herkese günaydın kızlar hikayeni az önce okudum işyerinde olmasam ağlardım heralde çok dokundu valla
ecemim çok geçmiş olsun tekrardan inşallah faydası olur yavrum kaç gündür neler çekti
kızlar yaa ben çok kötüyüm bütün gece uyumadım neredeyse ne konuşacağımı falan geçirdim içimden ama şimdi işe geldim tık yok yapamıyorum cesaretimi toplayamıyorum neden bu kadar korkak biriyim anlamıyorum nefret ettim kendimden yaa :çok üzgünüm: bir de bu konuda sizden başka kimse destekçim değil, annem-babam hatta kocam bile bana hak vermiyorlar burayla anlaşmamı istiyorlar hatta hızlandırmalarda da çalışmamı nolurmuş 15 gün daha fazladan çalışsam, deliricem yaa hep maddi açıdan daha iyi olacağımıza bakıyorlar ama manevi anlamda benim ne halde olacağımı düşünen yok, herkes çalışıyormuş ben abartıyormuşum olanları vs... ben çalışmayacağım demiyorki sadece burada çalışmak istemiyorum diyorum millet bu işsizlikte kırılırken ben iş bırakıyormuşum daha gelmiyor aklıma bir sürü şey işte, onlarda öle yapınca hiçbir desteğim dolayısıyla gücüm kalmıyor ama çok mutsuzum yaa,iki günden beri stresten sütüm azaldı söylemiyorum kimseye yavrum doymuyor senağlama