2008 Kasım Anneleri

bu arada herkese merhabalar
önce geçmişe bi baktım çok uykusuzum gözlerimden uyku akıyor sabahın 6 da kalktığımız daha yeni uuyutabildim gerçi saat 10 gibi bir daldı ama yatağına koyar koymaz uyundı bu iki üç gündür iç uyumuyor dişten herhalde..
evim temizde yemeğim yok zeytinyağlı barbunya pişiriyorum canım çekti ama şu an başka bir fikrim yok
sizde neler var akşama

dark canım şimdi ptt kargodan geldiler ve hediyeniz elime ulaştı çok beğendim çok teşekkür ederim ve ince düşünüp güzel kızıma yolladığın hediyeler içinde çok çok teşekkür ederiz kızım çok mutlu oldu ve çok teşekkür ediyor

ecemim sende sağol artık bulundururum bunan sonra önümüz kış..
bizim önceden başka bir aşımız vardı prematüreler için 6 aylıktı.o koruyordu demek hiç grip gibi üşütme durumları olmadı..

kızlar bısı sorcam sıze hanı alıntı yapıyoruz ya altına bısı yazarken teklıde sorun yok da cok alıntı yapınca bır mesajda nasıl oluyor o.
ben tek tek ayrı sekmede acıyoru sonra kopyala yapıstır yapıyorum cokkkk zaman alıyo daha kolay yolu varmı acaba :delphin:

ailecek güzellik uykusuna yatıp kalktık resmen
gökgürültüsü olmasa daha uyurduk heralde
bu akşam yemek derdim yok :) hafta içi annemde yediğimiz yetmiyormuş gibi bugün de anneme iftara davetliyiz halamlarla beraber .. kalabalık bir masa olack çok güsellll :)))

yağmurcum çoklu alıntı yapmak için alıntı yapın yanındakı mq yu kullanıyorsun canım
her alıntı yapmak ıstedıgınde onu tıklıyorsun ve son alıntında alıntı yapı tıkladıgında hepsı alt alta cıkıyor zaten tatlım

ay kızlar çok seviçliyim hediyelerimiz geldi valla baya heyecanlı oluyormuş bu iş kaydirigubbakcemile3 çok zevkli delikafadulden

kalimeroya buradan birkez daha teşekkür ederim çok zevkli şeyler beğenmiş oğluma akşama gidince hemen deneyeceğim

yağmurcum çoklu alıntı yapmak için alıntı yapın yanındakı mq yu kullanıyorsun canım
her alıntı yapmak ıstedıgınde onu tıklıyorsun ve son alıntında alıntı yapı tıkladıgında hepsı alt alta cıkıyor zaten tatlım

cok tesekkur ederım cnm.bılmıyordum ıyı oldu valla makbule gectı.hemen denedım.ayyy cok sevındım.cok kolay oldu sagol cnm tekrar.

merhaba hanımlar a.s
nabersiniz herkes iyimi a.s.

slm saphıracım.oglumu uyuttum buraya kactım.

nerdesiniiiiiz huuu komşular herkes nereye ksyboldu bir anda neysem ben çıkıyorum arkideşler kendinize çook iyi bakın yarın da tatilim inşallah pazartesi ye görüşürüz a.s.

selam kızlar ben geldım sonunda opuyorumnanaktan
kısaca anlatayım tatılımı..kemere gıtmıstık nerdeyse hergun azda olsa yagmur yagdı.hattabugun otelden ayrılırken cıddı bı fırtına basladı.bu arada oglusumu dayanamayıp soktum bı kac defa.o yuzden cok azdı oksurugu.pazartesı dr.dayız yıne :(. daha gelelı bır kac saat oldu ve cok işim var. gecmısı okuyamadım ama hedıyelerı gondermeye baslamıssınız ben daha almadım once onu halledeyım gorusuruzzz

Kaçılın kaçılın ben geldimmmmmmmmm

Sabahtır kitap isimlerine bakıyorum.Çok kltürel gördüm kendimi :DDD

Okumayı düşündüğüm kitaplar varda.

Denizanası sen bana 2 kitap ismi vermiştin ya ben onları unuttum.

Back
X