır,

Back
X