2008 Kasım Anneleri

zeynam seni sefiommm

ASORTİ

iloveyoucw.jpg

Canım geçmiş olsun.Beline bişi sar iyice üşütme.Sıcak sıcak çay iç.Benim de mide üşütmem çok ve ağır olur.Ayağa kalkamam.Bu arada Eylül nasıl büyümüş maşallah.Diğer topikde gördüm.Bayağı bayağı yürüyo herhalde.Maşallah fıstığıma.kaydirigubbakcemile2

tesekkur ederız yasmın teyzesı ne cabuk buyuduler sasırıyorum
canım orucum oyuzden ancak ıftarda sıcak seyler ıcebılırım tavsıyen ıcın tesekkur ederım canımcımm

ıcırcım geçmiş olsun

kızlar annem dün misafirlerime karagöz tatlısı yaptı süper oldu bayıldılar valla
hmınecım tesekkur ederım bu karagoz tatlısı nasıl bısey ben bılmıyorum kaydirigubbakcemile2

zeyna hanım bir önce ki sayfada seni sevdiğimi söledim ama hiiiç tınlamadın bilem
ayy güllaçtan nefret ederim ağzıma bir kere vurdum daha da vurmam hiç beğenmedim tadını
eylül bugün ne yaptı ev telefonunu aldı kulağına tuttu aloo baba mama dedi tabi bebek diliyle

ayy masallah eylüle bende bakıcımızı aradım eylul hep mama meme demıs benı aramıs yawrum
bu arada 2008 kasım bebeklerınde ne kadar cok eylül ısmı var
1- ıcır eylül
2- gulızgul eylül
3- asortı eylül
baska varmı hatırlayamadımmm CADIARZU

bende dun prenses tatlısı yaptım gusel oldu ama tepeleme oldugu ıcın bıraz cıvık oldu ama tadı süper oldu bundan sonra hep yaparım
mıdem bıraz duzeldı ayaklarım ve ellerım soguk
aksama yemegım yok off ne yemek yapsam
bende yoğurt çorbası barbunya kırmızı biber dolması ve tatlı var çok alakasız ama çorba ile dolma bugünden barbunya dünden

yok tatlım daha gelen giden yok
hafta sonu da gelmemiş sordum ofistekilere bana bişey geldimi not bıraktılar mı diye ama yok beklios biz daha :))
belki öğleden akşama kadar gelir yoksa yarın kesin gelir herhalde..

slm kizlar dün hurma yani halburabasti tatli yaptim cok beyendiler birdaha isdedi herkes yine yapcam bu sefer iki kati tabi annem gildende siparis geldi

off kalbura batı dedinde bende geçen gün ilk defa yaptım bilmiyorum sen nasılyptında ben içine elma şeker ceviz tarçını pişirip koydum
hayatımda böyle güzel bişi yediğimi hatırlamıyorum bide öyle dene bak

ayy yine tatli konusuluyor,hep canim istiyor hepp..

minecim karagöz tatlisini bende kuzenimde yemistim cokta begenmistim ama

hic denemedim kendim,kolaymi zormu bilmiyorum yani yapimini.

yasmin benim tatlida biraz civik gibi oldu sanki,yani borcamdan cikartirken öyle

kalip gibi cikmadi acaba bidahakine unu ve nisastayi cogaltsakmiki diyorum?

valla canım çok zor deil ama açması korkutuyo benide biraz

hmınecım tesekkur ederım bu karagoz tatlısı nasıl bısey ben bılmıyorum kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

canım tam tarifini alayım annemden yazarım size misafir iin özellikle iyi bi tatlı

slm kizlar dün hurma yani halburabasti tatli yaptim cok beyendiler birdaha isdedi herkes yine yapcam bu sefer iki kati tabi annem gildende siparis geldi

bende severim hurma tatlısını

ay tepeden inme daldım konuya kısıra bakmayın:))))
geldim drdan yorucıu bir 2 saat geçirdim neyse oraları geçiyorum salak saçma presedürlerden birkaçıişte neyse temizlik ve eşya yerlerini değiştirmekten olmuşum
zedelenme olmuş dedi mr falan vermedi ilaç verdi kullan geçmezse bakalım ama geçer mutlaka dedi bakalım inş
geçenlerde görümcemler geldiğinde odaları değiştirdik onla çocukların odasında çekyat vardı onu çıkaralımdedik kapıdan geçiremedik falan öyle kaldık ruhumuzuteslim ediyoduk az daha en sonunda kırdık çekyatı :))) attık işte sorumlu o
bide her hafta pazartesi koltuklar hallaç pamuğu gibi atılıyo ordan oıraya ordan oraya
ama nasıl yapmazsın bebek var bu evde

ecemım senın mısafırınmı gelıcek gene
ayy benım kardeslerım var evde ıkı gundur yemek yapıyorum yoruldum valla allah sana kolaylık versınn

ayy ne olmus mmfe orayı kacırdım

cileek ben yarim tarif yapiyorum bize yetiyor sanada yarim tarif veriyim cok olsun dersen iki kati

1 yumurta
2 yemek kasigi nisasta
2 yemek kasigi irmik
1 y.kasigi sirke gevrek olmasi icin
1 kabatma tozu
yarim paket yag yani tereyagi 125gr
aldigi kadar un kulak memesi yumusakliginda ben birde findik yada cevis ici koyuyorum daha güzel oluyor

serbet 2 su b seker 2 su bardagi su
bir iki damla limon

hamurlari elinizde hurma gibi sekillendiriyosunuz hurma gibide cok kücük olmuyacak sekerpare gibi ama öyle yuvarlak degil iste
sonra ya rendeye ya kalbura bastiriyosunuz
180 derecede pisiyor

Son düzenleme:
Back
X