2008 Kasım Anneleri

ay zeyna en son 2 kişi kaldılar ,bebeğin annesi ve diğer adamı bıçaklayan çocuk kaldı ,sonra adamın aklına deniz gözlüğü geldi onu kırdı ve camını teknenin merdiven kısmına soktu ve kadına üzerine çıkıp eline basmasını söyledi ..kadın yaptı ve tekneye ulaştı ,merdiveni indirdi ama adam binmedi tekneye ,kendini suçlu hissettiği için bıraktı denize ,kadın da gelmediğini farkedince atladı denize ,kurtardı adamı ..ama en çok o ağlayan bebeğe üzüldüm ,kızımı koydum yerine :(((

yasmin benimkide horluyo ama onsuzda yatamam ben yaa
aslında yine kızgınım noldu bu adama ya hep kırıyo beni azcık surat asıyorum sonra kırgınlığım olsada konuşmaya devam ediyorum
biraz küs kalabilsem burnunu sürtsem iyi olcak ama yapamıyorum pufff
heh işte biz kadınlar böyle duygusalız işte ne yaparlarsa yapsınlar filmden başka bişeyden etkilenip barışıyoruz hemen
nazlımeleğin ikizlerininde 1.ayı kutlu olsun

aboooo ne konular dönmüş ben yokken :sinifsinif:

kızlar fanfini demeyin kötü oluyom , ben kocamı 47 gündür görmüyorum nasıl bişey olduğunu unuttum o olayın laelaelaelaelae

mmmf ve nazlı melekcim bebişlerin 11. aylarını kutlarım ..

pirayecim bende bir küs kalmayı başarabilsem çok kıymetli olucamda olmuyo ,onun yerine yılışık oluyorum :))

andinacım geçmiş olsun üzülme cicim ,olur böyle şeyler ,kendini suçlama ..

andinacığım geçmiş olsun canım
bizim de dün gözümüzün önünde düştü yağız
olacak böyle şeyler ama dikkatimizi en üst safhaya çıkartmalıyız onu anladım ben dünkü tecrübeden

bende öyleyim işte eylülcüm ama bide kıymet bilseler
dün akşam diyo milletin karısı sen dinlen ben çocuğa bakarım diyo sen bana vermeye çalışıyosun oldu dedim bütün gün canım çıkıyo çocuk, yemek,ev işi akşamda hiç sana vermiyim çocuğu keyfine bak
napsam ben bu adamı yaa:((
andinacım geçmiş olsun batuşuma

ben geldim..
nazlımelek oğulcuklarının 11. ayları kutlu olsun..Nice güzel 11 aylara...
ben yokken kocalardan konuşulmuş.
benim kocamda malesef horluyor..bu sıralarda dahada bi arttı sanki..
tartışma sonrasında bende piraye gibi hiç uzatamıyorum..Ufacık bişeyde hemen yelkenleri suya indiriyorum..Napıyım küs olmayı hiç sevmiyorum..

batuyu elimden düşürdüm bu sabah dudağı patladı mafoldumben
içim parçalandı kızlar ya , offf çok salağım nasıl kaydırdım ellerimden anlamadım hiç

canımcım çok geçmiş olsun...kendini suçlama canımm..olacağı varmışş..

melekcimm. etsiz bir iftar yemeğide düşünemiyorum..kur fasulye pilav yap bari canımmm..yanınada salata ..ama çokmu basit olduu..
hım aklıma geldi sen en iyisi kaşarlı mantar güveç yap etsiz çok güzel oluyor..eğer küçük küçük güveç kapların varsa çok şık oluyor onlarda yanınada pilav, mercimek çorba...

Merhaba kızlar nasılsınız. Benim pek keyfim yerinde değil. ışlerden dolayı. Umarım iyisinizdir. Beni merak edenler sağolsun, iyiyiz biz beylikdüzünde olmamıza rağmen çok etkilenmedrik yağmurdan selden. Sadece eve her gece 10 da falan gittim. Beni arayan mmf yi de öpüyorum buradan. Kızlar inanamazsınız nasıl genç o ses tonu. Hiç sanmazsınız 10 yaşında oğlu var diye :) Çıtır bu çaktırmıyo

Andina geçmiş olsun canım.Bile bile yapmadın ya annesi.Böyle kazalar olabilir.Daha dikkatli oluruz bundan sonra.

Beyazmeleğim kocam babam kadar kötü horlamıyo ama ben uyanıyorum.Ben de kocamdan ayrı yatmayı sevmem.Yastığını biraz dikleştir diyorum bu kez o uyuyamıyor.

Nazlımelek ikizlerin ay dönümleri kutlu olsun canım.

Mmmf hadi geçmiş olsun canım.Darısı bana...

Ayyy Andicim yeni okudum, geçmiş olsun hayatım, kıyamam, üzülme kendini suçlama. bak çocuk bunlar kendileri de düşecek kalkacak, böyle büyüyecek. Allah daha büyük kazadan beladan sakınsın canım benim.

Back
X